18.12.2009

toinen

Ainakin kuusi hyvää syytä järjestää toiset arpajaiset:
1 tämä on 200. posti täällä maijjassa
2 unohdin taannoin blogin 2-vuotis synttärit
3 kävijälaskuri on pyörähtänyt jo yli 100 000 käynnin
4 pian on joulu!
5 minä pidän uhkapeleistä ;-)

6 te olette sanoinkuvaamattoman ihania






SIIS: 
nyt arvotaan kolme kappaletta
vuodelle 2010 tekemiäni 
pieniä seinäkalentereita. 

Arvan saat jättämällä tähän postiin kommentin, jossa kertoilet itsestäsi ja matkastasi kanssani. Joko me ollaan kauan tunnettu vai vastako tavattiin? Miten meillä menee? Tee tämä tiistaihin 22.12 kello 20 mennessä sillä sitten arvotaan, se on mukavaa. 

ps. anonyymit, tulkaa nimimerkin kera mukaan!

80 kommenttia:

minde kirjoitti...

Moikka! Olen ollut matkassa jo Heitteiltä asti, en ole vain koskaan tainnut kommentoida :o eikun kerran ilmaisin jossain ihmeellisessä tunteellisuuspuuskassa miten ihanaa blogia pidät! Ja samaa mieltä olen edelleen :) toivottavasti matkamme jatkuu vielä pitkään, vaikka toinen meistä onkin vähän hiljaisempaa sorttia...

Hanna kirjoitti...

Löysin sinut juuri Heitteiden viimeisen postauksen kohdalta. Ikinä en kommentoi, suu auki vain sanattomana tuijotan. :) Ihanaa joulua! t. Kahden pienen kotiäiti Espoosta.

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Heippa!

Oon lukenut blogia melkosen kauan (aika kauan? tosi kauan?) ja tiedätkös, bongasin sut yhden rakkaan ystäväni Facebook-kuvista, opiskelette ilmeisesti samoissa piireissä! Maailma on niin pieni! Mutta mutta, en ole hänelle kertonut tästä. En ole kokenut että siihen olisi minkäänlaista tarvetta.

Sun blogi on aivan ihana :)

nirunaru kirjoitti...

Jee jee arpajaiset ja ihan-pakko-saada-palkinto. Heitteiltä asti olen seuranut mukana ja matka jatkuu toivottavasti pitkään.

Tytti kirjoitti...

Hei! Heitteillä ollessasi minäkin aloin seurata polkuasi. Harvakseltaan kommentoin, mutta mukana edelleen. Hyvää joulunalusaikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Sisko muistaakseni vinkkasi menemään heitteille. Siis lukemaan sitä aiempaa blogia ja olin heti koukussa sun kuviin ja pulppuilevaan kirjoitustapaan... Sellaiseen tiettyyn välittömyyteen ja rempseyteen tai johonkin. Aluksi suhtauduin Maijja-blogiin hiukan varauksella, kun Heitteillä se Heite-talo (hihi!) oli aika keskeinen mielestäni. Mutta ei kauaa tarvinnut jännitellä, kun täälläkin alkoi juttu luistamaan! Aina ilahdun oikein erityisesti, kun sinulta on blogikirjoitus syötteessä odottamassa!

Aika kauan olen siis stalkannut sun juttuja, mutta vasta viime aikoina rohjennut kommentoimaan oman bloggailun myötä:)

Unknown kirjoitti...

HEIPS!
olen seuraillut, välillä kai kommentoinnutkin? :) Miten kauan, hups en muista..

Tykkään!
Ja osallistun!

Jenna kirjoitti...

Olen kulkenut mukanasi vasta pari kuukautta, joukkoon lyöttäydyn eräänä pimeänä syysaamuna, kun kaipailin mukavaa lueskeltavaa ja kaunista katseltavaa. Varsin ihanan blogin löysinkin, vaikka vasta nyt ensimmäistä kertaa uskaltauduin (=toimerruin)kommentoimaan. :)

Malla kirjoitti...

Mää oon kulkenu sun matkassas säännöllisesti MAIJJAn alusta asti, eli toukokuusta 2007. Muistikuvia on kuitenki Heitteiltäki; sitäki oon varmasti lukenut, mutta sillon en vielä oikein ollut tajunnu blogien ihanuutta :)

Mitähän mää muuta. No sanonpa vaikka sen, että minusta oli aivan hurrrrjan kiva tavata sinut sillon marraskuusa ihan kasvokkain!

