2.11.2011

Aarteet


Tänään posti toi aarteita, jotka minä, onnen pekariina Maijja Katariina, voitin Outin arvonnassa. Ihania asioita, ja tosi kauniit korvakorut. Voitin taannoin myös 200e lahjakortin kauneushoitolaan. Lyhensin sitä tänään hot stone -hieronnan verran. Sekin yksi ihana asia!

Lisään teehen inkivääriä ja jalkoihin sukkia. Silti: on marraskuu, johon Rovaniemi herää +7 asteen lämpötilassa ja ikkunalla kukoistaa vieläkin basilika. Onhan siinä jotain outoa?

En kyllä kaipaa lunta. 6 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Sulla on tuuria :)
Ai että Suomessakin on poikkeuksellisen lämmin? Erikoista. Minäkään en kaipaa lunta, mutta ehkä vähän jo piposäätä.

maijja kirjoitti...

Joo, oikeastaan eilen varsinkin tunsin oloni onnekkaaksi ja tuurikkaaksi. Blogiarvonnoista olen aina aika ajoin voittanut jotain, ja kerran aiemmin voitin myös 100e lahjakortin Vagabondille. Ja bingosta joskus, mutta lotosta en kunnolla koskaan!

Täällä on tosiaan lämmin, huh, marraskuu tuntuu lämpimämmältä kuin lokakuu. Mutta mua se ei kyllä hlökohtaisesti häiritse, mulle riittää jos lumi tulee puolivälissä joulukuuta. Syksy on rakastettuni, nyt se ikäänkuin jatkuu ja jatkuu vain!

outi kirjoitti...

hei hihii, ja kiva kun pääsivät perille;)

minä oon joskus voittanut arvonnasta kravatin ja toisen kerran lahjakortin alusvaateliikkeeseen. jälkimmäinen tulivat tarpeeseen kun osui vielä opiskeluaikaan. kravatti sen sijaan taisi jäädä vähemmälle käytölle..

maijja kirjoitti...

Outi; heh, kravaatti! Kuulostaa just sellaiselta arvonnalta, johon arpavoittoja on haalittu sieltä sun täältä...

Malla kirjoitti...

Onnekas sinä!

Minäkään en vielä kaipaa lunta, mutta pakko kyllä myöntää - tänä aamuna oli niin hurjan ihanaa ulkona, kun maan peitti kuurakerros. Kummasti se vaan piristää, kun maassa on muutakin kuin ruskea nurtsi ja liiskaantuneet lehdet (mutta en silti halua lunta, en en en!).

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihana paketti! On tässä marrakuussa jotain outoa, mutta ihan hyvällä tavalla. Lunta on varmaan sitten taas huhtikuulle, mutta eipä haittaa, ei vielä ainakaan.

Minäkin hain juuri villasukat jalkaan. Nyt on ulkona kylmennyt. Auton ikkunat joutui kuulemma äsken juuri skrapaamaan.