30.12.2009

Terveisiä Sannalle!

Terve Sanna, lähetän vielä terveisiä, kun oli niin kiva nähä tännään. Mun unohtu tiiäkkö esitellä nämä uuvvet saappaat. Ostin ne kirppikseltä ihtelleni joululahajaksi, ostinpa vaan vaikk'olivat hävyttömän hintaset. Sinne mää ensin ne jätinki hyllyn välihin, mutta heti ulukona alako mieltä kolottaa ja kävin ne kipiällä kakskymppisellä lunastamasa. Sano ny, että kannatti, ko ovat niin komian väriset!

Toisia terveisiä siittä, että kö intovuttihin taas tästä blogiyhteisöstä, sen voimasta ja mahollisuuksista puhumahan, niin että son tosiaan totta joka sana. Sää, mää ja kaks tuntia kylymien teekuppien kans aika kolokolla aakkos-asemalla on melekonen todiste: mehän oomma tutustunu täälä, blogimaasa. Kasvotusten ollaan jo tuttuja. Me tehhään siitä yhteisöstä totta koko ajan! Hyvä!

10 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Kallihit oli kyllä kengät, aiva ylihinnootellut. Mutta komiat.

Mä en oo tavannu viä ketää blokituttavaa silimätyksin. Varmahan pitääs. Jotta säilyys into tähän hommahan.

Anonyymi kirjoitti...

Mein suunnal varmaan sanottais sillai, et on sul kyl häävit kengät! Kyl noil kelpaa keesottaa! Ni.

Enkä oo määkä kyl tavannu ketää blogien kaut. Enkä kyl tiä uskaltaisinks, ku oon ujonpuoleine...

Mää olin täst jo nukkumaanpäi menos, mut kummaste tää sun postaus taas piristi enempi ku pual pannullist kaffet!

Sanna kirjoitti...

Voi kiitos! Tämä oli ainaki suoraan mulle tarkotettu, ei tarvi epäillä. Ko puhuttiin siittä, että joskus kirijottaa sillain, että erityisesti jotakin varten.

Hihii, huomasin sun saappaat kun kömmit autosta ulos ja meinasin huikata sulle, että vähänkö on hienot. Ja mulla on melekeen samanlaiset, ainaki samanväriset ja muutenki tyylisä palijo sammaa. Kyllä kannatti ostaa!

Ihimettelin muuten, että mitä meinaat sielä hame päällä tehä. Mutta sannoitki sitte, että kuvvaat vaan.

En tiiä miten kuvvailisin meijän tapaamista, mutta sen vaan sanon, että pahuksen hyvvää se tälle tytölle teki. Ja kyllä, tää blogiyhteisö on meille ihan todellinen, ja hirvittävän arvokas asia kaikkien näiden elämänvaiheiden keskellä.

Oot Maija aika helmi ihimiseksi ja ystäväksi.

Liivia kirjoitti...

Pisti heti silmään nuo saappaat, luulen, että mulla oli ihan samanlaiset vuonna 89. Missähän lie...
Hyvää uutta vuotta uusissa saappaissa!

Jonna kirjoitti...

On kyllä mahottoman kommeet suappaat, kyllä kelepoo nuo jalassa männä!

Anonyymi kirjoitti...

oisit vaan jättäny hyllyyn, olisin hakenu ittelle nuo.
kadehdin niin että sielua kirvelee.

saska

ElsaIlona kirjoitti...

Koreet on kengät, kyllä määkin tykkään!

Ja mää tykkään summurteestaskin niin, siinä on viano sointu, ittelläni on vähär rapeempi ja särmikkäämpi puhe.

Loki-ihmisiä on tullu nähtyä vaikka kuinka monta, kaikellaisia toistemme naamoja ollaan pällistelty Runo-kahvilan pöyrissä, poristu niitä näitä ja kurottu niinku meillä päin neulomisesta sanotaan. Antosaa on ollu, kylläpä tarttis taas Pipertelijöitten kokoontua.

maijja kirjoitti...

tuike; jaaa! sää ootki sieltä päin, vähä etelämpää siis! Kyllä kannattaa tavata, se on uskomatonta. Niin erikoinen on se efekti, mikä syntyy, kun tuntuu että toisen tunteekin jo.

14a4:n Hanna; kyllä kelepaa keekoilla, joo :) Sulleki sanon, niinkö Tuikkeelle, että kannattaa. Kyllä sää uskallat, minut ainaki uskaltaisit, eikö niin? Ehkä me joskus tavataanki, eikö niin?

Sanna; köhköh, aie oli vaihtaa remppakamppeisiin ja ryhtyä pakkelin hiontaan, mutta isä sano ettei ennää kannata. Siispä kameran kanssa vain vähän touhusimma.

Mullekki teki hyvvää, oli niin mukava turista. Helmi, no enkkait sentään... Mutta kiitos! :)

Liivia; Kiitos ja uuvvet vuojet sinneki! Mää luulen, että nää saappaat on uuvempaa tekua, vähän semmoisen uusvanhan oloset ovat. Aitua nahkaa kuitenki ja oikein hyvät jalassa.

Jonna; Säähän puhut savua! Se onki hauska kieli, mukavan leviää niinkö tämä meijjänki.

Saska; voi! Ensiapuna sielulle: mene kirppikselle, ehkä jotakin löytyy?

ElsaIlona; no mää muistelinki että teillon sielä aina niitä kerhoja, minusta se on oikein kiva juttu. Joskus olis hauska tullaki sinne sabotoimahan, ihan yllättäen ennalta kertomatta loikata paikalle levveine murteineni! Että pitäkäähän varanna sielä Nääsvillesä... mää saatan tulla ;D

Anonyymi kirjoitti...

Maijja mieltymyksesi valkoisiin sukkahousuihin tuo mieleen sixties-villityksen aber kyllä valkoiset sukkahousut sopivat hyvin saappaisiisi. Timo

maijja kirjoitti...

Kiitos, Timo! :)