26.11.2009

Askel painaa jo / Helan går!Korkolaput on mennyt, hauskaa on ollut. Aivan liian myöhään yöllä eli aikaisin aamulla kotiin päästyään tekisi mieli raapustaa paperille muutama lyyrinen neronleimaus, mutta väliin tulee kuusi tuntia paksuja puuroisia unia, joissa kalastelen 40 kiloisen siian, vihaan jotakin lastulevykulmahyllykokonaisuutta ja opettelen salsaamaan, taustalla kirkkaat äänet laulaa tauotta akateemisia juomaralleja. 

Herättyäni raavin lusikalla suuhuni vuorotellen avocadoa ja aurajuustoa, on suolaiselle ahnas olo. Ei jaksa olla kärtyinen itselleen, vaikka olikin aie viettää torstai punaisten lyhtyjen alla pimiössä - vuosijuhlat on kerran vuodessa vaan, eikö niin. Kuuntelen repeatilla Rafaelin enkeliä ja laulaa möristelen mukana. En enää muista mitä ajattelin kirjoittaa yöllä, mutta kyllä se oli jokin kirkkaan tuntuinen havainto.Huomenna lähden maalle.

7 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Ihan tuli ikävä, että jos edes välillä pääsisi baanalle, pukeutuisi, meikkaisi, näkisi ihmisiä, pitäisi hauskaa. Hienot sävyt mv-kuvissasi ja kertovat oivasti tekstisi.

violet kirjoitti...

Ai sulla on kans tapana panna paperille niitä häikäiseviä väläyksiä joita saa silloin kun olisi kaikille parasta että olis jo nukkumassa....;-)
Mulla on muutamia lappusia jotka sellaisenaan pääsisivät suoraan johonkin juoppuhullun päiväkirjaan.
Ei päätä, ei häntää muttei liioin mitään viisasta siinä välissä.
Kuitenkin yöllä oli ihan suorastaan kuolematonta lyriikkaa.
Selitä tää ny sitte!

Liivia kirjoitti...

Avocadoa ja homejuustoa, ihana yhdistelmä! Olen himona avocadoon, voisin vetää niitä ihan koko ajan.

Multa taitaa olla juhlat tältä vuodelta juhlittu.

Malla kirjoitti...

Pijä hauskaa sielä maalla!

Anonyymi kirjoitti...

Uh, siitä on säälittävän pitkä aika, kun olen juhlinut noin! Tuo 40 kiloinen siika kuulostaa kyllä häröltä, mä taas hukkasin auton viime yönä...

Jään odottamaan maaseutukuvia ja -havaintoja!

Annika kirjoitti...

Olipas osuvaa tekstiä, hykertelen täällä itsekseni :D Joskus olen samaisia ajatuksia oikeasti kirjoitellut muistiin, ja myöhemmin kauhistellut ja päivitellyt...

maijja kirjoitti...

Pellon pientareella sanoi; Sinne vaan radalle, baanalle, pubeihin ja konsertteihin. Välillä pitää käydä! Mulla se 'tarve' tuulettumiseen antaa kyllä kuulua itsestään, väkisin en mee. Juur tuo laittautuminen on se mukava osa :)

violet; just noin - ehkä olis toisinaan paree jättää kirjottamatta... mutta toisaalta joskus on tullut oikeasta hyviä oivalluksia.

Liivia; ei vain ihana, vaan taivaallinen yhdistelmä! Olenkohan sulta oppinut, että avocadoilla on hedelmällisyyttä lisäävä vaikutus?

Malla; käskystä! Hauskaa oli :)

14a4:n Hanna; hullu ilta, hullut unet.. :)

Annika - Vaahteramäen lapset; mulla tosiaan aika useinkin tapana penkoa kynää esille pikkutunneilla, seuraukset ovat vaihtelevat!