1.8.2009

Tuotearvio


KOFF Lite


Valmistajan info
"KOFF Lite on kansainvälisesti palkitusta perinteisestä KOFFista kaloreiltaan 30 % kevyempi versio. Se on kantavierteeltään kevyt, pehmeän makuinen ja kevyesti humaloitu aromaattinen olut, jonka väri on kullankeltainen, vaahto tiivis ja jälkimaku puhdas."

Testiolosuhteet
Testihetkellä sauna kuuma, olut kylmä. Taustalla raskasta fyysistä työtä sisältänyt 8h työpäivä sekä viikkosiivous ja siihen liittyvät kahinat. Jano.


Arvio
"Ensivaikutelma: kuin vichyä, jossa kaljan jälkimaku. Maku ei pehmeä, vaan pistävä. Hyvä happo, huono olut. Vie janon, mutta ei kieltä mennessään."

TUOMIO
Jatkossa kalja kaloreilla.

12 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Onpa persoonallinen bloggaus tämä!

maijja kirjoitti...

Jep, mutta hyvässä vai pahassa? ;) Olen oluen ystävä.

Jutta kirjoitti...

Kunnon kalijaa sen olla pittää, kalorit ja kaikki :P Kiitos tuotearviosta!

Liivia kirjoitti...

Hee, näin sitä pitää! Paljastaa totuus, Koff hävetköön kolossaan.
Tykkään oluesta, mutta nautin harvoin (ne kalorit).
Matkoilla en välitä, olutta parempaa ei hikiselle turistille ole.

Anniina kirjoitti...

Olenki miettiny, että onkohan tuo hyvää. Satunnaisena kaljanjuojana pitäydyn ehkä siinä miesten versiossa (tai siis ainakin tota kevytttä ikävä kyllä tunnutaan markkinoivan naisille), tuskin huomattavasti päivittäinen ravintoympyrä siitä pilaantuu :)

Päivi kirjoitti...

Kiitos testaamisesta ja tuloksista! Tätä tääläki on vähä peliätty, ja hyvä nykku ei tartte tuotakaan ostaa. Ylleensäkki valihten ne mikkä hyvälle maistuu, viis niistä kaloreista! Ja monesti jos jottain (rasva, sokeri) on otettu poies, nii sinne on sitte jotain lisätty tilalle (E-koodeja ja muuta huttua).

Tintti kirjoitti...

Jos voisin, joisin itseni turvoksiin pelkästään siksi että voisin, mutta kun en voi niin ei sitten. Enkä ikinä Koffia. Luterilainen kasvatus, tyhjä lompakko ja kärttyisät vatsahapot estävät alkoholisoitumiseni belgilaisella luostarioluella. Timmi postaus. Siiderit pitäisi muuten kieltää lailla, katukuvasta näkee miten ne on parissa vuodessa tuhonneet kokonaisen sukupolven nuoria naisia.

Merja kirjoitti...

Huomattu tuo monesta muustakin merkistä, kevyet versiot maistuvat vesitetyiltä.. Oikea oluen olla pitää! (hyvin harvoin júon kyllä minäkään, mutta silloin tällöin meksikolaisen ruoan kyydittäjänä)

violet kirjoitti...

Terveiset olutmaasta!
Pitikö sitä tuommosta edes mennä maistamaan? Paha mieli siitä tulee, muista ensi kerralla;-)
Muuten meillä juodaan viiniä paitsi olen huomannut että kun tulee vieraita niin olutta kannetaan kaupasta kaksin käsin.

Annika kirjoitti...

Mainio postaus, sait hymyn huulille! Joo, oli olut tai siideri, ei mitään kalorittomia. Sama pätee kaikessa muussakin. Aurajuuston light-versio oli kamalaakin kamalempaa. Laitoin heti puskaradion kiertämään, ettei siihen kumijuustoon kannata sijoittaa rahojaan ;)

maijja kirjoitti...

Jutta; ole hyvä!

Liivia; minusta tuntuu, että joskus oluesta pitäviä naisia kummeksutaan. Sekin kummaa, miten juomamaku antaa kuvaa tietystä ihmistyypistä.. siideritipuset, vakavat viininmaistajat, , ,

Anniina; suosittelen pysymään oikiasa oluesa.

Päivi; niimpä - rasvaton jukurttikin tarkottaa sammaa ku hitosti sokeria.

Tintti; tarkoitatko nuorten naisten mahamöllyköitä vai käyttäytymistä? Mulla siideri maistuu vain (tai ainakin parhaiten) kuivana, mutta mieluumin otan sen oluen.

Merja; minä kans silloin tällöin meksikolaisen, tai no, ruuan, tai saunan, tai hyvän seuran, tai kesäillan tai-tai-tai ryydittäjänä ;)

Violet; minä ihan oikiasti haksahin ja uskoin purkin väitteisiin. Muistan kun kaupassa ajattelin: 'samaa tavaraa, mutta vähemmän kaloreita, tämähän on mahtavaa'

Annika - Vaahteramäen lapset; Minä otan myös limpparit, mehut ja vastaavat oikeana enkä lightina - mieluummin ehtaa sokeria kuin aspartaamia.

Koitettu on muuten kevyt Auraa - kamalaa kuraa. Ei enää ikinä, ei edes vihollisille.

Jonna kirjoitti...

Suosikki on Karhun nelonen. Muut ei maistu kotimaisista. Tsekkiläiset tekee myös hyvää olutta.