Lautasellinen keittoa, kylkeen kupillinen piimää. Kaikki on hyvin, uusi viikko saa alkaa.
Keitossa on hyvin makujen peitossa
sipuli
valkosipulia
oreganoa
porkkana
paprika
kaalin jämät ja
kirsikkatomaatit
mustaa pippuria
valkoisia papuja
punaisia linssejä
riisiäkin
ja pakastepinaattia
kasvissuikaleita
värin tuo viimeistään tetrallinen tomaattimurskaa
lämmön takaa unkarilainen vahva paprikatahna
ja aivan varmasti on jotain muutakin.
7 kommenttia:
Nam nam! Tuo unkarilainen paprikatahna jäi ihan kutkuttamaan! Mistäs sellaista saa, paitsi Unkarista?
Pellon piennar; saakohan sitä muualta kuin Unkarista? Nimeltään on Eros Pista, siitä on myös miedompi versio nimeltään Csípős paprika. Käsittääkseni Eros Pista tarkoittaa jotakuinkin "Vahva Pete" tms :-D! Minulla on jääkaapissa ollut noita jo vuosia, Unkarista tuotuna ja tuotettuna.
Minä tahdon piimää! Olen unohtanut piimän olemassaolon. Miten sen voi unohtaa, kysyn nyt itseltäni...
Minä teen usein samantyyppisiä keittoja. Ne on hyviä ja maha täyttyy pienellä määrällä.
Piimästä en kyllä liiemmin välitä. Juon jos on pakko. Olen aina ollut enemmän maitovasikka kuin piimäparta.
vaikuttais olevan keitto just mun makuun. ja kiitos vinkistä, jotain tuollaista voisi meidänkin kaapin antimista muodostua.
unkarilaista paprikatahnaakin muuten on!
Kirjailijatar; varaudu siihen, että piimän ostaminen on hiton vaikeaa. On niin monenlaista! Omassani oli rasvaa ihanat 2,5 prosenttia. Nam.
Jonna; minäkin usein teen näitä, ovat helppoja ja mukavanmakuisia. Pavut vain takaa sen, että maha täyttyy paitsi ruuasta, myös... no, ilmaahan se vain on.
Liivia; bon apetit!
Herkullisen kuuloista sapuskaa. Taidan tehdä jotain vastaavaa huomenna, jotta saan kaapista kulutettua kaalinloput pois. :)
Lähetä kommentti