9.10.2008

Kun on kokeillut kaikkea...


...on vaikea keksiä mitään uutta. Tässä satunnaisia tukkia neljältä viime vuodelta. Uusin on keskirivin toiseksi vasemmin, kameran kanssa. Mutta hei, tässä on vasta osa!

Kampaajaan aikaa viikko. Mitämitämitä nyt?


EDIT
eikun siis tietysti toiseksi oikein! En oikeen osaa oikeaa ja vasenta. Se hankaloittaa liikenteenohjaamista. Mutta ei se mitään, sillä osaan eteenpäin ja taaksepäin oikein hyvin.

24 kommenttia:

violet kirjoitti...

Nyt ehdotan jotakin aivan radikaalia: älä tee mitään. Kampaaja tulee menemään tästä aivan sekaisin, sillä ne haluaa aina panna "pirteää punaista" tai "luonnollisen vaaleaa" tai "kohtalokkaan tummaa".
Sitten sieltä tulee ulos KAMPAUS päässä, mikä on se käynnin pahin juttu. Ehkä pää on jopa FÖÖNATTU.
(jos kuitenkin meinaat jotakin pyytää niin minusta sulle parhaiten sopii joku tuollainen álarivin toinen oikealta"-tyylinen - mutta ilman tuota...huiskaa;-)

johanna kirjoitti...

Täällä toinen joka ei osaa oikeaa ja vasenta...Katsoin heti oikeaa kuvaa ja ihmettelin editointiasi ;) Kivalta näyttää tuo tämänhetkinen tukka. JA moni muu myös. Eli ei varsinaisesti apuja täältä päin.

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh, sulla on ollut aika tosi monta samaa tukkaa kun mulla! :)

Kaipaan sitä niskaruoska-mallia (päältä lyhyt).

No nyt sun täytyy leikata semmonen kunnon irokeesi ja värjäät sen ihan platinan valkoiseksi :D

Anne kirjoitti...

Hieno galleria! Kunpa minäkin uskaltaisin joskus kampaajalla pyytää jotain muuta kuin "samaa kuin viimeksi".

En minäkään osaa oikeaa ja vasenta. Esmes liikenteessä se saattaa kyllä olla kohtalokasta.

Tytti kirjoitti...

Kivoja "tukkalaitteita" sinulla on ollut! Nykyinenkin on varsin hyvä. Mun pahin kampaajakokemus liittyy juuri Violetin mainitsemaan föönaukseen. Tulin ulos kampaajalta näyttäen aivan Dynastian Krystleltä (muistaakohan kukaan ko. tv-sarjaa...) ja olin sentään silloin nuori neiti.

leena kirjoitti...

Hienoja tukkia!
Minä en uskaltaisi, mutta sinä vaikutat niin rohkealta: jos annat kampaajalle vapaat kädet?

Marguetta kirjoitti...

Hihii! Villejä hiuksia! Suosittelen pienen pientä kähärää pään täyteen ja vauhdikkaalla värillä korostettuna! ;-)

17 neliötä kirjoitti...

Onpa monta kivaa tukkaa! Ihailen aina sellaisia lyhyitä hiuksia, jotka sopivat kantajalleen :)

maijja kirjoitti...

Violet; mutta kun mää oon kyllästynyyy-yyt... Joo föönaus ja laitto on hassuimmat vaiheet, heti pitää pujahtaa peilin eteen pörröttämään tukka omaan uskoon. (sen tyylinen huiskalla tai ilman on kyllä kiva, tää on nytkin melk. sama mutta ilman huiskaa ja vaaleana)

Johi; mullakin käy noin! Joku sanoo väärin mutta katon silti oikein :S

Minja; Mulla on takapiiskan kasvatus käynnissä ;), vaikka monen mielestä tässä onkin jo sellainen. Yltää ponskarille, vaikka on aikas lyhyt.

Anne; oon lohduttanut itseäni, että jos ei aivan osaiskaan, niin aina on 50% mahd. mennä oikein.

Tytti; voi ja tässä ei ollut edes kaikkia! Osa on nimittäin totta tosiaan ollut laitteita...

Leena; oon aina suhtautunut hiuksiin tyhmänrohkeasti; nehän kasvaa aina takaisin..

