21.6.2010

Turpakukkula


Mentiin rakentamaan muistojen valtavaa rakennusta mutta tulikin suunnitelmien valtava muutos ja tulevaisuusgeneraattori. Lasten lähdettyä istuttiin iltaa ja pidettiin tulta, minä mietin että kimalainen lähellä on yhtä suuri kuin lintu kaukana. Mietin paljon muutakin. Oli kaunis sää ja jotenkin mielekästä.

Kannattaa käydä: ARS Kärsämäki.


Yhä on kuumetta ja nyt myös himo maalata ihan tohkeissaan! On joku tarve tällaiselle mystiselle runsaudelle, värille, eräänlaiselle läiskinnälle. Vielä viisi yötä keskikesään.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oijjoi mitkä kuvat Maijja! Tykkään näistä tosi paljon, eritoten kuvasta, jossa käsi silittää noita harmaita neliöitä, onko ne paanuja vai mitä.

Tytti kirjoitti...

Tuo alin kuva on maaginen. Jäin sitä tuijottamaan pitkäksi aikaa. Mahtavaa.

maijja kirjoitti...

Hanna ja Tytti; alimmainen ja toiseksi alimmainen on munkin lempparini. Paanukirkolta on seinä.

Joku tässä päällekkäin "valottamisessa" kiehtoo nyt.

Pellon pientareella kirjoitti...

Hieman mystisiä tunnelmallisia kuvia. Ensimmäisessä katsoin ensin, että lapsi roikkuu ilmassa, hirtettynä (no lavastus tai joku tietty), mutta jalat seisoivatkin maassa. Just hyvä minä... "Jotenkin mielekästä" on hienosti sanottu.

Mai kirjoitti...

Mää oon kyllä niin otettu, että sää oot taas käyny Kärsämäellä, säähän hyppäät siellä ihan päntiönnään! :) Pittääpä iteki käyä kahtomassa tuo ars, seuraavan kerran ku kotia ehtii

17 neliötä kirjoitti...

Hei pakko vielä kommentoida datsunista, että jo on hiano! Uuden työni vuoksi haeskelen autoa, mutta en varmaankaan saa toteuttaa mitään autohaavettani. Mieluiten haluaisin minin, mutta ne on kuulemma kalliita, kalliita ja vielä kerran kalliita. Toisaalta haluaisin vielä mieluummin Fiat 500:n, mutta sillä ei kuulemma pääse perille. Ja aina kun mainitsenkin etsiväni autoa, kaikki kehoittavat ensin testaamaan, miltä tyhjä lompakko tuntuu pään päällä. Niin kai se on...Mutta kun kerran töistä pitää toisinaan päästä ties mihin jänniin paikkoihin, niin eipä lienee vaihtoehtoja kuin tyhjätä lompska toyotaan :o Joka tapauksessa, täällä pikkuisen kateellisena ihailen mahtavaa sinun mahtavaa datsunia!

Hanna H kirjoitti...

Niin hienot kuvat, miten teet nämä? Olen kiinnostunut.

Tervetuloa keskikesä! :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Mahtavia kuvia, nämä ovat ihan maagisia...hienoja, olen sanaton ja se on jo paljon se! Ja isoja kuvia, minä niin tykkään.

Kohta tehdään taikoja, laitetaan kukkia tyynyn alle ja mitä vielä. Minäkin haluan vähän magiikkaa elämään.

Maagista juhannusta!

Marja kirjoitti...

Oi oi oi oi oi ja vielä yksi oi! Nämä ovat upeita.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Pakko kirjoittaa sinulle:) Kävelin tänään täällä keski-suomalaisessa pikkukaunpingissa. Yhtäkkiä vastaan tuli keltainen Datsun:) Datsun erottui jo kaukaa, mutta ei ainoastaan värinsä takia, vaan hiukan erikoisen ajotavan:D Näin auton menevän paikalliseen taiteilija taloon ja autosta nousi iäkäs mies kauluspaidassaan ja lukisti auton ja katsoi vielä peräänsä ihaillen. Ajattelin heti, että mies rakastaa Datsuniaan varmasti yhtäpaljon kuin Maijja:)

-Tessa-

Anna kirjoitti...

Vau, olen itse Kärsämäeltä kotoisin ja pesin täällä tälläkin hetkellä mutta en ole koskaan nähnyt kotikunnassani mitään noin kaunista. Kiitos tästä, ehkä käväisen kerrankin Paanukirkolla ja ARSissa ja opin arvostamaan tätä käpykylää taas asteen enemän.

Anna kirjoitti...

Hmm, niin, hyvin totta. Paikallinen 'nuoriso' on kyllä vauhdilla kutistuva luonnonvara. Ja kiitos :)

maijja kirjoitti...

Pellon pientareella;
hui, onneksi ei lapsi roiku. Lapsi seisoo maassa ja maalaa veneen puolikasta. Tämmöistä mystistä on tehnyt mieli, mistä lie johtuu.

Mai; päntiönnään! Uusi sana! Mitä se tarkoittaa? Yhtenään? Toivottavasti vilkaisit arssin, oli mun mielestäni hyvä setti.

17 neliötä; kiitos! Ei tuo nyt ainakaan ihan mahdottoman kallis ollut... pieniruokainen se on, kaunis ja niin rakas. Mulle on jäänyt vielä bensarahaakin :)

Hanna from the corner table; Kiitos! Photoshopissa limittelen kuvia useisiin tasoihin, vaihtelen niiden näkyvyyttä ja pyyhin tarvittaessa osasia pois.

Kirjailijatar; voi kiitos, kiitos, kiitos! Minäkin pidän uudesta isojen kuvien lookistani, kannatti opiskella html:ää tätä varten.

Ilona; kiitän, kiitos :)

-Tessa-; voi kiitos, oikein näin silmissäni tuon!

Enna: kiva kun kävit arssissa! Ja siis, toki Kmäellä olisi ollut muitakin nuoria, mutta pajaamme saapui vain ne muutama.