9.6.2009

Pirtelötiistai

7 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Tein oman smoothien (teen niitä aika useasti, jep jep), ja päätin pistää päivitykseeni. Otin susta mallia. Kuten blogistani voi lukea, en suosittele kiiviä ja hieman epäilyttää tuollainen kurkun sekä maidon härskihtävä, suorastaan kyseenalaisen huoleton yhteenvatkaaminen. Ei voi olla hyvää. Vai oliko sittenkin?

Marja kirjoitti...

Sulla onkin ihan omat tiistaimeiningit täällä. Inspiroivaa. Tykkään!

Elena kirjoitti...

No tatahan voisi ihan kokeilla. Taalta ei saa rahkaa, mutta sitruuna+maito kombinaatio saa ainakin sen nakoista aikaan muutenkin.

maijja kirjoitti...

Liisa; Samaa mieltä - kiivi ja maito ei mahdu samaan lasiin. Kiivi sopii hyvin vissy ja tuoremehusotkuihin kyllä. Olin joskus postannutkin kiivisotkusta:
http://maijja.blogspot.com/2009/02/perjantaina-aamupaivalla.html

Tämän kurkun kanssa toimin niin, että sekoitin ensin kurkusta, banaanista ja sitruunamehusta "tahnan" johon sitten maito ja lopuksi rahka. Hmm, ei se minusta härskiä ollut, vaan hyvää :D! Mutta sitruuna+maito menee helposti pilalle.

IlonaM; kiva että tykkäät, oman naaman näyttely alkoi jo mennä överiksi. Välillä tuntuu, että ehtii vain kerran viikossa postaamaan ja silloinkin aina omakuvan... kiva laittaa muutakin.

Elena; rohkeasti koittamaan! :)

Tintti kirjoitti...

Joo, samaan mahaan mutta eri päivinä, kiitos. Kokeilunhalun puutteesta ei ainakaan voi mennä napisemaan...


** pfiuuh *

leena kirjoitti...

Oi, pirtelötiistaita voisin alkaa harrastamaan! Lapsetkin tykkäisivät.

Merja kirjoitti...

Oi, tuo sitruuna olisikin hyvä lisä! Pitää kokeilla.