Marguetta; Ylärivin toinen vasemmalta on sellanen kesto kreppi-afro :D! Siinä oli pientä kiharaa kyllä pääntäydeltä.

17neliötä; oon aina kokenut, että lyhyt tukka sopii mulle parhaiten. Nyt kuitenki kasvatan... itse asiassa tuleva kampaaja aikakin on pelkkään väriin, leikkaan sitten itse jos on tarvis.

Jonna kirjoitti...

Ei tukkaa ollenkaan?

Heluna kirjoitti...

Aikas hieno tukkakollasi..
Mitä seuraavaksi?
:)

Merja kirjoitti...

Mikä huikea tukkakollaasi! Maija oot kameleontti.

Musta semmonen monisävyinen lyhyt näytti hyvältä ainakin noissa kuvissa. Mutta ehkä johtuu siitä että niissä oli värejä joista itse tykkään.

Oma väri on kanssa vaihtunut aika usein. Kesän olin aika blondi, johtuen täkäläisestä auringostakin, mutta nyt suunta taas vähän tummempaan, enempi tuhkanvaaleaa ja ruskeaa seassa.

melkoelli kirjoitti...

Ihana kameleontti!!!

Liivia kirjoitti...

Herkuttelen rohkeudellasi! Tuossa tukkakollaasissa on monta hitsin hyvää, sulle siis sopii mikä vain. Paitsi mun hippimoppimallini, jota et ole muuten vielä kokeillut.

Minä olen ihan päinvastainen tukkani kanssa. Konservatiivi. Kuolenkin varmasti sama malli päässä.

Riikka kirjoitti...

Sullehan sopii mikä vaan! Näyttäis kuitenkin siltä että lyhyt on sun juttus.

Violetin kommentti on ihan totta: mä en tykkää kun kampaajalta lähtiessä on se ihme föönattu kampaus mitä ei kuitenkaan kotona onnistu itse tekeen. Nyt tosin olen vihdoin tainnut löytää kivan kampaajan, joka tajuaa mikä on "mua".

Puisto kirjoitti...

No jopas on kaikenlaista tyyliä. Mikä sun oma hiusväri on?

Itse olen tosi tylsä hiuksien suhteen, mulla on aina ollut pitkät/puolipitkät. Jos olisi lyhyet, niitä pitäisi jotenkin osata värkätä eikä onnistu multa.

Melita kirjoitti...

Hei Maiija,
Nykyinen on mielestäni se paras joten voit perua kampaaja-ajan ja tilata vaikka intialaisen päähieronnan sillä rahalla ja rahaa voisi jäädä vielä vaikka elokuvalippuun.

Anna Emiliaana kirjoitti...

Ooh.. Mun ongelma on, että meen kampaajalle ja haluan jotain uutta ja tulen ihan samannäköisenä takaisin. Tänään ei käynyt niin. On otsista ja vähän tummempaa raitaa, vaikka pituutta säilykin. Ja se oli aaaah niiin rentouttavaa. Rakastan, kun joku hieroo päätä.

Ehkä pikkisen oon Melitan kansa samaa mieltä. Intialainen päähieronta vois olla aikas ihana.

Olina kirjoitti...

=D Ihanaa tavata kohtalotoveri! Siis mitä tehdä, kun kaikki pitkästä siiliin, tupeeratusta silkkikutrien kautta marilyn-lookkiin ja punaisesta, valkoisesta ja liilasta mustaan ja raidalliseen on kokeiltu?!

Nyt olen päättänyt yrittää sitä tuhoontuomittua polkua ja antaa hiusten välillä vaikka levätä ja vähän kasvaa... hohhoijjaa=)

Ja noilla oikea-vasen ohjeillasi löysin heti oikean kuvan! Autoa kun ajan, sanon aina kartanlukijalle, että NÄYTTÄÄ kädellä, mihin suuntaan ollaan menossa, eikä horise jotain täysin epäloogisista oikeista ja vääristä.

Stanna kirjoitti...

