18.3.2010

2 omenaa
1 banaani
tammenlehtisalaattia
hiilihapotettua vettä
(taisi mennä 1 appelsiinikin)

- - 
Olen taas iskussa. Niin arkinen ja kiireinen, ettei näymmä ehdi kuviaan kunnolla tarkentaa. Flunssa taisi tehdä ihan hyvää: sittemmin olen saanut paljon hyviä ideoita. Hyvän idean saamisen tunnetta ei kerta kaikkiaan voi korvata.

Oivallista päivää, sinä siellä!
Join kaksi lasia pirtelöä ja söin yhden karjalanpiirakan tätä kirjoittaessani.

15 kommenttia:

Olina kirjoitti...

Pirtelö! Jossa on salaattia! Sellainen kelpaisi minullekin, mutta banaani ei (miksi sitä aina onkin kaikessa...).

Hyvää menoa sinullekin siellä! Keväistä paistetta ja lisää ideoita:)

Niina kirjoitti...

Hurjan kuuloinen pirtelö! Minusta salaatti pitää syödä salaattina ekä juoda mutta toisaalta,enpä ole tuollaista ennen kokeillut..hmmm. Enkä ihan heti pääse kokeilemaan vaikka aineksia löytyisi..mies kun rikkoi tehosekoittimen. Voi voi.

Minä olin flunssassa ja sitten melkein-oksennustaudissa,sen jälkeen on kyllä riittänyt virtaa ja energiaa ja ideoita ja vaikka mitä. Eli ei se kai sitten olekaan ihan huono juttu olla joskus kipeänä:)

Ainiin,kissa-postauksesi oli ihana. Sulle sopisi kissa tosi hyvin.

Maija kirjoitti...

Oivallista päivää sinnekin! Hyvien ideoiden saaminen on mukavaa. Viime aikoina minulla on ollut ehkä vähän pulaa moisista. Mutta eiköhän niitä hyviä ideoita ja ajatuksia taas jostain ajan mittaan putkahda.

Valkoiset numerot näyttävät kivoilta.

himalainen kirjoitti...

Hyvä!! Kuulin toissapäivänä aamutv:stä, että salaatin makua ei ollenkaan erota pirtelössä ja kuiteski saa siinä sitten samalla lehtivihreät. Aion kans kyllä kokeilla. Varsinkin nyt, kun marjat on menneet, pitää keksiä uusia sekoituksia.

Hurraan sun uusille ideoille!

annika kirjoitti...

Onpa nopeaa toimintaa! Nam nam pirtelö, alan itsekin kyllä laittaa vihreää pirtelöihini kunhan saan pihalle/ikkunalle enemmän omia kasvamaan.

minn kirjoitti...

Ihanaa! :)

morso kirjoitti...

Kiva että tauti on ohi. Pieni pakollinen breikki on välillä hyväksi. kipeenä aivotkin saa lepotauon, kun ei jaksa edes ajatella, niin sitten ne taas raksuttaa ihan uudella tavalla.

Hyvän näköinen pirtelö. Pitäisi itsekin ruveta kokeilemaan.

Katja kirjoitti...

ihanan reipas postaus, jospa sitä itsekkin vähän ryhdistäytyisi nyt:) ja huippuja nuo numerot!

Malla kirjoitti...

Ihanan pirteän maijjamaista molemmat, sekä pirtelö että tämä postaus. Tykkään!

Kirjailijatar kirjoitti...

Taitaa olla todellinen vitamiinipommi tuo pirtelö. Minäkin olen jounut tietämättäni jonkun ihmepirtelön, kun nousin jo viideltä aamulla ja olen vieläkin iskussa. Ehkä tämä väsymys vihdoinkin hellitti.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo pirtelö antaa voimia jo pelkkänä kuvanakin, toivottavasti oli myös hyvää:) Mulla onkin omat pirtelökokeilut vielä tekemättä, ehkä joku päivä...

Kalenterisi tupsahti tänään postiluukusta kolinan kera. Kiitos! (Eikä haittaa, vaikka kesti:)) Mulla ei nyt riitä sanat kuvaamaan sitä kuinka kiva se on ja kuinka iloinen olen siitä, että se on nyt täällä. Mietin tässä parhaillaan hyvää paikkaa, missä se olisi joka päivä näkösällä:)

Marge kirjoitti...

Vau, noita sun pirtelöitä. Joku päivä kokeilen jotain, salaattia pirtelöön, hmm.. ü Hienoa, että olet iskussa jälleen! Ja minä lupasin kertoa, jolloin se (blogi) päivä koittaa. Olen semmonen kokeilija, tiiä mitä tästä tulee. Mutta tuu kylään, ü.

17 neliötä kirjoitti...

Nam. Kaverit on hullaantuneita smoothieista (varmaan yleisin keskustelun aihe nykyään :D), itsekin olin Irlannissa, kun siellä sitä myytiin litran tölkeissä. Tykkäisin edelleen, mutta kun en saa aikaiseksi hankkia sauvasekoitinta...

maijja kirjoitti...

Olina; banaani pehmentää vihannesten, tässä tapauksessa salaatin makua - ei se sillain niinkään maistu banaanille. Maistuu hyvälle, koita!

niina; kokeile sinäkin, kunhan saat tehosekoittimen (sauvasekoitinkin käy) käyttöön. Salaatin lehtivihreät pääsee noin parhaiten oikeuksiinsa. Minullekin kipeänä olo taisi tehdä hyvää! Pohjalta on helppo nousta, kun ei tarvitse miettiä suuntaa ;)
Kiitos vielä kissakommentista, minustakin mulle sopisi kissa!

Maija; älä huoli, hyvät ideat eivät katoa. Olen koittanut keksiä jotain hauskaa noista numeroista, mutta niiden suhteen oivallus on vielä syntymättä.

himalainen; totta! Ei se maistu salaatille lainkaan. Kannattaa kokeilla! Puolukka on hyvä marja pirtelöihin, mutta kyllä hedelmilläkin pärjää.

An; se olisikin ihanaa, surautella pirtelöt omasta sadosta! Laitahan sitten lempireseptisi jakoon.

minn; niin on!

morso; ei muuta kuin kokeiluun! Melkein mitä tahansa voi laittaa sekaisin pirtelöksi, jotain vihreää kannattaa laittaa mukaan.

Katja; minustakin ovat huippuja, mutta mitäs niistä keksisi... Ehkä seinälle joksikin laskukaavaksi.

Malla; kiva! I'm back :]

Kirjailijatar; on kyllä, pysyy mieli virkeänä lounaaseen saakka kun aamulla nappaa tuollaisen. Mutta että tietämättään - semmoisen jos saisikin joskus heikkona hetkenä!

Hanna; Hyvää on aina :)
Kiitos kiitoksista, mahtava kuulla että pääsi hyvään kotiin.

majjkka; kiitos kutsusta, kävin jo kurkkaamassa ja kotoisalta vaikutti!

17 neliötä; minäkin teen omani sauvasekoittimella, en ole halunnut hankkia tehosekoitinta tai blenderiä kun ne ovat niin isoja masiinoja. Mutta smoothieksi en kyllä sano, sillä se viittaa jotenkin liian 'karkkiseen' tai teolliseen. Pirtelö on hyvä sana näille pirteille, sokerittomille paukuille :)

Laura Proust kirjoitti...

Tilasin juuri tehosekoittimen. Olen innoissani. Kun se tulee, aion kaivella esiin kaikki pirtelöpostauksesi ja ruveta surauttelemaan! Nää on niin hauskoja.