19.12.2010

Tänään 2h 16min valoa


Etukäteen joululle varastetut hetket kuuratussa kodissa, pakkasen pussaamissa peitoissa. Uudessa mekossa ja kippurassa letissä, kellottomassa kynttilänvalossa, piparinmurussa, riisipuuron keitossa! Suloset, kotoset, iloset päivät. Pimeitä ja pitkiä hyvällä tavalla.

Sunnuntai-illassa soi Samuli Putro. Elämä on juhla.

11 kommenttia:

Merja kirjoitti...

No sulla kelpaa! Noin hienot oksatkin koristeineen.

Liivia kirjoitti...

Rakastan lehtikuusia, mörköpuita! Ja olet niin kauniisti koristanutkin.

Anonyymi kirjoitti...

Maijjja minä meinaan kans tehdä tuommoiset koristeet. Hienot, hienot.
Kaikkea hyvää sinne nyt, jouluna ja aina!

Jonna kirjoitti...

Nuo koristeet on tosi kauniit. Ja lehtikuusenoksat. Ihanaa joulua sinulle!

maijja kirjoitti...

Merja; niin kelpaa! Vaikka pariksi päiväksi onkin taas tiedossa uurasta aherrusta, sitten sen _oikean_ joulun viettoon. Hyvää joulua sinulle!

Liivia; mörköpuu kuvaa muuten hyvin. Varsinkin pimeään ja neulasettomaan vuodenaikaan. Tuo on minun joulukuuseni nyt, eipähän karise ;-) Hyvää joulua sinullekin!

Piilomaja; teehän! Mietin välissä, että pitäiskö mun tehdä sellainen ohje tänne. Ehkä teen, jos löydän vielä aikaa ja virtaa. Kaikkea hyvää, etenkin joulua, myös Katille itselleen!

Jonna; kiitos, ja sulosta kotosta joulua myös sinulle!

morso kirjoitti...

Ihanaa joulua sinulle lehtikuusikuusinesi. Minulla oli joskus kauan sitten myös lehtikuusen oksa. Siihen panin kolme pikkuruista jolupalloa.

Hapsukoristeet on kivat. Aina välillä tekisi mieli tehdä joulukuusi, jokna oksilla olisi vain huopaa, olkea ja puuta. Noi paperihapsut sopisivat siihen seuraan hyvin. (Tosin sitten kuitenkin varmaan kaivaisin edes osan oikeista lasipaalositani siihen oksille, ettei niiden tarvitse tuntea itseään hylätyksi...) :)

Voffeli kirjoitti...

Äh, taas mä oon täällä höpöttelemässä (:
Ihanaa tunnelmointia, itselleni eilinen (siis sunnuntai) elämä oli todellakin juhlaa ja rauhallista fiilistelyä, sillä synttäreideni myötä siirryin täysi-ikäisten piireihin. Jännää!
Ai niin, kuinka sun sormet ja kynsinauhat pysyy näillä paukkupakkasilla noin hyvässä kunnossa?

maijja kirjoitti...

morso; ihanaa joulua sinullekin! Minäkin laittaisin kuuseen varmaan ihan simppelit ja "luonnolliset" koristeet. En lämpene kitch-jouluun. Paperitupsukat olisi ihan ehtaa tavaraa mun kuuseeni, siis!

Voffeli; tervetuloa höpöttelemään koska tahansa :-) Onnea, onnea, onnea täysi-ikäistymisestä! Ihanaa viettää syntymäpäivää sunnuntaina. Hyvä kysymys kynsistä; en tiedä. Kynnet tuntuvat kyllä kasvavan kauhean nopeasti nykyään, johtuuko sitten talvesta vai mistä? Voivat kyllä ihan hyvin. Hiivatti että alkoi riepoa, kun tarkastelin tuota kuvaa, että minkälaiset lakanjämät! Eivät kyllä kaipaisi tuollaista esittelyä, mutta kun kuvassa oli hyvä, kuvaava tunnelma muutoin.

Maija kirjoitti...

Tykkään koristeoksistasi ja nuo paperitupsut on eri kivat! En ole käynyt täällä kommentoimassa aikoihin, vaikka lukemassa kyllä. Paljon kivoja juttuja.

Marja kirjoitti...

Miten sä pärjäät siellä, kun on noin vähän aikaa valoa? Minä en kestäisi, en meinaa kestää täälläkään, vaikka tänäänkin on sentään herraskaiset 5 h 20 min päivää.

Tuija kirjoitti...

Nuo on minun kynnet. Miten ne on sinulla?