22.6.2008

Juhannuksena


N y t t a r k k a n a :

Minä ja poikaystäväni vietimme osan juhannusta ihanalla mökillä pienellä, hurmaavalla saarella. Siellä olivat myös poikaystäväni sisko eli kälyni ja hänen kihlattunsa eli lankoni sekä tuon lankoni vanhemmat, joiden se saari on. Lisäksi mukana menossa olivat kurnau-kissa Elmerska ja eimitenkäänkoirakuumettalieventävä sessu. Jottei tämä olisi liian yksinkertaista, kerron vielä tämän: poikaystäväni siskon miehen äiti on minun äitini vanhimman veljen vaimon sisko, eli lankoni ja hänen sisaruksensa ovat minun serkkujeni serkkuja. Monimutkaista, haa?


Saari ja sen rakennukset ovat ihanan persoonallisia ja 'mökkimäisiä'. Jokapuolella on katsottavaa ja tutkittavaa ja sieltä täältä löytyy ihania yksityiskohtia. Ihanaa vierailla kauneudessa! Ja mökkikuume senkun kovenee....
11 kommenttia:

HeidiHelmiina kirjoitti...

Tunnelmallisia kuvia varsin idyllisestä paikasta. Ihana tuollainen lasiseinä.

Onnea opiskelupaikoista. Ihan huippua. Opiskeluintoa.

Elina kirjoitti...

Ihana paikka! Hauskaa kun mökkejä on niin erilaisia. Viikon sisään olen ollut kahdella melko erilaisella mökillä ja blogeista ja nyt niin muodikkaista mökkien sisustusohjemista pääsee vielä vaklailemaan lisää. Tosin sisustusohjelmien mökit ovat yleensä hiukan eri kaliiperia kuin ne mille itse pääsen koskaan vierailemaan, kuten Ilmari Tapiovaaran suunnittelema kesähuvila tai viehättävä saaristolaismökki.

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Ihanaa tunnelmaa. Nuo vessapaperirullatelineet (aika sanahirviö) ovat aika hauska juttu. Ei pitäis paperin loppua, jos jokaiseen rullan varaa.

johanna kirjoitti...

Hauskat keinutuolikaverukset. Kuin kaksi mummelia :) Mökki saaressa on minusta aina ollut jotenkin eksoottista. Itse en varmaa ole sellaisessa koskaan ollut.

17 neliötä kirjoitti...

Onko nuo vessapaperitelineet meiningillä jokainen vieras tuo oman rullan, eikä sekaannu naapurin rulliin? ;) Mukava mökkitunnelma!

Liivia kirjoitti...

Hyvää hereilläpysymisjumppaa tuo sukupuusi tutkiminen. Siis joo, meni jakeluun, jotenkuten.

Mutta mikä mökki! Nautin joka kuvasta! Oi voi, nuo matotkin. Ja värit. JUst ne värit.

JohnBa kirjoitti...

Ihana mokki. Mahtava tunnelma.

Onnittelut kouluista, haitko valokuvausta opiskelemaan?

(kihisee uteliaisuudesta)

Merja kirjoitti...

Hehheehee..

Tuo edellinen kommentti oli siis minulta. Nakojaan mieheni oli kirjautunut sisaan ennen minua.. paljastui siis nimensa..

maijja kirjoitti...

Helmiina; Kiitos! Opiskeluintoa tarvitaankin, kun on kuluttanut koulunpenkkejä yhtämittaa jo 16 vuotta...

Ekub; Minulla on ollut hirveä mökkikuume, ja niitä tosiaan näin kesä-Suomessa tuppaa joka tuutista.

17neliötä; ainakaan me ei omaa rullaa viety :D, mutta minusta se on paitsi hilpeä myös käytännöllinen idea!

Liivia; niin ja huomasitko lattian väriä? Syvän sininen!

Merja; en hakenut ;)... Terkkuja Johnille!

tuike kirjoitti...

Pitkästä aikaa blogeja lukemassa ja siks vasta nyt ONNEE hirveesti! Ooot kyllä lahjakas! Noin hyvä arvosana gradusta ja kaksi opiskelupaikkaa. Arvaan, että kuvisopeksi....? Ystäväni valmistuu juuri Roista, minä kannatan silti Hkiä - ihan pelkästään siksi, että opiskelin siellä itse....kauan aikaa sitten. Mutta huRRRRjasti onnee, vielä kerran!

Melita kirjoitti...

Hei,
Tosi hauska tuo vessapaperiteline-installaatio !
Taidanpa matkia !