26.5.2008

Tehnyt takin, osa 2

Toisesta takista halusin pirteämmän ja tyttömäisemmän kuin ensimmäisestä. Sinisen, yllätyksekseni (minulla ei juuri muuta sinistä olekaan!). Halusin että se on jotenkin vanha ja uusi yhtäaikaa.

Kankaaksi valitsin ruudullisen pellavasekoitteen - joka muuten rypistyy ihan yhtä paljon kuin tavallinenkin pellava! Juuri rypistymisen takia tässä on vasta esimakua takista. Opin nimittäin juuri sellaisen hassun asian, että jos aikoo esitellä ihanaa takkiaan, kannattaa se ainakin silittää ennen kuvaamista... PALATAAN ASIAAN, siis.

9 kommenttia:

isoinpapu kirjoitti...

Takkisi ovat hillittömän hienoja!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava takki!!

aino kirjoitti...

näyttää mahtavan väriseltä..mustikka!

Lellu kirjoitti...

Wau! Lisää kuvia sinisestä takista! :)

johanna kirjoitti...

Hienoja takkeja olet tehnyt! Tuo silittäminen on minulle aina käsittämättömän vaikeaa, en millään malttaisi...

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava. Pidän siitä toisestakin! <3

Elina kirjoitti...

Hienot takit! Pellavassa on se paha puoli, ettei tavan silitysraudalla sitä oikein tahdo saada sileäksi. Mutta minä tykkäänkin pellavasta vaatteissa juuri sen ryppyisyyden takia! :)

17 neliötä kirjoitti...

wou. On se vaan hieno!

a n n e kirjoitti...

Terve kaveri. Nolottaa ihan sanoa, mutta nyt vasta nään sun uudet sivut, näyttää tosi kivalta! Mulla ei tää netti meinaa pelittää niin en oo sit jaksanut edes kovin yrittää surffailla taikka sitten päivittää omaa blogia.. Pitäis nyt piakkoin hoitaa tää kuntoon.

Takit näyttää edelleen tosi kivoilta ja nyt ku kattoo kuvia, niin huomaan että se on hyvinhyvinhyvin paljon malliltaan samanlainen kuin se Dieselin takki minkä ostin Saksasta :D Hassua!

Yritetään nähdä taas pian raksu.