Anniina kirjoitti...

Voi onnea, kaikin puolin hienolle blogille ja niin! Toki osallistun arvontaan!

Millonkahan tänne eksyin, tuskin muistankaan. Suhteemme on sitä sorttia, jossa toinen sanoo asioita, joita on monesti ajatellut muttei ole sanoiksi asti saanut. Kiitos siitä! Kenties tapaamme joskus!

Anonyymi kirjoitti...

No jopas tärppäsi. Surffailin blogeista toiseen ja tulin myös Sinun kohdallesi. Uskoisin, että löydän tänne myös uudestaan.. :) Näyttää kovin mielenkiintoiselta. :)

Tervehtii toinen Oulusa opiskellut,
Hansu

Pellon pientareella kirjoitti...

Ollaankohan puolisen vuotta törmäilty? Smoothiet ekaks ihastutti, ja sitten kaikki muukin. Ajatuksen, elämän virta ja vapaus, ainakin sen tunne. Olet itsenäinen sielu, tunnetta ja älyä tasapainoisesti, hulluutta myös, sitä tarvitaan. Minusta meillä menee ihan hyvin ;).

Markka kirjoitti...

Voi ihanaa!
Matkamme on jatkunut jo aika kauan, heitteillä olit silloin.
Meillä menee oikein erinomaisesti, piristät rumia päiviä kauniilla kuvilla ja värität naamaani vihreäksi seikkailemalla.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Matkamme alkua en muista millään, milloinka mahtoi alkaa ja miten. Luulisin että löysin blogisi toisen blogin kautta tai sitten blogilistalta..?!
Jonkin aikaa, ainakin puolisen vuotta olen seurannut blogiasi ja aina yhtä mielenkiinnolla tulen lukemaan uusia juttujasi. Ja Heitteille-blogiasikin olen käynyt selailemassa muutaman kerran läpi.

Kauniita ja tunnelmaahuokuvia kuvia ja tekstejä, kiitos paljon että saan (/saamme) seurata niitä! :)

Jutta kirjoitti...

Voih, kaikki on tänne niin runollisesti ja kauniisti kommentoineet, minen ossaa. Mutta olisinkohan puolisen vuotta täällä vieraillut ja tykkään kovasti :)

MeRzU kirjoitti...

Ehdin hetken seurailla Heitteille jättäytynyttä, kunnes tänne siirryttiin. Aivan liian harvoin tulee mitään kommentoitua tosin.

Nasti kirjoitti...

Heitteiltä asti mukana maailmassasi. Ja oon pari kertaa nähny sut oikeassa elämässäkin. Ujous iski enkä tohtinut tulla juttusille :) Ehkä joskus vielä.

Jaana kirjoitti...

Heippa! Ihastuin ja hurmaannuin keltaisesta heitteille jättäytyneestä ja siitä asti olen täällä kurkkinut. Meillä menee ihan kivasti, tosin en ole tainnut ikinä kommentoida täällä :( Ihana tunnelma sun jutuissa:)

Riikka kirjoitti...

Heips, ollaanhan me tunnettu vähintään vuosi, ehkä puoltoista? En yhtään osaa sanoa. Mutta kummiskin käyn sun luona ainakin pari kertaa viikossa. Täällä kun on aina viihtyisää ja usein hauskaa.
Riikka

Monica kirjoitti...

Oh, tuollanen ois ihana saada!

Joskus.. en kyllä muista milloin.. taisi google reader suositella, ja koukkuun jäin!
Olen tainnut kerran tai kaksi äännähtääkin jotain, mutta yleensä mykistyneenä ihailen kuviasi.
Hyvin menee!

Anonyymi kirjoitti...

Sinäkin olet ihana ja minä toivoisin, että onni minua lykästää kalenterin merkeissä!! ;)

Liltsu

Maija kirjoitti...

Ihanaa, kun monessa paikassa on kivoja arvontoja näin joulun alla.

