2.10.2008

Seitsemän päivän kuluttua.


Aika groteskit.

Kotimatkalla näin kynsistudion (!) oven edessä katumainoksen. Rakennekynnet 80e ja omien kynsien geelaus (?) 55e. Kävelin hymyillen ohi.

Pidän elähtäneistä omistani.

16 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

mitäköhän se geelaus on?! Ja mitä kaikkea sillä rahalla saakaan? Minä en kehtaisi edes mennä ovesta sisään kun kauhistuisivat römpsähtänyttä sormisettiäni ;)Mutta suon niille, jotka tykkäävät!

Anonyymi kirjoitti...

ihana kupponen :)

-Marianne

maijja kirjoitti...

17neliötä; en oikeastaan edes halua tietää geelijutusta. Pitäkööt humputuksensa!

Marianne; kiitos - minäkin tykkään. Olen saanut ne (niiton 2) äidiltä kun lähdin opiskelemaan. Äpe oli saanut ne lahjaksi lähtiessään itse opiskelemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hii! En tiennytkään, että kynsihoidot ovat noin kallita!
Tunnen kynsilakkaongelmat (jos niitä voi kutsua ongelmiksi), koska olen halunnut viimeiset kolme vuotta sähkönsinistä. ;)
Aloin sitten etsiä kunnolla joskus tässä kesänlopulla ja hetken kesti, kunnes Stockmannilla oli juuri sellaista mitä halusin!

Minulla olisi vinkki (ellei joku ole jo ehdottanut jotain). O.P.I.:n kynsilakat ovat hyviä. Se sähkönsininen on Opin ja ainakin se on koostumukseltaan peittämpää kuin muutamat muut lakat.
En osaa nyt suositella muuta.
Eikä ole varmaa löytyykö Opilta juuri oikeaa sävyä, mutta saattais olla hyvä.

Täällä on lisätietoa: www.kauneussivut.fi/innet/opi
Jälleenmyyjät (myös Rovaniemellä).

Täällä on hassu testaushommeli, josta löytyy kaikki sävyt.
www.opi.com/opi/opistudio.aspx

Heluna kirjoitti...

Heh!
En ole ikinä käynyt manikyyrissä vaikka ainakin häiden alla semmoinen olisi kuulema ollut ehdottoman tärkeää. Jotenkin vaan tuollaisen 55 euroa saa menemään kevyesti ihan muuhunkin.
Näytät pitävän samansävyisestä kynsilakasta kuin minäkin ;D

violet kirjoitti...

ääh, plööh ja mitä vielä.
Jotkut manikyyrit ja rakennekynnet on mulle ihan toisen planeetan asioita. En voisi kuvitella itseäni johonkin KYNSISTUDIOON. "Päivää, tulin huollattamaan kynnet"..???

Toinen juttu joka kohdaltani menee yli ymmärryksen on hiuspidennykset. Näkyi tai ei että on tekotukka (ja minusta se kyllä näkyy...) niin se ajatus vaan on aika hilpeä. Jotain tupsuja liimalla päässä.

Liivia kirjoitti...

Nuo "elähtäneet" (?) kyntesi on minusta täydelliset.
Kynsistudiot on mulle täysin mystisiä paikkoja, ja niitä ilmaantuu kuin sieniä sateella. Yhtä mystistä. Jopa täällä maalaiskeskustassamme (jossa ei ole kuin pankki, posti, Vapaa valinta ja 2 ruokakauppaaon sellainen. Imettelen aina ketkä niissä käy. Minä en tunne ketään.

Kaunis kuppikin osui silmään.

Stanna kirjoitti...

No ei aivan heti tulisi astuttua moiseen sisälle, vaikkakin kerran olen kynteni laitattanut. Puolustuksekseni sanottakoon että se tapahtui etelän lämmössä ja hinta oli alle 10 euroa (siihen siis kuului sellainen käsihoito, kynsien lyhennys, viilaus, tasoitus ja koristelakkaus). Tulos oli kyllä hyvä ja pysyi kynnet useamman viikon todella hyvinä.
Milloin olet tulossa kotikotiinpäin?

maijja kirjoitti...

Whiuu; Hei kiitos vinkistä! Lähden heti tänään metsästämään :)

Violet; Mullekin todellakin kaukaisia, vaikka joskus "tytöttääkin". Hiustenpidennykset - no joo, mullon ollut ja monenlaista. Ja taas vähänkuin harkinnassa. Mutta onhan se kieltämättä aika hilpeää, liimata nyt jonkun kiinalaisen hiuksia omien sekaan... globalisaatio? ;)

Stanna; Tuun marraskuun taitteessa. Pauli on tulossa kaiketi ens vkonloppuna tänne (saattaa tuoda sen B:n pohjan?).

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin rumasti, että naurettavaa noi kynsihömpötykset! Voisko turhempaan enää rahojaan työntää...Sitäpaitsi musta suurinosa rakennekynsiviritelmiä ei ole mitään kauhean kauniita edes!

Luonnollisuutta pitää olla ja rapistuneet kynsilakat ovat paljon nätimmät kun semmoset hilekiilleblingblingit!

Mullon sun kupposen sarjaan 3 ruokalautasta :)

leena kirjoitti...

On kauniit kupit, eikä kynnetkään ollenkaan pahat.
On aina mukavaa huomata, että ei tarvitse kaikkea hömppää mitä tarjotaan...

Anna Emiliaana kirjoitti...

Ja ihana kuppi taas... Ei oikeen mullekaan nuo rakennekynnet sopis. Eikö ne oo vähän hankalatkin?

aino kirjoitti...

kyllä työnteko saa näkyä käsissä ja kynsissä. itse aina ihmettelen kun en koskaan katsele ihmisten kynsiä, niin että miksi ihmiset ovat niistä niin huolissaan.

Taru kirjoitti...

MInäkään en ole koskaan tajunnut noita kynsihömpötyksiä. Kuin laittaisi rahaa kankkulan kaivoon. Omat kynnet ne olla pitää, vaikka ovatkin ainakin minulla ihan lyhyet tyngät.

Ritva kirjoitti...

niin minäkin - ja kaunis kimara!

Malla kirjoitti...

Kupponen on ihana, mutta niin ovat kyntesikin. Olen koko viikonlopun haaveillut vaaleanpunaisesta kynsilakasta, kun näin sinun kyntesi (minä, joka en ole käyttänyt kynsilakkaan vuosikausiin!). Pakko mennä heti maanantaina ostoksille.