3.12.2012

Tilanne

 
Onhan tässä vielä puuhaa ennen ensilöylyjä.
En ihan tiennyt mihin ryhdyin.
Ei se haittaa.

Hyvä, opettavainen matka ja melkoinen määränpää!9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuossa oikein minusta ole muuta vaihtoehtoa kuin että siitä tulee maailman Maijjoin sauna. Ajattelehan niitä löylyjä kun naputat nauloja!

morso kirjoitti...

Jotenkin sitä aina remonttia ja rakentamista suunnitellessa kuvittelee, että vähän sahataa, ja pikkuisen naulataan ja siinä se. Jokaisen laudan sahaamiseen ja naulaamiseen meneekin sitten paljon enemmän aikaa kuin ikinä kuvitteli. Remponttien kanssa sama juttu. Mutta hieno saunastasi tulee, ja saat olla siitä ylpeä, kun ensimmäisitä löylyistäsi pääset nauttimaan.

Hannah kirjoitti...

Eikun tahtoa ja tsemiä! Lauta kerrallaan, eihän Roomaakaan päivässä rakennettu;)
Mahtava rojekti, tuut varmasti nauttimaan lopputuloksesta!

Kirjailijatar kirjoitti...

Katsoin tuolta aiempaa, että suunnitelma ainakin on magia.

Ja jos ihminen aina tietäisi mihin ryhtyy, se ei ryhtyisi mihinkään.

sari kirjoitti...

mina tein kevaalla ruokapoytaan uuden pinnan, ja sekin oli sellainen projekti etta puolessa valissa mietin etta jos tahan ei olisi jo tullut laitettua niin turkasesti tyotunteja niin nyt jattaisin kesken!

mutta hieno siita tuli, ilahdun siita joka paiva uudelleen, ja varsinkin silloin kun olen ollut pari paivaa poissa kotoa ja naemme jalleen. saunastasi tulee varmasti samanlainen, ja sille tunteelle ei voi laittaa hintaa tyotunneissa.

LAU kirjoitti...

Voi Maijja, nyt mä sen sulle kerron: olet mahtava! Olen lukenut blogiasi aina silloin tällöin, muutaman kuukauden välein pläräten lukematta jääneet päivitykset. Saat minut joka kerta ajattelemaan, että olisipa sinunlaisia enemmän! Hyviä energioita!

maijja kirjoitti...

piilomaja; ihanasti sanottu! Je, sitä ajattelen.

morso; niimpä, työmäärät on yllättäviä ja joka asia pitää ihan oikeasti tehdä. Valitsemisiinkin menee aikaa, ja ostamisiin jne.

Hannah; tahtoa on ja tsemiäkin vielä taskussa :-), kiitos kannustuksesta!

Kirjailijatar; juuri noin! Tuostapa oiva ajatus heikkoihin hetkiin.

sari; kyllä lopputulos aina palkitsee, ja tässä(kin) tapauksessa iloa riittää sitten jopa vuosikymmeniksi eteenpäin. Ei se siinä mittakaavassa paljoa paina, että yhden syksyn illat nakuttelee ja sahailee.

LAU; kiitos kaunis sanoistasi! Voi että ne nyt piristää, kun on kylmä ja töitä kaatuu niskaan. Kiva, että maltoit jättää kommentin ja ilahduttaa näin tätä teekupin kokoista rakoa päivässä. :-)

Sanna kirjoitti...

Yhdyn LAU:n sanoihin!

Pääsetkö jo joulusaunaan tuonne?

maijja kirjoitti...

Sanna; toivotaan!! Mutta vähiin käy työtunnit ennen joulua ja puuhaa vaikka muille jakaa.