Olen etsiskellyt mukavaa seinäkalenteria ensi vuodelle, mutta vielä ei ole tullut ihan suosikkia vastaa. Yhden aika mukavan bongasin, mutta jätin vielä ostamatta, että jos vaikka vielä tulee vastaan joku kivempi. Tää voisi olla se kivempi :)

Olen jotain polkua pitkin löytänyt jo Heitteille aikanaan, en oikein muista milloin. Kommentoimaan aloin enempi vasta sitten, kun aloin puuhata omaa blogia. Sinun menoasi on ollut kiva seurata, ja blogisi on yksi suosikeistani. Tykkään sekä kuvista että teksteistä ja hauskan rennosta asenteestasi. Tähän tyttöön olisi hauska törmätä oikeassakin elämässä! Toivon saavani seurata kaimani menoa jatkossakin.

Hanna Takala kirjoitti...

Mä en muista miten kauan, mutta Google Readerin suosituksista sinut löysin ja kivaksi katsoin. En ole katunut :)

Sylvia kirjoitti...

Hmm, olen lukenut mietteitäsi ja ihastellut kuviasi ehkä vuoden verran, ehkä enemmänkin, en muista enää. Enkä muista mistä tänne löysin, mutta tykännyt olen ja jatkossakin täällä käyn hiljaa vierailemassa!

Hilja kirjoitti...

Heitteiltä asti, tosin sieltä heitteiden aika loppuvaiheelta vasta... tykkään sun huumorista.

Norppis kirjoitti...

Olen ollut matkassasi hieman alle puolivuotta....? muistaakseni ;)
matkan aikana olen ihaillut upeita kuvia ja tekstejä :) ja matka jatkuu!

kaisa kirjoitti...

Tämän blogin alusta luulisin. Tai sitten olen lukenut ne aikaisemmat sen jälkeen kun sut löysin. Tykkään kovasti, vaikka koskaan aikaisemmin en olekaan kommentoinut. Arpajaiset on hyvä tilaisuus, varsinkin kun on tuollainen palkinto!

Anonyymi kirjoitti...

Olet Taiteilija.

Hannele

Anonyymi kirjoitti...

Minä kans löysin sut Heitteiden viime metreiltä... ja tykkään kovasti Maijjasta:) Ja kehunut olen joskus sun sisustustaitojasi ja tyylitajuasi. Ihania.

t. pitkätossuope

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen ollut matkassa mukana jokusia kuukausia - olisinkohan bongannut blogisi joskus elo-syyskuulla ja siitä asti käynyt salaa kurkkimassa maailmaasi. Heitteilläkin olen käynyt tutkailemassa millaista elämäsi on siellä ollut ja koukkuun on jääty. Ikuna ennen en ole sinulle sanaakaan sanonut, mutta nyt uskaltauduin piiloistani tervehtimään. Blogiasi on mukava lueskella ja siitä tulee oikeasti hyvälle mielelle. :)

Hyvää Joulunodotusaikaa!

isoinpapu kirjoitti...

Hep hep!

Olit ihan heitteillä, ja se oli mielestäni ihanaa. Varsinkin kun itse oltiin kerran ihan hunnigolla. Sekin oli meidän kodin nimi.

Tykkään tästä matkasta. Pääsee jäämerelle välillä ja kuulee jännittävää,itselle vierasta murretta. Hillitöntä.

Mun mielestä meillä menee oikein hyvin. Ei tarvetta terapiaan.

Joo, olet muuten ihana itse.

Tiivi kirjoitti...

Pari postausta ehdin lukea Heitteitä, siitä asti täällä tuijotellut, kuvia, sanoja, smoothieita...

Mari kirjoitti...

Olen käynyt täällä nyt jonkin aikaa, mutta en vielä kovin kauaa. Tykkään blogistasi :)
Hyvää joulua sinulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Heitteiltä asti mukana! Kiitos ihanasta blogista :)

Merja kirjoitti...

Ilimanmuuta mukana. Heitteillähän minäkin olin sun kanssas, asuin silloin vielä Oulussa ja ihastelin teijän sinapinkeltaista taloa siellä toisessa pohjosessa kaupungissa..

Marjukka kirjoitti...

Hei:)
Minä olen seurannut matkaasi vasta muutaman kuukauden ja olen kovasti tykästynyt koko blogin henkeen ja tyyliin. Ja kuvat on aivan ihania nekin :)

outolintu kirjoitti...

Heips, en osaa sanoa kuinka pitkään olen täällä käynyt, joskus tosi kauan sitten eka kertoja, harvakseltaan.

