20.10.2010

2-1!

banaani
nektariini
omena
salaattia
hiilihappovettä
kourallinen tyrnejä

  - - -

Kävi siis niin, että tietokoneet lakkasivat tunnistamasta kameraani. Ilmeisesti olisi usb-portti rikkoutunut, takuu umpeutunut, maailma mustunut, kuvallinen ilotulitus rajoittunut jne. Ongelma ratkaistu, tai ainakin siirretty tuonnemmaksi, hankkimalla muistikortinlukija. Onko kellään canonilaisella kokemusta vastaavasta?

10 kommenttia:

Minttumaari kirjoitti...

Meillä jossain vaiheessa piuha oli rikkoontunut. Kuvien lataus oikutteli niin, että lataus kyllä alkoi ja kamera vilkutti punaista "latausvaloa" sitten se lakkasi kuin seinään ja kuvat pysyivät kamerassa.

Mies osti uuden piuhan ja voilá - onkelma poistui.

Toitko tuon edellisen postin kisulin kotiin kassissa? suloinen.

maijja kirjoitti...

Mulla ei vilise se valo eikä toimi muillakaan piuhoilla, siksipä vika taitaa olla kamerassa :-/
Huoltavassa firmassa sanoivat, että saattaisi mennä jonkinmoisen vastuutakuun piiriin, jos vika on rakenteellinen eli en ole esim. runnonut liitintä muussiksi. En muuten ole, mutta huoltaminen tarkottaisi kameran postittamista Helsinkiin jne... Pitää katsoa kuinka teen. Snif.

Kissan oisin tuonut niin mielelläni! Mulla ihan sydäntä särkee, kun se on niin söpö.

Ilona kirjoitti...

Hyvä, selätit sen edes toistaiseksi! Supernainen olet. Kiitos tästä pirtelöhetkestä, kuulostaa taas mielenkiintoiselta yhdistelmältä. Vielä en ole itse uskaltautunut kokeilemaan.

Merja kirjoitti...

Ei ole kokemusta, mutta olen itse melkein aina käyttänyt muistikortinlukijaa. Sulkimen hajoamisesta taas on kokemusta, ikävä sekin!

Sofia kirjoitti...

Edelliselle Canonilleni kävi noin joskus kun oli vielä ihan uusi. Korjaantui itsestään, mikä lie vaivannut.

Nykyisessä koneessani on sattumalta juuri Canoniin sopivan muistikortin mentävä aukko eli siis muistikorttipaikka. Tällaiseen luksukseen tottuneena usb-piuha usein unohtuu reissuun lähtiessä ja sitten kismittää.

Ilse kirjoitti...

Hei maijja, kuule, eikö kaikilla ookaan muistikortinlukijaa? :) Minulle sanottiin, että on turha käyttää kameran akkua kuvien katseluun tai siis siihen. Olen uskonut.

Olen käynyt täällä ennenkin, nyt sanoin tuon ja että hei. :)

Malla kirjoitti...

Sun pitäis kyllä ehottomasti tehä pirtelökirja.

milla kirjoitti...

Meillä ei aina tapahdu yhtään mitään, vaikka kamera ja kone piuhalla kiinni toisissaan. Ei anna mitään virheilmoitusta tms. Ei vaan tapahdu yhtään mitään. Canon kyseessä täälläkin. Meillä kyllä ilmeisesti vika koneen porteissa.. kun hiirikin kiukkuilee. Rasittavaa.

Syysleimu kirjoitti...

Ei juuri mikään niin raivostuttavaa kuin risa ja oikutteleva tietokone. Canonista ei kokemusta, minulla nikon.

maijja kirjoitti...

Ilona; siitä vaan uskaltautumaan!

Merja; o-ou, jos suljin hajoais, se ongelma ei oliskaan noin helposti kierrettävissä.

Sofia; ehkä tuokin on joku kosketushäiriö tms, pitää kai aika ajoin testata josko alkaa toimia.

Ilse; heippa Ilse! Vuoroin vieraissa, määkin siellä sun nurkallasi usein käyn tuppisuuna. Pitää alkaa useammin jutustelemaan. Muistikortinlukijasta: ei mulla kyllä tätä ennen ollut, miksi olisi ollut? Tokkopa tuo paljoa vie akkua kun kuvat kamerasta pukkaa koneelle - tai en usko että hyötysuhde on mitenkään merkittävä, jos vertaa akun kulumista ja piuhan kuskaamista ja toisaalta sitä, että pitää kuskata sitä lukupömpeliä mukana. Tuo mun on tuommoinen kännykän kokoinen, mutta mahtuu se silti kameralaukkuun.

Malla; :-) ehkä joskus...

milla; mulla tosiaan vika kameran röörissä, kun ei valotkaan vilise. Turhauttavia pikkuvikoja!

Syysleimu; netin katkoilu tuntuu suunnattomalta vääryydeltä! Ja se, ettei sinne saakeli saa edes soitettua ja puhuttua ihmisen kanssa. Tosin sen ongelman oon ratkaissut aika hyvin: jos soittaa semmoiseen numeroon, missä k.o. palvelua MYYDÄÄN, saa aina jutella jonkun innokkaan myyjän kanssa ja hänet nillittää yhdistämään jollekulle, joka ymmärtää vikojenkin päälle...