25.9.2008

Mielitekoja


Yhtäkkiä päätin haluta hennon vaaleanpunaista kynsilakkaa. Sellaista kasarihenkistä, mansikkapehmiksen väristä, paksun kermaista lakkaa lyhyeksi nyrhittyihin kynsiin (mullon ihan normaalit kynnet oikeasti, ei mitkään pureksitut). Ostin Mavalan lakan. Se oli laihaa litkua, jota levitin neljä kerrosta - olis saattanut olla hyvä, muttei vaan ollut. Ei kuivunut ikinä ja ehdin aina törkätä sormeni johonkin. Meni hermot, ja marssein takas kaupungille. Ostin hennesin lakan. Ei ollut yhtään häävimpi. Neljä kerrosta taas. Siinä se ilta sitten meni, mielitekoja helpottaessa. Sainpa suunnilleen mitä halusin!



(jos tiedätte kuvailemani lakan joka tyydyttää kahdellakin kerroksella, kertokaa)


(lakkaan kynsiä äärimmäisen harvoin, viimes elokuun alussa.)

13 kommenttia:

jori kirjoitti...

Hahaa - kuulostaapa sulokkaalta. Mullakin käy aina mielessä kempsuosastolla, josko ostaisin, mutta aina vaan on jäänyt hankkimatta. Pitäisiköhän peesata=) Mutta tumman punaista sitten mulle

violet kirjoitti...

Lakkaan yleensä vain varpaankynsiä (muutenkin kuin kesällä;-)) sillä teen päivän mittaan käsilläni niin paljon kaikenlaista että lakka on persiistä kahdessa päivässä.
Haluan pitää sormien kynnet aina niin lyhyinä kuin mahdollista sillä mun mielestä pidemmät on tyhmät.
Joskus tempasen näihin aivan tummaa lakkaa. Punaviinin väristä.
Mutta ei, en osaa suositella laadultaan hyvää.

aino kirjoitti...

en sitten kerta kaikkiaan osaa käyttää kynsilakkaa. sama juttu kuin violetilla, lakka menee heti pilalle.
mutta ehdottomasti vaaleanpunaista kynsiin jos jotakin väriä!

maijja kirjoitti...

Jori; mulla on ihan liian aikuinen olo tummanpunaisessa! Koskee myös huulipunaa.

Violet; just se, kun sormet edellä törkkii menemään niin ei se säily. Mulla ei ehdi edes kuivua :(. Liian pitkissä (ja varsinkin pitkissä JA punaisissa) kynsissä tulee eliittiolo negatiivisessa mielessä. Voiko olla eliittiolo positiivisessa mielessä? Hmm.

Aino; mulla kyllä heittelee värimaku. Nyt hentoa purkkapinkkiä tai sitten voisi olla jotain outoa kuten neonkeltaista. Tai korallinoranssia.

leena kirjoitti...

En osaa neuvoa laaduissa kun olen surkea kynsienlakkaaja... varpaankynnet osaan jotenkin lakata, mutta sormista tulee kauheat. Ihan kauheat. Pitää heti poistaa lakat, jos erehtyy lakkailemaan.

Mutta johonkin mielitekoon heittäytyminen on ihanaa, vaikka sitten vaaleanpunaiseen kynsilakkaan!

Liivia kirjoitti...

Mä vetelen sormiin (lyhyisiin kynsiin) väritöntä, tai haaleaa vaaleanpunaista, mutta vain silloin kun oon menossa johonkin tärkeään. Tulee varmempi ja tehokkaampi olo.
Varpaat lakkaan kesällä, talvella nekin on ihan hunningolla.

Kalliit lakat on hyviä, sopivan paksuja ja pysyviä. Niin se vaan on. Mulla on ollut varvaslakkana Yves Saint Laurentin(kirppislöytö) jo 8 vuotta, ja edelleen ihan hitsin hyvä ja riittoisa.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa vaikuttava kuvakulma - näyttää kuin käsi ilmestyisi tyhjästä kulhon reunalle!

Minullakin oli jokin aika sitten outo kynsilakkamieliteko, kirkkaanpunainen tosin. Toteutin sen, mutta nyt tuo lakkapullo lojuu käyttämättömänä. Tunnen oloni hölmöksi kynsilakassa, se ei kestä sitä kulutusta missä käteni ovat ja näyttää muutenkin mulla pöljältä! Toisaalta en kyllä edes meikkaa, joten se voi selittää vieraantunutta suhdettani myös kynsilakkaan!

Merja kirjoitti...

Täällä kuumassa on varpaat koko ajan esillä kun kävellään sandaaleilla. Olin tosi pitkään ihan naturel mutta tällä viikolla tuli tarve laittaa tummanpunainen lakka varpaisiin.

Käsissä mulla on tosi harvoin lakkaa. Jos jotain niin sitten semmoista nude-sävyä.

Mitään huippumerkkejä en osaa kyllä suositella. Revlonilla mulle on kyllä riittänyt ihan yksikin kerros.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Maijja!
Minäpäs eksyin tänne ja luin kaiken ihan alusta asti, Heitteiltä tänne. Niin ihania kuvia ja hauskoja juttuja, elämää ja oloa. Nauroin ääneen muunmuassa uniin tulevaa suklaata ja pasiannsipeliä, sekä palomiehen rahoittavia sanoja. Toisaalta tuli tippa linssiin lukiessa ihania oodeja Viena K:lle.
Mutta kuule, millaiset kengät lopulta ostit silloin aikanaan sillä valokuvakilpailun satasella? Ja saitko tehtyä kaupat vuokraisännän kanssa siitä Heitteillä olleesta lipastosta?
(Sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee ;)

Tämä blogi on ihana, tulen vielä monasti uudestaan.

-Susa

maijja kirjoitti...

Leena; varsinkin niihin outoihin ja irrationaalisiin mielitekoihin on antauduttava!

Liiva; täytynee alkaa säästää rahaa. Ja sitten kun on pussi pullollaan, huomaan haluavani jo jotain ihan muuta..

Maikki; multakin löytyy hylättyjä, kerran koitettuja puteleita. Ehkä niitä joskus taas haluaa koittaa, tai ehkä jollekin sukulaistytölle? Ite sain joskus pienenä meikkejä ja se tuntui luksukselta!

Merja; varpaissa lakka on jotenkin siedettävämpää! Johtuukohan se etäisyydestä silmiin?

Susa;
Kiitos aivan mahtavasta kommentista! Pelastit masentavan tenttiinlukupäivän ja sait nauramaan ääneen (ja kaivelemaan arkistoja ;] ). Minä lupaan ja vannon palata keskenjääneisiin ja ilmaanheitettyihin aiheisiin. Luvassa siis ainakin kenkien ja kaapin kohtaloon paneutumista!

Tervetuloa taas :)

Puisto kirjoitti...

Minä olen täällä vierailulla ekaa kertaa ja jäin tuijottelemaan kuviasi. Kauniita, kauniita.

Kynsilakka-asiaan minulla ei valitettavasti ole mitään sanomista. Sormissa kynnet pysyvät hyvin lyhyinä ja aina ilman lakkaa, varpaat ovat lakatut vain kesäisin. Kesälakka on aina saatu kummitytöltä vinkiksi enkä nyt yhtään muista mitä lajia oli tänä vuonna. Eli ihan täysin turha tämä lakka-vinkki.

maijja kirjoitti...

Tervetuloa Papi!

Taru kirjoitti...

Revlonilla on hyviä ja melko edukkaita lakkoja n 7-8 eur. Kestävät ja kestävät vaikka kakkapyllyjä joutuu pesemään monta krt päivässä =)