Voisinko sanoa näin suoraan, että heti ei oikein iskenyt, mutta aina välillä piti palata, ja sitten sain jotenkin langan päästä kiinni ja jäinkin kiinni niihin lankoihin ;P.

Täällä tulee joka kerta jollain lailla hykerryttävä olo. Hauska, haikea, onnellinen.. Kiitos!

Elsa kirjoitti...

Olen kulkenut mukanasi hiljaa ja aina palaten Maijjan alusta alkaen. Joskus viime joulun aikaan (ehkä?) päätin tutkia mitä Heitteiltä löytyy. Kävin kaiken läpi kahteen kertaan. Paljastuksia paljastuksia: tuo talo vanhus näkyy anoppilan ikkunasta, kröhöm.

En ole ennen jättänyt tänne jälkiäni, mutta kuvasi ja kirjoituksesi ovat jättäneet jälkiä minuun. Ainoa areena, jossa meidän molempien jälkiä on voinut samalta sivulta seurata taitaa olla Ei mikkään rinsessan kommenttiloota.

Siinä samanlainen blogi kuin omasikin: aina on palattava :)

JL kirjoitti...

Olen seuraillut blogiasi jo pitkän aikaa, kaunis blogi. Olisi ihanaa voittaa kalenteri :)

himalainen kirjoitti...

Niin, se oli se matonostoreissusi viime vuoden syyskuussa, jonka löysin ja siitä asti tekstisi ja sanasi ja kirjaimesi ja kaikki on vetäneet tänne uudestaan, ilolla ja hilpeydellä useimmiten. Odotan rytmiäsi. Ja vaikka arki joskus heitellyt sinua, niin sekin kuitenkin kohtalotoverimaisesti rohkaissut sitten minua. Ei oo arjessa yksin. Jotenkin voimallinen tämä sinun blogisi, pirtelöineen kaikkineen :)
Kauhian iso kiitos sinulle!

siina kirjoitti...

Jonkin aikaa blogiasi seurannut.
Kauniista kuvistasi ja sanoistasi joskus herkistynyt.

Peanut kirjoitti...

Pääsin seurailemaan Heitteiden loppusuoraa ja sieltä matkasin mukaasi tänne. Joskus jopa kommentoiden, yleensä kuitenkin hiljaa sivusta seuraten. Pidän tavastasi laittaa sanoja toisten perään, sanoja, tuttuja sanoja, joille annat kauniin tunnelman. Olet kamalan lahjakas ja käyttelet kameraa hienosti. Nostan hattua!

Ps. olet myös kamalan tekeväinen ja reipas. Huilaathan välillä :)

barbro v kirjoitti...

Herranen aika miten hienolta näyttää. Meillä opeteltaisiin saletisti seinäkalenteri-ihmisiksi, jos onni potkaisisi arvonnassa.

Minäkin taidan olla aika hiljainen lukija, en muista kamalasti kommentoineeni. Suhteemme on sillä tavalla aika yksipuolinen, osin ehkä myös siksi, että melkein pelkään sinua, niin upealta sinä ja juttusi vaikutatte. Uusimman sarjakuvamerkinnän jälkeenkin mietin, että hitto miten hienoa, ei kukaan ole näin tyylikäs: kerro elämästään, tekemisistään, kädenjäljistään, kodistaan ja ihan kaikesta, olematta silti lainkaan sillisalaatti vaan päinvastoin: ehyt ja todella mielenkiintoinen kokonaisuus. Väittäisin blogisi olevan kotimaisten lifestyle-blogien (saako tätä siksi kutsua?) ehdotonta kermaa. Vaikutat ihmiseltä, jollainen kuka tahansa haluaisi olla, vahva nainen. En muista, miten tänne alunalkaen löysin, mutta siitä on aikaa ehkä vuoden verran.

- barbro v/b. viuluntarkastaja (viuluntarkastaja.blogspot.com)(sekaan kahdella eri tunnuksella)

tuike kirjoitti...

Heips.

Seuraillut elämääsi heitteiltä asti. Tykkään raikkaasta ketään kosiskelemattomasta (oho mikä sana!? onko tuommosta ollenkaaa?) tyylistäsi. Jos jatkat samaan malliin, niin mukana kuljen.

Kalenteri olis kiva....

Iina Kraak kirjoitti...

