2.7.2008

Viime viikonloppuna
Viime viikonlopun miniloma (kaiketi kesän ainoa, blaah) suuntautui Tahkolle, Tahko MTB -tapahtuman varjolla. Kaunis ilma, mukavaa seuraa ja rauhallinen tempo = rentouduin. Kamera ja linnut lauloivat, nämä kuvat siis kaikki reissusta. Huomatkaa erityisesti moderni kolmen sepän patsas ja kamalan kohtalon kokenut murkku-parka! Osa-aikais-avomies, joka saa luvan kulkea tästedes nimellä Touho, on kova poika urheilemaan kaikenlaista. Minä en siis ajanut itse kisassa, mutta pieni maastopyöräilykärpänen taisi silti päästä nipistämään...


...olen nimittäin jo parina iltana löytänyt itseni polkemasta. Siis M I N Ä. Minä joka 'en muuten varppina ala urheilemaan vaan sen takia että mies urheilee' poljen yhtäkkiä Touhon perässä metsäpolulla 150 sykkeellä, maastopyörällä (en sentään lukkopolkimin), housuissa vaipat ja paitana jotain johon kuuluu etuliite tekninen. Ja se on mukavaa! Ihanaa, reipasta, sopii suunnistajaperheen kasvatille ja mikä parasta; kesätyön ja kesäteatteritreenien täyttämiin päiviin saa kuin saakin ujutettua reilun puolen tunnin lenkin.

Suosittelen!
(myös niitä vaippahousuja.)4 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Tuo on ainakin minulle viikon luontokuva!

Kesiah kirjoitti...

Murkkukuva on erittäin hieno. Lapsi ei antaisi ollenkaan siirtyä pois blogistasi vaan katselisi kuvaa vaikka kuinka pitkään. Söi aamiaisenkin murkkukuvaa ihaillen.

Nasti kirjoitti...

Murkkuparka!

Aikamoinen kärpänen kyllä pitäisi minua puraista että innostuisin hikiliikunnasta... Kai sitä pitäisi olla avarakatseinen ja kokeilla kaikenlaisia lajeja, mutta kun... ei vaan innosta. Mummupyörän polkeminen riittää minulle :)

johanna kirjoitti...

Muurahaiskuva on kyllä hieno! Onnea uudelle harrastukselle myös.