13.10.2008

Yövieraskirja


Paperiaarteen Kaijan arvonnasta kesäkuussa voittamani kaunis käsinsidottu kirja toimittaa nykyään yövieraskirjan virkaa. En melkein raaskinut käyttää sitä mihinkään. Onneksi rohkaistuin! (ekat kuvat siis kesäkuulta.)Jo kaksi merkintää kirjassa. Jos kirjotuttaisin myös päiväkävijät, teekaverit, pikapistäytyjät, televisiolupatarkastajat ja muut, niin olis monta. Lähdin tälle tielle nyt.

10 kommenttia:

leena kirjoitti...

Televisiolupatarkastaja varmaan hämmästyisi jos häntä pyytäisi kirjoittamaan vieraskirjaan :)

Kiva idea tuo yövieraskirja!

Anonyymi kirjoitti...

*Hih* Oikein alkoi ääneen naurattamaan kun mielessäni ajattelin kirjoituksesi pohjalta miten kutsuisit televisiolupatarkastajan käymään peremmälle, tarjoaisit kupposen teetä ja pyytäisit
kirjoittamaan vierailun lopuksi vielä vieraskirjaankin. Ja kun setä alkaisi ovea kohti siirtymään pyytäisit taas käymään vuoden kuluttua uudestaan. Voisi siinä tarkastajakin itseään nipistellä pari kertaa testatakseen hereillä olonsa :D Mutta uskon, että tuo yövieraskirja on ihan hyvä idea myös, jos et sitten ota kahta kärpästä yhdellä iskulla ja pyydä televisiolupatarkastajaa yökylään (sohvalle telkkarin viereen, tietenkin) *hih hih* t. Katja isoK

violet kirjoitti...

Noi Paperiaarteen kirjat ovat aivan käsittämättömän hienoja. Hyvä etten pökertynyt kun näin siellä hiljattain sellaisen nahkakannen, jossa oli kiviä kuvituksena.

Ymmärrän ettet olisi melkein raaskinut kirjoittaa mitään tähän, mutta tosiasiassa silloinhan kaunis kirja olisi aivan väärässä käytössä.
Yövieraskirja on aivan sopiva tarkoitus, minusta!

emäntä kirjoitti...

Hauska idea, kaunis kirja!

17 neliötä kirjoitti...

Kiva idea! Itse ostin kesällä iki-ihanan kirjan retrokuviokansilla, ja jossa on samaan henkeen tarroja mukaan liimailtavaksi. Mutta se on niiiin ihana, etten raaski käyttää! Tuo voisi olla ratkaisuna sillekin :)

Tiina kirjoitti...

Muistikirjaaddiktina yhdyn tähän tapaan, ettei liian hienoille keksi tarpeeksi hyvää käyttötarkoitusta. Aina nähdessäni upean yksilön, ostan, vaikkei minulla olisi sille mitään käyttöä.

maijja kirjoitti...

Leena & Katja; kieltämättä saattaisi äijä hämmästyä! Taisi kyllä hämmästyä edellisestä tapaamisestammekin - ei oo näkynyt.

Violet; minäkin puolipökräilin sen kivikirjan nähtyäni! Ja rintamerkitkin on aivan ihania.

Emäntä; tykkään vieraskirjoista ylipäätään, mutta sellaisia päivittäisiä ei aina muistaisi tarjota vieraille. Tuon aion muistaa!

17neliötä; Tuumasta toimeen vaan (hyvä puhua, kun itselläkin hyllyt notkuu kauniita tyhjiä kirjoja)

Tina; sama vika Rahikaisella... Mutta kun ei niitä v o i vastustaa.

Marja kirjoitti...

Vieraskirja, sen tarvitsen ehdottomasti! Miten en ole tullut ajatelleeksi... On niin tärkeää, että ihmiset käyvät. Tärkeistä asioista pitää jäädä muistoja.

maijja kirjoitti...

Ilona; vieraat kaiken lisäksi yleensä ilahtuvat ja innostuvat runoilemaan! Niistä jää hauskoja muistoja.

Pia kirjoitti...

Sinä kirjoitat ihanasti ja voi winde... yövieraskirja!
Hieno juttu!!