30.11.2008

Lainio 3 - valmis sviitti


Mukana Lainiossa oli noin 30 opiskelijaa, ja teimme ryhmissä yhteensä 7 erilaista sviittiä. Meidän tiimin teema oli shamanistinen matka - tässä kuvat valmiista sviitistä. Järeän jäisen noitarumpu-sängynpäädyn valot vaihtuvat revontulen väreissä, eivätkä ne reaalissa olleet ihan noin pistemäiset (myöskään kuviot ei kuvissa toistu todenmukaisesti :[ ). Noitarummun korkeus on vajaa 2m, sviitin halkaisija on noin 5metriä, korkeus noin 4,5 metriä. Noitarummun takaa nouseva joutsen kurottaa kaulaansa melkein katon korkeimpaan pisteeseen asti. Sesongin alkuun mennessä sängyn ilmettä vielä viimeistellään taljojen jne avulla.

Jessus että tuli hieno!


Työntäyteisten päivien jälkeiset ajantajuttomat, normaalielämästä irralliset illat tyyppien kanssa pinossa ja päällekkäin käkättäen tekivät tehtävänsä, enkä paluumatkalla bussissa jaksanut enää kirjoittaa mitään. Nukuin koko matkan ystävän olkaa vasten.

17 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Huh huh, miten hienoa! Pro-touhua, ei voi muuta sanoa.

Tytti kirjoitti...

Aikamoisia juttuja olette saaneet aikaan! Mahtavaa.

leena kirjoitti...

Tosi hienoa!

(Olen tässä miettinyt, että jos kuitenkin muuttaisi pohjoiseen. Harmittaa kamalasti, kun ihana lumi joka viikko sitten tuli, sulaa jo pois. Tarvitsisin lunta.)

maijja kirjoitti...

Liivia; kiitos. Aika prolta se tuntuikin, pujahdella parinkymmenen ammattimiehen ja koneiden seassa (kuvittele peura ajovaloihin). Linnaa tehtiin miltei vuorokauden ympäri, se eteni valtavasti muutamassa päivässä! Tuli kymmeniä huoneita ja uusia käytäviä, nousi saleja ja kapakka valmistui hujauksessa.

Tytti; mahtavuutta :)!

maijja kirjoitti...

Leena; kiitos. Täällä muuten sataa lunta kolmatta päivää melkein tauotta. Täällä sitä riittää, kaupungissakin. Rovaniemi on ihana paikka - tänne vaan kaikki! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pääsittekö siis itse testaamaan nuita huoneita ihan käytännössä? Upeita ovat! Tuolla paikan nettisivuilla puhuttiin muuten kaudesta 2006-2007 ainakin siellä lumihotelliosassa, se olisi varmasti syytä ylläpitäjän päivittää, ettei vaan paikasta kiinnostuneille jää käsitys, ettei kylää ole tänä vuonna rakennettu!

maijja kirjoitti...

Karin; jep - kaikki halukkaat saivat nukkua sviitissä! Minä nukuin, oli hieno ja arvokas kokemus. Vastaavaan tuskin olisi vara enää koskaan :(. Minäkin huomasin, että sivut on vanhat. Paikan luonne on sellainen, ettei sitä varsinaisesti edes markkinoida Suomessa, vaan koko kausi myydään valmiina paketteina ohjelmapalveluineen suoraan ulkomaille (lähinnä Briteille). Siksi lumikylä ei kuulosta tutulta, toisin kuin esim. Kemin lumilinna. Itseasiassa lumikylä taitaa olla ainakin hotellin osalta kooltaan isompi kuin Kemin vastaava. Kevätpuolella lumikylässä ilmeisesti on ollut myös suomalaisia majoittujia, mutta pääpiirteisesti painotus on ulkomaalaisten turistien elämysmatkailussa. Oli kyllä hieno kokemus päästä mukaan jo tekovaiheessa, ja nähdä kuinka kokonaisuus syntyy! ...ja itseasiassa saatan mennä tammikuussa takaisin.

Junika kirjoitti...

Eih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pakko kirjoilla. Ihan STNAN hienoja kuvia. Ihan MIELTTÖMÄN näköistä. Huh huh.

Ja kun näin Rovaniemen markkina -kuvia pääsi itku. On ikävä.

Junika kirjoitti...

Kirjoilla=kiroilla.

SARI kirjoitti...

Tässän on olleet varsinaiset Lapinnoidat asialla, huippuhienoa !

Marguetta kirjoitti...

On kyllä. Aivan mahtavan näköinen sviitti! Onnittelut taitaville käsille!

maijja kirjoitti...

Junika; täällä saa kyllä kiroillakin :) Kiitos kehuista!

Sari ja Marguetta; tattis!

17 neliötä kirjoitti...

Vohou...hienon näköistä!! Mun kaveri opiskelee kans Rovaniemellä taidetta, ja nekin teki tosi siistejä jääjutskia joskus aikaisemmin. Tulee ihan kade, veistely on varmaan kivaa!

Anonyymi kirjoitti...

Huh, onpa komeaa jälkeä! varmasti hieno kokemus :)

violet kirjoitti...

Epätorellista sanon mää.
Hianoa.

scaredy-cat kirjoitti...

Mieletöntä!
Pääsisinpä yöpymään tuossa sviitissä.

maijja kirjoitti...

17 neliötä; Kiitos! Veistely on tosi kivaa, mutta toisaalta myös aika raskasta ja väsyttävää. Vaatii varusteita ja hanskankuivatustaukoja...

Katja; Tattis, oli kyllä ehdottomasti unohtumaton juttu!

Violet; no niin melekeen sanon määki! Harvon sitä viettää päivistään yli puolta kinosten alla. 8)

SCAREDY-CAT; Heh, rahalla saa ja hevosella pääsee :D!