6.7.2008

Ensi-ilta

Noin kahdeksan (8) astetta lämmintä, tihkusadetta, hyytävä tuuli. Kaksi lyhyt- ja kolme pitkähihaista paitaa sekä takki. Pillifarkut, niiden päällä (! Ei mahtuneet alle!) pitkät kalsarit, niiden päällä rooliasun housut. Kahdet sukat.

Vieläkö tätä voi kutsua kesäteatteriksi?


HOX
Ylin kuva on jostain harjoituksista - välillä on paistanutkin!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moikka moi! Käypä vilkasemassa http://liikkeessa.blogspot.com/ - uunituore tapaus by me ;)...Voisin muuten olla tulossa tän kuun puolen välin jälkeen Ykään, ootko silloin maisemissa?

-Saara-

aino kirjoitti...

tulin katsomaan mitä tänne kuuluu; aivan pakko onnitella sinua koulupaikoistasi!!

a n n e kirjoitti...

Meniks hyvin esitys? Ei oikein sää suosi tuota sun teatteriesiintymistä...sitä viimekertasta muistellessa, oliko se toissa kesänä vai millon.. Vettä tuli kuin esterin persheestä. Toivotaan jatkoon parempia kelejä ja paljon yleisöä! Valitettavasti mä en taida tänäänkään päästä kattomaan, ku en vaan voi nyt palelluttaa itteäni enää. Vointi alkaa hiljalleen parantua vaikka ääni ei vieläkään kulje oikein, työkuntoon pitäis kuitenki mahd. pian päästä..

Anna Emiliaana kirjoitti...

Mulla oli vähän samankaltainen kesäteatteri kokemus. Villapaitaa, kalsaria ja tuulen pitävää takkia. Väliajalla sitten vohvelia naamariin lämmittämään kylmettynyttä.

Liivia kirjoitti...

Hrrrr...olen tänään ollut ihan jäässä, joten voin helposti samaistua tunnelmiin.
Kesäteattereiden näyttelijöille hattua, säällä kun säällä pitää olla homma päällä!

HannaKonna kirjoitti...

Sinulle on timantti, oleppa hyvä. :) Kurkkaa blogiini.

emäntä kirjoitti...

Suomen kesä on kyllä mahtava=) Mukavia teatterihetkiä kuitenkin!

Anonyymi kirjoitti...

voivoi. tahdon toivoa onnea polullesi. on kai seurattava tähteään - eh - muu ei auta. toivottavasti tapaamme vielä ennen syksyä.

17 neliötä kirjoitti...

heh, kuulosta Irlannilta...täällä nukun kaksi pitkähihaista, pitkät housut, polvisukat, fleecepeitto ja kaksi paksua peittoa päällä...