7.6.2008

H E T K I


Tässä yksi taideteollisen pääsykokeiden tuotos; aiheena oli oma valtaus tai jonkin paikan itselleen jotenkin merkitseminen. Oma tulkintani on tällainen. Olen todella tyytyväinen, ja niin olivat arvioitsijatkin; sain tästä vitosen. Ai että minä ansaitsin sen!

Ei puhuta nyt niistä muista tehtävistä.

11 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Mainio oivallus ja kauniit kuvat.

Piti jo edelliseenkin postaukseen kommentoida, että harvoin siitä mitään hyvää seuraa jos saapuu paikalle henkseleitä paukutellen. Vaatimattomuus kaunistaa. Ainakin joskus. Toivon sinulle onnea Rolloon!

Liivia kirjoitti...

Vitosen olet kyllä tällä ansainnut!

Elina kirjoitti...

Vau! Tosi hieno! Yksi ystäväni haki kerran Taikkiin ja vaikka pääsi pääsykokeissa suhteellisen pitkälle, lopputulos oli että arvioitsijat sanoivat ettei hän omaa minkäänlaista taiteellista lahjakkuutta. Vähän tylsä tuomio, varsinkin kun ei tämä ystäväni mikään lahjaton ollut.

Jotenkin itse olen mieltänyt Lapin Yo:n sympaattisemmaksi paikaksi, tiedä sitten mikä todellisuus on kun en ole edes kummassakaan paikassa koskaan käynyt. Ykkössuosikkiopettajani omilta opiskeluajoilta oli ollut sitä ennen luomassa Lapin Yo:n vaatetuslinjaa, joten se ei ainakaan voi olla mikään paha paikka. Tosin en kyllä osaa arvata mihin linjalle sinä haet pyrit. Mutta siis onnea kokeisiin!

Fanny kirjoitti...

Kaunis ja osuva työ, ihan täysien pisteiden arvoinen.

Tiuku kirjoitti...

Minäkin tykkäsin työstäsi, oivallusta löytyy!
Onnenpotkut pääsykokeisiin Lapin yliopistoon! Minä puolestani matkaan Hämeenlinnaan...

johanna kirjoitti...

Onpa hienot kuvat! Onnea Rovaniemen koitoksiin vielä.

Lellu kirjoitti...

Onpas hieno työ. :) Onnea Lappiin!

a n n e kirjoitti...

Olen ylpeä ystävästäni!

HannaKonna kirjoitti...

Oi kun ihana kuvasarja! Pienissä spontaaneissa hetkissä syntyy parhaat oivallukset.

Tämä ei liity varsinaisesti aiheeseen mutta kaverini kertoi eräässä koulutuksessa kuulleensa että intiaaneilla on joku vanha viisaus että jos ihminen etsii ratkaisua johonkin asiaan elämässään niin menköön metsään minne vaan nenä näyttää niin vastaus löytyy aina. :)Pätee kuulemma urbaaninkin ihmisen ongelmanratkaisumalliksi.

Sanna Tallgren kirjoitti...

Mahdottoman hieno työ. Olen oikein käynyt katsomassa sitä monta kertaa. Kaikkien kehujen ja huippuarvosanan arvoinen on se :)

Hallatar kirjoitti...

Sää paalutit hetken itsellesi. =)