Minäkin matkannut Heitteiltä asti. Ihmettelen kauniita viivojasi ja kykyä käyttää sanoja. Kiitos kun jaat tämän kaiken kanssamme!

Ihaninta ja lempeintä joulun aikaa toivoen.

Mymlan kirjoitti...

Heitteiltä asti minäkin. Eniten mua viehättää pohojonen, se miten äänestäsi kuulee paikallisen puhheenparren ja sävyn. Täällä eteläisten keskellä tullee susta niin kotoisa olo, vaikken ite ihan niin kaukaa olekaan.

nooruska kirjoitti...

Heippa. Vasta tavattiin ja tavataan uudemmankin kerran!
Ihania kalentereita.

Jonna kirjoitti...

Minä olen ollut sinun matkassa Heitteiltä saakka. Joka hetki on ollut kiva. Jatka samaan malliin (teki mieli kirjoittaa tähän vielä tyttö, mutta mikäpä minä olen tytöttelemään.)

Ihanaa joulun aikaa!

Annika kirjoitti...

Elämäntäyteistä, konstailematonta bloggailua, kauniita kuvia, ilman jonniinjoutavia tärkeilyjä.
Lukenut olen täällä jo pitemmän aikaa, heitteillä ollessasi aloittelin. Mukavaa joulunaikaa!

Njalla kirjoitti...

Minä kirjoittelin aiemmin eri nimellä kommentteja. Heitteillä olit kun tutustuttiin ja sama kaupunkikin yllättäen tuolloin yhdisti.

Pidän blogistasi. Kuvitus ja sanat henkeä salpaavia! Jatka kuten olet tehnyt...

Lenni kirjoitti...

Kiitos tästä ihanasta blogista! Tykkään sun tyylistä kirjoittaa. En muista mistä tänne eksyin, mutta jäin koukkuun heti ja käyn täällä tasaisin väliajoin kurkkimassa. Hyvää joulua.

Sanna kirjoitti...

Huh, onneksi ehdin ajoissa. Meinasin missata tämän.

Kanssasi olen kulkenut Heitteiltä asti, ja olit ensimmäinen, jonka blogiin jäin koukkuun. Käyn yhä Heitteillä sillon, kun sielu kaipaa taide-elämystä.

Suhteemme on nykyään aika vakaa. Tiedän, että olet siellä ja sinä tiedät minun olevan täällä. Ja joku päivä keväällä hyppään junaan ja tulen sinua katsomaan.

Niina kirjoitti...

Iltaa:)
Muistaakseni sinä joskus kommentoit minun blogiini jotakin ja sitten sitä kautta eksyin tänne,ja nyt käyn muutaman kerran viikossa kurkkimassa päivityksiäsi:) Kommentoinut olen ehkä kerran,hups! Se asia pitää kyllä nyt korjata,ehdottomasti.

Kalenteri on hieno! Ja olen edelleenkin ihan vähän kateellinen siitä tekemästäsi farkkutakkihameesta. Ja vähän siitäkin,miten käytät kieltä,kirjoitat oudosti ja ihanasti ja hauskasti yhtäaikaa:) Mutta muuten meillä menee ihan mainiosti,sanoisin!

Katja kirjoitti...

Mukaan arvontaan! Ensi kertaa vierailulla blogissasi :)

Hanna kirjoitti...

Jonkun toisen suosikeista sinut löysin - niihin aikoihin, kun sait tietää päässeesi kumpaankin hakemaasi kouluun - täällä viihdyn hyvin ja säännöllisesti poikkean.
Kiitokset ihanasta blogista ja mukavaa joulua!

Krisu kirjoitti...

En minä vaan muista, mutta aika kauan olen seurannut, sen parisen vuotta? Pari kommenttiakin joskus jättänyt. Onnea kaikista mainitsemistasi syistä!!
Hyvää Joulua, Maijja!

Celia kirjoitti...

Minä löysin sinut juuri, kun olit lähdössä pois heitteiltä tai just sieltä lähtenyt.
Sinulla on kerrassaan hieno rytmi!
Kuvat, sanat, kaikki.

Tuuli kirjoitti...

Löysin sinut vastikään, mutta jaksan joka päivä tulla kurkkailemaan josko meillä olisi jotain yhdessä jaettavaa. :) Kiitos kauniista kuvista ja rauhallisesta tekstistä. ja ihanaa joulua <3

Anonyymi kirjoitti...

