3.4.2010

Tipitii

Junassa eväänä pirtelö, jossa 2 banaania, 2 appelsiinia, puolukoita, jääsalaattia ja hiilihapotettua vettä. Lisäilin muuten kaikkiin pirtelöitä sisältäviin posteihin tunnisteen, nyt halukkaat löytävät ne helposti. Tämä oli erinomainen pirtelö. Sopii pieneen muovipulloon pakattuna junassa nautittavaksi pitkinä pilvisinä perjantaina.

Pisamaisten lasten tuoman pajunvitsan höyhenet heiluvat hiljaa minun hengitykseni tahdissa, itse oksa on ikkunaa vasten pikimusta. Harmaa taivas on itkeä tihruuttanut koko illan. Niinköhän ne saavat kokot syttymään.

8 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Onpa söpöt tipitiit siellä piirrettynä.

Samaa minäkin oon täällä pohdiskellut, siis että mitenköhän kokot mahtaakaan syttyä. Täytynee mennä kattomaan. Tajusin nimittän tänään, että en ookaan käynyt yhelläkään kokolla varmaan viiteen vuoteen. Hui, miten onkaan näin päässyt käymään...

maijja kirjoitti...

Otahan sontikka mukahan..! Minä piirrän nykyään paljon lintuja, en tiedä miksi. Ne vaan karkaa kynästä.

Kirjailijatar kirjoitti...

Täälläkin taivas on itkenyt koko päivän. Ja sumu on imaissut talot kitaansa...

Kivan näköiset linnut ovat kynästäsi karanneet. Lapsi piirsi koko päivän lohikäärmeitä.

minttu kirjoitti...

Olisi hienoa saada joskus nähdä kuvia ja jotain tekstiä tyylistäsi ja vaatteistasi. Tunnut omistavan todella ihanan vaatekaapin sisällön, kun olen tätä blogiasi selaillut tässä läpi.

Laura Proust kirjoitti...

Iloitsin jo pirtelötunnisteestasi, kiitos!

maijja kirjoitti...

Kirjailijatar; sumu - sitä oli ja on täälläkin. Ei jumalauta että on kaunista, kun on harmaata ja sumuista. Mitäkähän tarkoittaa lintu, mitäkähän lohikäärme?

minttu; kiitos kommentistasi! Minusta vaatekaapin sisus kaipaa rankkaa hallintaa, ja sitä lienee luvassakin sillä olen varannut kirppispöydän. Pistän toiveesi harkintaan! Ehkä en mitään esittelypostausta pidä, mutta entiseen tapaan annan juttujen lomassa tyylinkin vilahdella.

Laura Proust; kiva! Ole hyvä.

Pellon pientareella kirjoitti...

Hei nam! Tunnisteet, jees, kiitos :). Mitä tuo hiilihapotettu vesi tarkoittaa, kaupan kivennäisvettä vai jotain itse tehtyä?

maijja kirjoitti...

Pellon pientareella; ole hyvä! Hiilihapotettu vesi meinaa itse tehtyä, soda streamilla hapotettua vettä. Olen kuplavesityttö. Jos masiinasta on hiilihappopatruuna lopussa, niin kannan kaupasta joko vichyä tai hapollista lähdevettä tms. Pirtelöissä käy tavallinen vesikin ihan mainiosti, mutta minä tykkään siitä pikku hapokkuudesta.

Kuplavesityypeille suosittelen limpparikoneen hankintaa! Ei mene hukkaan.