1.12.2008

Joulukuun ensimmäinen aamu

8 kommenttia:

Anna Emiliaana kirjoitti...

Ei vitsi, miten upea sviitti. Toivottavasti pääsen kattoon sitä tänä talvena. Tuonne suunnille jouluna ehkä...toivotavasti, koska haluan lunta, kylmää, pimeää...

Minäkin haluan joulutähden, siis tuommosen valotähden! Ajattelin valkoista. Haluan haluan...

Tiina kirjoitti...

Onpa kivan näköinen tuo joulutähti tota seinää vasten.

himalainen kirjoitti...

k a u n i s t a!

violet kirjoitti...

Ja nuo lippunauhatkin tuolla;-)

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan vähän eri lämpötila, herätä tuommoisesta ihanasta peiton lämmöstä, kuin iglusta? Vai oliko siellä edes kylmä nukkua? (Kai ne eskimotkin jossain nukkuu,ehkä.)
Nukkumisesta puheenollen, taidan käydä nukkumaan, etten ala enempää pörhistelemään eskimotietämättömyydelläni.

Ps. mun blogissa on joulukalenteri, huomenna avautuu toinen luukku

Merja kirjoitti...

Oi että teillä tuli hienoa jälkeä sviitissä. Aivan upea.

leena kirjoitti...

Kaunista on!

Muistui mieleeni, että jossain on joulutähti meilläkin...olisikin jo aika löytää se.

maijja kirjoitti...

Anna Emilia; Oliskin ihanaa olla joulu ihan pohjoisessa, mutta toisaalta ihanaa myös mennä jouluksi Kotiin. Mun joulutähteni (pelkkä kultainen kuori) löytyi kirppikseltä hintaan 0,5e.

Tina; kiitos! Minusta tähti on hauskan näköinen jalkalampun varressa.

Himalainen; kiitos :) - tuli hyvä mieli tästä. Joulun aikaan kodeissa on kaunista.

Violet; kiitos siitä - se on aivan mahtava! Paljon hienompi kuin tohdein toivoakaan, olisitpa nähnyt kuinka varovasti varjellen sitä kiinnittelin.

Tuikkis; No kieltämättä. Iglussa nukkuminen oli vähän toisaalta toisaalta. Mulla tuli ihan pirun kylmä aamuyöstä, mutta johtui lähinnä liian ohuesta piposta ja kaulaliinan puutteesta. Makuupussi on suunniteltu extreme-oloihin (noin -30), eikä iglussa silti ole kuin noin -5. Eli oikealla varustelulla pärjää varmasti aivan mainiosti! Mulla oli pitkäkerrasto ja sukatkin, silti paleli - toiset nukkui pienimmissään, ja kuka paleli kuka ei. JOS tulisi uusi mahdollisuus, niin satsaisin ylärupin verhoiluun, koska sieltä naamaluukusta se kylmä ujuttautuu sisään.

Kiitos muuten kalenteri vinkistä! :)

Merja; kiitos. Jälkikäteen tuntuu, että siellä olisi ollut vielä hienosäätämistä. Upeita olivat kyllä muutkin sviitit! Koko sakilla oli suurelliset suunnitelmat, ja harmi kyllä, joillain loppui aika kesken.

Leena; Mulla tekisi mieli laitella kaikenlaisia joulujuttuja, mutten kuitenkaan ole joulua tässä kodissa... Ja minulta se joulumieli livahtaa aina äkkiä karkuun, joulun jälkeen ei tee mieli enää koristeita katsella.