16.4.2009

Eilen, tänään, huomenna.


Eilen järjestin NOLOT KOTIHIPAT;
feikkasin käteeni klassisen ruusutatuoinnin jossa osa-aikaisavomiehen nimi väärin kirjoitettuna (noloa!), puin liian lyhyen läpikuultavan paidan (noloa!), syrttäsin hameenhelman takapuolelta sukkahousuihin (supernoloa!) ja vastaanotin hävettävän nolot vieraani kotidiscoon. Kiljun, jätesäkein pimennettyjen ikkunoiden, värillisten hehkulamppujen, popin ja popcornin lisäksi myötähäpeän kehdoksi muuntautunut kotini viihdytti vieraita myös kahden näytön nonstop-kotivideioiden avulla - varsinkin vessassa, pyykkikoneen päältä läppäriltä pyörineet (nolot!) videopätkät osoittautuivat hitiksi. Tungosta ja hekottelua vessassa.


Lahjaksi toivoin syömisiä, noloimpien tarinoiden julkisaattamisia sekä erilaisia esiintymisiä ja kaikkia näitä myös sain: kirkkain tähti oli hulvattoman trion eli hulahulatytön, hevimiehen ja nokkahuilua soittavan Star Wars -fanin esittämä serenadi (keskustassa! suoraan kadulta! parvekkeella riemuissaan pomppivalle liikuttuneelle minulle!). Lisäksi sain muun muassa kakun, voimistelu- ja musiikkiesityksiä sekä ennen kaikkea riemukkaat, onnistuneet juhlat.


Tänään heräsin hävityksen keskeltä, pakkasin rinkkani ja kuorin mustat muovit akkunoista. Tatuoinnin rippeet hauiksessa, viimeisen Kemijärven keikan jälkeen matkustan yöjunalla Helsinkiin, sillä...


...huomenna heitteille jättäytyneiden hotellin hilpeät evakkosiskot, Inkeri Suomalainen ja Viena Karjalainen lähtevät valloittamaan Unkarin. Että sitä pittää putapestihin asti lähtiä, että tottapa net akat voesi suomessaahhii lommaella, vaan eekö se pijä mennä sen kerran ku peäsee - - - että hei vaan ja ensi viikkoon!

13 kommenttia:

Anna Emilia kirjoitti...

Mahtavan kuuloset hipat ollu teillä. Ihanaa reissua. Budapestiin haluisin minäkin joskus. Mutta mihinkä sitä nyt tuon pienen ihmisen kanssa... Ehkäpä joskus.

Maija kirjoitti...

Juhlat kuulostavat ikimuistoisilta! Mahtavan hauskaa reissua teille!

scaredy-cat kirjoitti...

Kuulostaa melkoisilta juhlilta! Varmasti ikimuistoiset.
Nauttikaa Budapestista!

isoinpapu kirjoitti...

Voi miten noloa;)

Mahtavat juhlat!

Malla kirjoitti...

Kuulostaapa huikean hauskoilta hipoilta!

Mainiota matkaa!

Anniina kirjoitti...

Nuo kuulostaa niiiin paljon semmoisilta minun lempparipailuilta. Ihanaa kun porukka on noin mukana ideassa! Tuskailen aina sen kanssa, miten saisin välillä vähän liiankiin tavikset kaverini intoutumaan. Ehkä se lähte itsestä, täytynee ryhtyä nolommaksi.

Niin ja huippureissua! Siellä on jo lehtiä puissa ja pölyttömiä katuja. Kadehdin lievästi. Otathan paljon kuvia!

Liivia kirjoitti...

Nyt vasta ehdin lukea tämän. :D:D

Ihan mahtavaa matkaa Budapestiin. Taitaa olla matkaraporttia odotettavissa!

Elisa kirjoitti...

Upeaa Budapestin matkaa!! Budapest on ihana kaupunki, varsinkin keväällä!

Celia kirjoitti...

Onnea Hurjasti Sinulle!!
Huikea tuo kanapuku, röyhelöt ja kaikki.

Nyt vasta pääsin lukemaan tämän ja viime viikon postaukset, niin tulee vähän myöhässä.

Ihan parasta reissua teille!

kukka-maaria kirjoitti...

ihanat juhlat teillä! meillä on ollut joskus juhlien aiheina hassut hatut, dallas&dynastia ja runojuhlat, jossa kaikkien osallistujien piti lausua joko itse kirjoitettu tai ulkoa opeteltu runon kyhäelma. myös ex tempore- runot oli sallittuja. hauskaa ol!

kukka-maaria kirjoitti...

niin ja hauskaa matkaa! ekaa kertaa sulle kommentoin ikinä, vaikka oon lueskellu siun blogia jo jonkun aikaa. mulla on semmonen tuntuma, että olen opiskellut joku aika sitten samassa koulussa ja samalla linjalla kuin sinä :) siitä johtuen erityisen mukavaa lueskella maijjaa!

violet kirjoitti...

Voi kunpa mullakin olisi joskus noin noloa!

Sari kirjoitti...

Juuri sain koneeni takaisin - täällähän on ollut ihan jotkin hirmubileet ! Ja nyt sitten ollaan reissussa - hyvää lomaa :) Sen kerran ku peäsee ...