12.10.2010

Oho.

Jännä aamu kaikille niille, joiden pientä maailmaa lumi nyt peittää. Hiiret, hyönteiset. Pienet kesäiset autot, nuhaiset kuskit ja hankeen haudatut ajatukset auton pesettämisestä.

Yhtäkkiä valo on ihan erilainen.

15 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Suomi on kyllä pitkä maa. Täällä on ruska kauneimmillaan, siellä on lunta.

himalainen kirjoitti...

Lumimarenkidatsuni, oho :) Meillä valkovihreää nurmikkoa.

Ilona kirjoitti...

Tätä on lupailtu tännekin tänään. Odotan pelonsekaisin tuntein. Ei vielä tarvittaisi lumikuorrutusta.

Malla kirjoitti...

Mää kirosin melko railakkaasti, kun aamulla näin tuon saman näyn. Olis nyt oottanut ees marraskuulle asti.

Mutta toisaalta, jotenkin kaikki kirkastui ihan kivasti ulkona. Mutta silti. Ei sen olis vielä tarvinnu tulla.

maijja kirjoitti...

Jonna; pitkä on! Minäkään ole nyt juuri puoliväliä ylempänä, ja itseasiassa täällä taitaa olla enemmän mitä esim Rovaniemellä.

himalainen; meillä pysyy yhä, iltapäivälläkin, valkoisena. Auto yhä marenkihattunsa alla. Että se taisi olla kesä siinä.

Ilona; minä en oikein ehdi vielä reagoida lumeen, olen vasta todennut sen. Eihän se kuitenkaan vielä jää, tietäähän sen.

Malla; Rovaniemen ensilumi tuli viime vuonna syyskuun puolella, joten siihen nähden "nyt vasta". Minä uskon, että saadaan musta marraskuu... Tulee vielä se kuurainenkin syksy. Ruskasyksyn jälkeenhän tulee aina vielä se mustasyksy. Minusta se on tosi kiva :-)

Kirjailijatar kirjoitti...

Oho sanon minäkin ja lujaa! Minä en ole ollenkaan valmis tuohon...eieieieieiei. Laittoikahan tämä sadastus yläkerran herran harkitsemaan, että kannattaako sitä lunta heittää vielä tänne.

Olina kirjoitti...

No OHO! Täällä etelässäkin lumi kävi aamulla hiutaleina, mutta suli kauan ennen kosketusta maanpintaan.

Niina kirjoitti...

Oi,siellähän on tullut lunta ihan kunnolla! Onpa hassun näköistä. Mutta tänne ei tarvitse vielä tulla hassuttelemaan yhtään..jos nyt ensin se ihana kuura vaikka.

Anonyymi kirjoitti...

Voi tuota autoa ja tuota lumen määrää! Näyttää liian ihanalta!

Anonyymi kirjoitti...

Olen mieluusti pitkän maan alapuolella pienessä, pyöreässä maassa.

maijja kirjoitti...

Kirjailijatar; kyllä tässä on niin monta toivomusta esitetty, omani mukaanlukien, että soisi ylhäältä tulla lämmin löyhy ja sulattaa tuon pois. Vielä hetkeksi.

Olina; jokohan tänä aamuna sielläkin?

Niina; jo oli lumiukkoja lapsellisten pihoissa! Että lapsille ainakin ollut iloinen yllätys. Mutta heillä ei olekaan ajantajua...

Marjohei; sulle kelpaa siis lumi jo?

piilomaja; heh, huomasinkin että olit Mallan luo jättänyt hyvän kommentin (olikohan että "mitä toi on?")!

isoinpapu kirjoitti...

Mä olin vaan riemuissani kun täällä eilen vähän ripsaisi lunta. Taidan olla lumityttö. Lumi-ihminen. Lumiakka.

Papu kirjoitti...

Tosissaan oho! Kai se myös tänne lounaaseen rapsaisee jossain vaiheessa. Valo on varmasti erilainen. Ei tätä pilkkopimeää. Paranemisia sinulle!

Sanni kirjoitti...

Voi vitsi mitä kuvia! Ja mie menin ihan sekasin tosta sun matkakertomuksesta. Miten mie, perheenäiti ja yrittäjä voisin seikkailla. Voisinko?

maijja kirjoitti...

isoinpapu; terveisiä lumi-ihmiselle Lapista! Täältä sulivat jo pois, vettä sataa koko viikon eikä öisinkään tipahda alle nollan.

Papu; Rovaniemeltä tosiaan lumi jo poissa, ja täällä on kyllä hämärää. Nytkin, reilusti kymmenen jälkeen, pitää pitää lamppua päällä että näkee sisällä.

Sanni; voi Sanni, jokainen voi seikkalla aivan hyvin! Ja lomailla, vaikka olis töissäkin. Siitä kirjoitin joskus heinäkuussa :-)