Olipas tukka jos toinenkin tutun oloinen... ;) Kuvista tosiaan uupui muutama mitä oot kokeillut, jotkin niin erikoisia että tätä "hovikampaajaa" ne on kauhistuttanut. Mutta kilttinä isosiskona silloinkin nuo afrot sulle laitoin (vaikka epäilin että seuraavaa päivä olis sitten se ei tukkaa ollenkaan)...
Noista oikeasta ja vasemmasta on meillä käyty keskustelua kun ohjaan tuota isäntää aina liikenteessä kääntymään "tuonne päin", kun kuulemma pitää katsoa liikennettä eikä mun käsiä. Nykyisin ne onkin oikeelle, eikun vasemmalle ja vasemmalle, eikun oikeelle. Aina pitää miettiä että kummassa kädessä mä pidän kynää ja se on sitten se oikea.

Anonyymi kirjoitti...

semmonen maantienvärinen;) nirhitty lyhyenlyhyt minimalistinen tukka!

maijja kirjoitti...

Kanerva; mullon liian muhkurainen pää kaljuksi :(

Helinä sanoi; nii-iin - enää muutama päivä aikaa keksiä jotain!

Merja; taidan tosiaan olla kameleontti. Mutta silti joteskin tyylilleni uskollinen aina. Aurinko tosiaan vaalentaa hiuksia aika tehokkaasti, mulla meinaa kesäisin mennä hiukset myös jotenkin huonompaan kuntoon.

Melkoelli; tsihih kiitos!

Liivia; parturit on muuten kehuneet pällini muotoa, tähän kuulema sopii minkälainen vain! Pitkä hippihenkinen... hmm... siitä on aikaa, mutta lapsena mulloli sellanen! (vihasin sitä) Ymmärrän kyllä tukkakonservatiivejäkin, sillä miksi vaihtaa pois hyväksi havaitusta?

Riikka sanoi; juu, kyllä enimmäkseen lyhyet on miellyttäneet. Niin ja oikean kampaajan löytäminen on kuin Sen Oikean metsästäminen yleensäkin - hankalaa!

Papi sanoi; oma hiusväri on vähän keskiruskeaa tummempi ... ehkä ... aika reilu ruskea kuitenkin, ei mikään maantienharmaa.

Melita; oo miten hieno ajatus! ongelma onkin ihan kivan, harmaanvaalean latvan tyvestä kasvava tumma. Ei toimi enää.

Anna Emilia; mulla on ollut myös tuota ongelmaa. Kunpa nyt onnistais.. Laitahan uskaliasta otsatukka kuvaa blogiin, tuun ihastelemaan!

Olina; jee meillon kerho ;)

Stanna; jep, mua huvittikin vähän tämä 'määrän ihmettely', kun kuvista puuttuu moni! Puuttuu myös kertomukset matkoista ennen määränpäitä (oho, tästä tuli sininen, no otetaan samalla vähän pituudesta jne).

Minä muuten muistelen oikean siitä yhdestä äpen neulomasta villapaidasta, joka mulla oli nassikkana. Siinä oli sellainen auto tasku jossa pikkuinen nalle ajeli, ja se muuten ajoi kohti oikeaa!

Viena k; noh voe mitäkä vielä! Nämähhii justii kasvatin yli pahimman vaiheen.

Kuule, mietin hiljaa mielessäni että minimalismi kuulostaa hyvältä.

Malla kirjoitti...

Olen niin kateellinen tukkamuutoksistasi! Minä olen jotenkin tosi arka kokeilemaan mitään uutta hiuksiini. Minun rohkein tukkamuutostekoni on ollut leikata puoleenselkään uloittunut tukka juuri ja juuri olkapäille yltäväksi, tylsä minä.

Vielä jonakin päivänä minäkin otan ja räväytän. Leikkutan jonkin jännän mallin. Tai edes värjään vähän räiskyvämmällä tavalla. Tai jottain.

a n n e kirjoitti...

Mun pitäis huomenna varata parturiaika. Viime viikolla vielä ajattelin, että ei tässä kiirettä mutta tänään tuntui jo aivan toiselta; Mahdollisimman pian!!! Sun tukkakuvagalleriasta voisin etsiä ideaa omaan päähän... Vai oisko neidillä mielessä ehdottaa jotain? :)

Monenmoista oot kyllä kokeillut. Niin moni niistä on myös näyttänyt hyvältä. Ehkä se johtuu kantajasta, eikä tukalla ookkaan niin väliä..!?