14.10.2011

Päässä

Paitsi kiireet,
ehtimiset ja ennättämiset,
joutumiset, joutamiset, jonninjoutavaiset,
ajatukset ja aikomiset
on päässä ollut tänään jotain tällaista.

Aivan paras kampaus! Helppo rääpiä kasaan kahdessa minuutissa.


19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää kivalta!

Omalle, yli olkapäiden hiuksille olisi vähän eriä tehdä.

maijja kirjoitti...

Muumaa; minustakin näyttää, mutta kuules: tukkani on yli olkapäiden. Laita rullalle vain ja tuikkaa kuminauhapannan alle, avot!

Kirjailijatar kirjoitti...

Avot, loistokampaus. Minä nykerrän aina jonkun tuulenpesän niskaan, tuo näyttää tyylikkäästä. Sopii ainakin sulle ihan täydellisesti tres chic. Ja tuo ylin kuva on kuin joku alankomaalainen vanha taulu...tai se tulee mieleen tuosta kompositiosta...onko se oikea sana?

milla kirjoitti...

Tuo ei tosiaan näytä edes vaikealle. Olen surkea punomaan hiuksia. Yleensä vetäisen vaan nutturalle tai letille. Täytyy kokeilla tuota, kiitos :)

morso kirjoitti...

Vau.

Kuvat näytti siltä, että tohon tarvitaan joku ihan supersuoritus, että sen saa aikaan, mutta aika näppärä väsätä.

Malla kirjoitti...

Onpa tosi kiva! Täytyypä testata, saisko tähän omaanki tukkaan samanlaisen väkerrettyä. Just pari päivää sitte mietinki, että aika tylsää, kun tätä tukkaa ei saa mitenkään kiinni (ilman että tunkee tukan täyteen pinnejä).

maijja kirjoitti...

Kirjailijatar; joo, nyt kun sanot niin asennossa on jotain Vermeer Van Delft-meininkiä, ja värissäkin ehkä. Oi, mikä kunnia. Olla vanha taulu!

milla; ei ole vaikea! Hasuisuuskaan ei minusta haittaa. Jos haluaa juhlavuutta, niin voi vaikka tupeerata.

morso; tosi näppärä! Oikeasti sen kaks minsaa tai alle.

Malla; testaa! :-)

Heikku kirjoitti...

ompas ihana kampaus! pitää kokeilla, miten oma tukka taipuu tuohon. lyhyenlännät rastat on vähän vaikea juttu, se on aina se perusponnari meikäläisen mielikuvituksella. :)

Johanna kirjoitti...

Kiitos! Tästä tuli heti mun kiireaamujen pelastaja!

Tiina Konttila kirjoitti...

Ai kun viehko tukka, piti heti kokeilla itsekin!

Ei tosin kestänyt sohvalla löhöilyä, täytynee ottaa huomioon tälläinen seikka :)

outi kirjoitti...

tres chic! mä oon todella huono väkertämään mitään kampauksia, eikä ne tahdo oikein vauhdissa pysyäkään, mutta joskus johonkin "tilaisuuteen" voisin tuota kokeilla. kiitos vinkistä!

JUU kirjoitti...

Hei, ihanaa, kiitos vinkistä! Olenkin kyllästynyt ainaiseen takaraivolla keikkuvaan löysään nutturaan. Kokeilin heti ja kivalta näyttää.

isoinpapu kirjoitti...

Mahtavaa! Kokeilin ja ihastuin!

Pidin kampausta ihmisten ilmoilla ja sain useita kivoja kommentteja. "Roomalainen jumalatar" oli kyllä ihan huippujen huippu.

Tää sopii mun tukalle ihan vaan upean hyvin. Kiitos vinkistä!

annika kirjoitti...

Häh, onko kaikilla muilla tuollainen lettinarujuttu, kun voivat kokeilla "heti"? Vai pitäiskö vaan vetäistä kuminauha pään ympäri. :)

Sääli, ettei mikään kampaus taida kestää minun jokapäiväistä pipon ja pyöräilykypärän tarvetta ja töissä tarvittavaa hattua. No, ehkä joku tällainen voisi olla bussimatkustusvapaapäivien kampaus.. ainakin olisi kiva kokeilla, jos ei muuta!

Anonyymi kirjoitti...

hiano on! Ei "taida" onnistua omaan päähän kun tukka on pisimmästä kohdasta 5 senttiä;-)

maijja kirjoitti...

heikku; rastoista voisi tulla aika kiva, jos vain ovat taipuisat ja suostuvat siis pysymään pannan alla.

Johanna; mulla myös! Ja ei musta haittaa, jos on vähän hasuinen. Oikeastaan parempikin arjessa niin, hasuisena ja kahdessa minuutissa kasattuna, ei näytä liian fiiniltä.

Pilvitarha; hehee, ehkä ei kestä sohvaa.

outi; samoin, yleensä vain tupeeraan jonkun palleron taakse tai vaihtoehtoisesti olen vain aivan paniikissa tukan kanssa, siis juhliin tai muuhun mennessä. Tästä tuli mun luottojuttuni.

JUU; minä oon kyllästynyt nutturoihin katukuvassa, niitä on oikeasti joka toisessa päässä! Itselle kyllä tykkäisin niitä (osata) väkertää... :-)

isoinpapu; mustakin siinä on selvää muinaista Roomaa!

annika; sehän voi olla kuminauhaa no problem, oon ite käyttänyt (en tähän nutturaan, mutta tukkaan) mustasta ohuesta kuminauhasta solmittua pitkää lenkkiä, toimii ihan pois tiehensä. Pipo ja kypärä on varmasti haaste. Koita silti, jos juhlamenoihin tai bussipäiviin!

piilomaja; vähän voi jäädä lyhyeksi juu! Paitsi jos pisin kohta on ihan niskassa :-)

Virpi kirjoitti...

Kirjat ovat perillä, kiitos niistä. Arvon raaskinko niitä kumpaakin kuitenkaan lahjoittaa eteenpäin kuten oli alunperäinen tarkoitus. Vai tilaisinko lisää :D Meidän suvuissa on vauvavuodet menossa. Lapsella jo 10 serkkua ja 2 vielä tulossa puolen vuoden sisällä :D Onni omistaa paljon sisaruksia, kukkarolle ei...

Anjuska kirjoitti...

Tästä tuli heti uusi suosikki. Ja pitkiinkin hiuksii toimii. Vähänks on nyt siistiä, kun ei aamulla tarvi väkertää puolinukuksissa kauaa hiuksia. Kiitos Maija!!

maijja kirjoitti...

Virpi; kiva kuulla, että kirjat ovat mieluisia! Lisääkin saa, ja hinnasta voidaan sopia :-)

Anjuska; eikös toimikin, kun sykertää ne läjään ja alle vain!