4.5.2011

Dualismi minussaAjatus on yhtäällä, toinen kahtaalla, mieli on ahtaalla.
Elämä on maahan ratkennut rako, enkä tiedä kummalla liepeellä lepattaisin. Haarat ratkeaa.

To do.
Have to do.
Yksi kerrallaan.
Want to do.

Want to do!!

Keikun huvikseni aivan kauhean korkeilla koroilla ja huvikseni myös aion syödä tuon kuvan pullan. Juoda kermalla jalostetun teen. Pistän ne hennosti mustelmaiseen poskeeni ja pakkaan laukkua.

6 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Tee! Siis tee ja juo tee. Tee itsellesi hyvin :)

Mahtavat kengät, minuakin on ruvennut viime aikoina korotuttamaan. Taidan nousta minäkin viisi senttiä maasta. En lupaa näin ensi alkuun enempää.

maijja kirjoitti...

No arvaa miten sille teelle/kermalle kävi...!!! Kohta kerron.

Kokeilin kuule kenkiä, joissa oli 14cm korkeutta. Päkiän alla oli 4cm, kannalla se + 10. Olin jääkaappiani korkeampi ja meinasin kolauttaa otsan oven karmiin! Nämä on maltillisemmat. Heh. Vain 11cm. Terveisiä täältä 183 senttimetristä!

annika. kirjoitti...

Uuh mitkä kengät! Aikamoiset popot siis. Jotenkin hassua, että käpöksit kotona korkkiksissa ja syöt pullaa. :) Hyvä että kissa sai vähän kermaa, kun se on niin pieni.

Liivia kirjoitti...

Kuvailit juuri oloani, erittäin napakasti.
Multa puuttuu vain pulla, mutta korot pistän. Ihan vaan siksi että haluan olla edes työmatkan verran kevytkenkäinen.

kanelimaa kirjoitti...

Se mustelma sitten tuli, hö! Toisaalta se voi näyttää hienoltakin? On hienot korot! Munkin pitäisi enemmän. Mutta eilen laitoin lapsia kuskatessani piikkikärkiset hienostelukengät, joissa on pieni korko. Aikamoista mulle!

maijja kirjoitti...

annika.; taidan olla aika hassu köpöksijä noin yleensäkin. Kengät ovat sisäänajossa, ettei ensimatkalla ulos sitten nyrjähdä nilkka. Tavu on tosiaan pieni! Minusta pienet kissat on ihania, se pienikokoisuus tässä rodussa myös lumosi.

Liivia; sinulla oli UPEAT kengät tuolla oman tonttisi puolella! Aivan mahtavat! Niitä saappaitasikin jumaloin. Niissä kengissä on hyvät edellytykset yrittää unohtaa arjen murheet.

kanelimaa; tuli ja meni! Enää ei näy edes keltaista. Pidä ihmeessä korkoja! Se on mukavaa. Mulle ainakin on tullut semmoinen keväthuumaus.