16.2.2011

Viisi oikeaa kirjettä

Laatikossani oli viisi oikeaa kirjettä!
Ensimmäisenä avasin sen, jossa oli juuri oikeankokoinen etanapipo tahtia hidastamaan ja teksti 'Tervist!' Toisessa luki 'olet tärkeä'. Kolmannessa oli shakkinappula sekä aurinkotervehdys ja neljännessä kirja, sen lähetti Mirva, ettäs osasi. Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos! Viimeisessä kirjeessä oli arvoitus (osaatteko auttaa: millä on 2000 jalkaa ja se lentää?) Kiitos viimeisestäkin.


Syksy taitaa olla liian lähellä tarkentaa katsetta. Paluu vuosikatsaukseen tuonnempana; vielä en saa kiinni lokakuusta. Tämä on helmipakkasten ja talviauringon aika. Helmikuussa olen muuten ottanut vasta kahdeksan kuvaa. Kahdessa on kirjoitettu ÄITI olkavarteen ja loput - kai ne vain dokumentoivat kodin romahdustilaa. Tämä on rapsakoiden tulppaanien, rakkaan kiharakarvaisen kuikelon ja villahousuisen meikäläisen tomuinen maja.

8 kommenttia:

Stanna kirjoitti...

No heti ajattelin että jalka on joku brittiläinen (?) pituusyksikkö... että josko se olis lentokone joka lentää? mutta tuo 2000 jalkaa osoittautui vajaaksi 700metriksi, että tokko kone noin matalalla lentää saatikka on noin pitkä...

Mirva kirjoitti...

Kiva jos kirja miellytti -- valinta oli hurrrrjan vaikea! (Minä tykkään erityisesti siitä ainekirjoitusosiosta, luulen että siihen voisi jokainen alalla työskentelevä tuntea jonkinlaista outoa samuuden tunnetta...)

milla kirjoitti...

Edelisen postauksen kuvassa olevat proteesit pussissa! Mikä niiden tarina on? :)

Teijjja kirjoitti...

Passaako väri uuteen takkiin?

Voffeli kirjoitti...

Tajusin, etten edes muista milloin olisin saanut kirjeen, siis lähetyksen, joka ei sisällä laskua tai mitään muutakaan tylsää yhteiskunnallista velvoitetta. Voin vain kuvitella kuinka onnelliseksi olet tullut :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Viimeinen virke on suloinen. Voi kuinka kivoja tuollaiset oikeat kirjeet ovatkaan.

melski kirjoitti...

what a lovely blog - great photos! i really like this picture of the flower

maijja kirjoitti...

Stanna; määkin järkeilin tuota mittayksikköasiaa, mutta ei se ihan toimi. Anni on laittanut visaisen pähkinän!

Mirva; kyllä miellytti! Runot kelpaavat aina.

Milla; heh, tekarit olivat myynnissä turkkilaisessa katukaupassa. Hintaa en kysynyt!

Teijja; det passar just bra :-)

Voffeli; tulin tosi onnelliseksi - tulisin yhdestäkin, ja vielä viis!

Kirjailijatar; tomu on tiessään, onneksi, joten suloiseen virkkeeseen ei ole enää aihetta. Villahousuttakin alkaa jo tareta: tänään enää -22...

melski; hello Melski, thank you for these beautiful words!