22.7.2012

Otteita 5/5: Skibotn


Viimeinen stoppi: Skibotn. 
Siihen se grilli taas ja sinne halloumia, sieniä, paprikaa. Leivän kanssa maistuu einerøkt ørret. Nam. On riippumatto, rannan aarteet ja näkymä Lyngen-vuonoon. Kalastajamajan portaalla puhun elämän kanssa pitkään ääneen, se on luontevaa, kun meri syö kaiken minkä kuulee.

Unohdutaan tähän niin, että tulee kiire ajaa kotiin. 

Ajetaan yhtä soittoa koko yö, sit menen töihin 
ja irtisanoudun

koska tänä kesänä on niin paljon muutakin kuin työ.6 kommenttia:

hookoos kirjoitti...

Ohoh, Norja saa tekemään käänteitä :) Kiitos hienosta matkasta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa arkipakoa! Mahtavaa! Huikeita maisemia, maalaa niistä joskus jotakin yhtä huikeaa. Sadekesän keskeltä, Anna-Mari

Anniina kirjoitti...

Tuo olisi ihan hyvä käänne. Minäkin oon lomalla kun tämä kesä ja kaikki (ja rahaton myös, mutta siitä viis).

Aika jännää muuten - oltiin viikonloppu suunniteltu ihan samantapaista matkaa, Narvik, Tromssa ja muut, ja sitten tupsahdin tänne ja täällä nämä kuvat!

Kirjailijatar kirjoitti...

Tämä matka on ollut niin huippu! Ihan mieletön tunnelma...minulle tuli matkalla sama tunne. Menen töihin ja irtisanoudun. Mutta koska olen jo tällainen keski-ikäinen velvollisuuksien riivaama tyyppi, en taida tehdä sitä kuitenkaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai halleluja mikä meininki! Taas kadehdin etten ollut matkassa.

maijja kirjoitti...

sokerikorppu; kiitoskiitos!

Anna-Mari; puhalletaan taivaalle, ehkä sadepilvet väistyy? Tai sitten istutaan sisällä risti-istunnassa sivellinten kanssa, keitetään teetä, ajatellaan ja annetaan sataa. Kiitos kivasta kommentista!

Anniina; mulle jää kuitenkin lomaa vain reilu pari vkoa, uudet kuviot odottavat. Mutta oon superonnellinen niistä kahdestakin! Muuten olisin ollut töissä koko kesän. Oon kyllä osannut ottaa hyvin ilon irti vapaapäivistä - kuten näistä reissuista ja muista varmasti läpi paistaa - mutta silti. Loma on loma, ja haluan sen. Maksan siitä mielelläni tuon menetetyn palkan verran :) Rahattomuus on tavallaan aika vapauttavaa!

Koska Narvik ja Tromssa ja muut? Menkää! Menkää!

Kirjailijatar; arvaas, sinä se menit taas sinne, minne mulla mieli: Kroatiaan. Ja sama meillä sen Istanbulinkin kanssa. En ole saanut vielä ehdittyä kommenttia sulle, mutta oli upeat raportit Kroatiasta! Vau.

piilomaja; Kiitos! Mua itseäkin, rehellisesti sanoen, melkeen huimaa tämä kesä retkineen. Paras kesä.