Minä oon vakoillu sinua salaa kuukauden pari ja aina vaan palaan tänne. Hukkasin sinut jo kerran mutta ilokseni löysin ja hymyilin itsekseni löydölleni. Enään en hukkaa! -Tessa-

Venla kirjoitti...

Vasta vähän aikaa ollut täällä. Hienoa juttuja on ollut, toivottavasti jatkat pitkään.

Nines kirjoitti...

Olet aika uusi tuttavuus ja olen hiljainen seuraaja ollut. Tarinat heitteillä olosta olen lukenut pariinkin otteeseen näin jälkeen päin, mutta tämän uudemmankin blogin tuotoksia luen mielelläni. Postauksistasi tulee lähes aina hyvälle tuulelle! Sinulla on mukava tapa kertoa asioista. :)

-margarita. kirjoitti...

oon palannu uuestaan ja uuestaan lukemaan juttujasi mutta ykskaks en ennää tiijäkkään kuinka kauo sitä on tullu tehtyä. :) melekein muutin rovaniemelle aikanani mutta kohtaloni päätti toisin, elän sun juttujen kautta sitä päätä maata. ja kotosta murretta. :)kauhien laiska vaan oon kommentoimaan; teen sen suullisesti koneenruudulle. tarttis ehkä ryhdistäytyä siinä.

Päivi kirjoitti...

Minä löysin sinun seuraasi, kun olit heitteille jättäytynyt. En millään muista miten sinne päädyin, mutta luultavasti sillä oli jotain tekemistä villasukkien kanssa. Sitten olitkin jo kohta täällä, ja vaikka jäi ikävä heitteillä oloa, niin viihdyin uudessakin kodissasi.
Tykkään kovasti tavastasi kirjoittaa (varsinki, kun joskus vilahtelee tuttua murretta ;)) ja tavastasi kattella maailmaa. Ja ihailen kykyäsi heittäytyä seikkailuun, kadehdin suorastaan!
Joskus seuraan vierestä vaiti, joskus ihan täytyy sanoa joku sananen. Ja tässä yhteydessä viimeistään kiittää kuljetusta matkasta - on hitsin kiva, että olet siellä!!!
Mukavaa joulunaikaa, Maijja!

Anonyymi kirjoitti...

mukana ihan hiljaa taustalla heitteiltä asti. Kirjoitat hyvin. Itse en osaa. Täällä on hyvä poiketa. Kiitos.

ruu ruu

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Suunnilleen syyskuusta asti olen lueskellut blogiasi ja jäänyt koukkuun. säännöllisesti käyn kurkkimassa onko päivittynyt. Pidän upeista kuvistasi, tekstistäsi, siitä voimakkasta rehellisen läsnäolon hengestä, joka niistä huokuu. Omana itsenäsi tunnut täällä pyörivän, vaikken tietty livepersoonaasi olekaan nähnyt. (Itse täällä etelän Espoossa pyörin kahden teinin äitinä.)
Tähän mennessä en ole rohjennut kommentoida. Olen huomannut, että on bloggareita, jotka pyyhkii kaikki anonyymikommentit pois, vaikka olis positiivisiakin, ja oma aika ei tällä hetkellä anna myöden blogin pitämisen. (Tietty tunnukset voi vääntää kun vähän ryhdistäytyisi.)
Jatka samaa rataa!
Morso

Nina kirjoitti...

Olenhan minä sinun tekstejä jo pidempään lukenut... ja joskus aikoinaan varmaan kommentoinutkin. Kamala, miten sitä on oikeasti laiska kommentoimaan, mutta silti pidän kovasti blogistasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja voi. Heitteiltä Sinut löysin, ja olit niin vallottava ja omanlainen, että siittä asti olen seurannu. (Ehkä joskus kommentoinukki?) Asenteesti on upea, inspiraatiotaki aina löytyy. Siis kiitos.

-MieM

emäntä kirjoitti...

Täälläkin yksi laiska kommentoija... Mutta mukana Heitteiltä asti, ja mukana meinaan pysyäkin =)

Juana kirjoitti...

Löysin maijjan vasta tänä syksynä, ihailun sekaista nautinto tämän blogin lukeminen.
Aion ostaa sun tekemän kirjan. Teethän sen joskus. Pitäisin siitäkin.

Leena kirjoitti...

