8.1.2010

HETI-asenteesta puheen ollen...
Oli niin tylsää, että jotain piti keksiä. Ryhdyin yhtäkkisiin seinänmaalauspuuhiin. Ziba-di-dibba-dai! Tylsyys taitaa olla asennekysymys. Hummailen hyvvää mussiikkia ja maalailen, oon kotona. Mukavia perjantai-illan rippeitä ruutujenne taa!

10 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Heh, sulla sulla on palaset sopivasti kohdallaan: riittävä ripaus hulluutta, maalia ja ilmeisesti tyhjää tilaa mahtua maalaamaan. Hyvä sie!

maijja kirjoitti...

Pellon pientareella; jep, kaikki mainitsemasi löytyy :D! Ja nyt löytyy muuten myös oliivinvihreä keittiön nurkka.

violet kirjoitti...

Sullon lasten varpaat!
Nin ja asenne kohdallaan. Yhtäkkiset maalaustoimenpiteet ovat mieluisia. Alkavat pian ja yleensä loppuvatkin.

Kirjailijatar kirjoitti...

Ex tempore syntyvät parhaimmat jutut. Ja kiitos musiikkivinkistä: uusi tuttavuus ja hyvä!

Sanna kirjoitti...

Hyvä tyttö! Perjantai-illat kotona on ihan parhaita. Ja miksei lauantaitkin. Nimittäin tämä tyttö istuu tänäänkin kotisohvalla, lukee vanhoja Olivioita ja Glorioita ja siemailee teetä.

Merja kirjoitti...

Niin sitä pittää!

Katja kirjoitti...

minulla saisi olla vähän enemmän tuota heti-asennetta, asiat aina venyvät, puhun kyllä kovasti ja suunnittelen ja haaveilen mutta yksinkertaisenkin asian toteutus jää useimmiten roikkumaan.

maijja kirjoitti...

violet; vai lasten! Ankkojen varpaathan ne on, kun on tuommoset räpylät. Multa katsos puuttuu parit varpaanvälit.

Kirjailijatar; niin syntyvät, vaikka tätä maalaamista oli kyllä jo varrottu. En vain ollut saanut aikaiseksi. Minustakin Maia Hirasawa on hurjan hyvä!

Sanna; mulla onkin tuon tapaisia päiviä luvassa ihan kyllästyksiin asti... Vaihdoin jo vihreään teehen, jotta pysyy mielenkiinto siinä kittaamisessa. On niin paljon aikaa kotona, tietää paljon teenjuontia.

Merja; niin pittää! :)

Katja; muttamutta ei pidä unohtaa sitä, että suunnittelu ja haaveilu on jopa toteutusta tärkeämpää! Minä olen ikuinen ideointifiilistelijä.

piparminttu pipsa kirjoitti...

haa..mul on samankaiset "kaksosvarpaat" vasemmassa jalassa...ja häpeen niitä niin, kun kaikki aina kyselee, et kuin sul on tommoset ..
mut sul on söpöt varpaat :)

Anonyymi kirjoitti...

Heti-asenne on kyllä kaksiteräinen miekka, ajatuksen lopputulos voi olla täysin katastrofaalinen tai jotain ihanaa. Ihana on sun blogiskin!