Silloin tällöin kurkistan sun plokiin ja aina ilahdun teksteistä. Taitava sanankäyttäjä olet! Hyvää joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Maijja!
Olen blogisi hiljainen anonyymivakiokurkkija.
Olen seuraillut touhujasi jo jonkin aikaa, ehkä noin vuoden.
Bongasin blogisi muistaakseni toisen vakiokurkittavani Liivian kautta ja ihastuin heti.
Ahmin hetkessä kaikki nykyiset ja vanhat blogimerkintäsi ja kävin tutkailemassa myös entistä elämääsi Heitteillä.
Vierailen luonasi päivittäin.
Rouheanrailakkaanriipivänreilut kuvasi ja tekstisi saavat minut aina hyvälle tuulelle.
Saisit pitää useammin yhteyttä.
Ehkä minäkin joskus uskallan.
t. Leguaani

annika kirjoitti...

Löysin sinut juuri vähän ennen kuin olit muuttamassa pois Heitteiltä. Luen sinua hurjan mielelläni, olet taitava ja hauska! :)

Olina kirjoitti...

Hei Maijja! En tiedä, miten alunperin eksyin heitteille, mutta sen jälkeen eksyin monta kertaa uudestaankin. Olen lukenut ne kaikki postaukset, jotkut moneen kertaan.

Tykkään kovin kuvistasi ja sanoistasi, sinulla on sellainen tapa kirjoittaa, jota ihailen. Aina tunnistaa Maijjan tekstiksi.

Kun heitteille jäänti loppui, odotin innolla uutta blogiasi, vaikka pelkäsin, ettei se mitenkään voi olla yhtä hyvä. Erilainen tämä onkin, mutta sinuksi tunnistettava. Ja tykkään kovin, kovin paljon! Aina odotan uusia kirjoituksiasi ja kuviasi.

Ja hei tämä arvontakin on niin kiva juttu, toivon toivon toivon, että voittaisin! Mahtipalkinnot.

Kuulemisiin!

htv7bf 4ww3z4ezz4jjioi

(Pojan terveoset.)

violet kirjoitti...

Kiitos blogistasi, näin aluksi!

Ja mukana arvonnassa olen.

Anonyymi kirjoitti...

en muista mistä ja miten tänne päädyin, mutta tää olikin umpikuja.
eroon en enää nimittäin pääse, enkä taida halutakkaan.

saska

heta kirjoitti...

Siellä täällä surffailemalla tännekin päädyin ja heti viihdyin. Kuvistasi tykkään kovasti, ja myös jutuistasi.

Nyt luen blogiasi innokkaasti myös siitä syystä, että pikkusiskoni on vastikään muuttanut Rovaniemelle.

Kiitos blogistasi siis!

anni kirjoitti...

Taisin löytää sinut heitteiden loppuaikoina ja jotenkin taianomaisen tunnelman hurmaamana oon seurannut siitä lähtien. Ihana blogi! Vaikutat mainiolta tyypiltä. Oon halunnut kommentoida aiemminkin, mutten kainona henkilönä oo tohtinut.

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Ensimmäistä kertaa minäkin nyt kommentoin. Olen lukenut kirjoituksiasi pidemmän aikaa. Alussa luin vain silloin tällöin. Nykyään blogisi on yksi suosikeistani. Ehkä osakseen siksi, että olen viettänyt paljon aikaani samoissa Norjan maisemissa kuin missä sinäkin ja yllätyin iloisesti matkakuvauksista ja kauniista kuvista.

Emppu

Tiina Tee. kirjoitti...

Olen jo yli vuoden verran blogiasi lukenut, ihaillut kuviasi, nauttinut oikein asetelluista sanoista... tänään tahdon sanoa kiitos, niin ja iloa jouluusi!

Merja kirjoitti...

Hei vaan,

olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi. Minua kiinnostaa pohjoinen ulottuvuus, olen kotoisin Rovaniemeltä ja asun nyt Kuopiossa. Kun lähdemme pohjoiseen päin, luonnon muuttumisen mukana mieli rauhoittuu ja olo tuntuu kotoisalta. Mukavahan täällä Pohjois-Savon lehtomaisemissakin on olla, mutta kotoisaa on olo pohjoisessa.
Hyvää Joulua ja onnea uudelle vuodelle.

Terv. Merja