19.5.2010

Torino

Pari tuntia itään. Torino, kaupunki jossa minuun ehti nälänsekainen kiukku ennen pizzanpalaa. Jäätelössä liquirizia, tiramisu ja oliko joku suklaakin. Olin naama nurinpäin kunnes otin tuon kuvan kalakauppiaasta. Se muutti kaiken minussa Torinossa.

Nukuin taas autoon. Yöllä kotona mausoleumissa piilotin alle eurolla ostetun tetrapakatun punkun joutuin rinkkaan, etten joutuisi ikävyyksiin laatutietoisen isäntämme kanssa ja olimme Vienan kanssa aikeissa kirjoittaa aforismit, mutta jotenkin päädyimmekin katsomaan youtubesta kotimaista stand-uppia. Oliko se tuo yö, kun näin unta risteilemisestä? Olin joissakin ongelmissa, koska en ehtinyt toimittaa laukkuani ajoissa ruumaan. Jouduin hankkimaan laivalta väliaikaisen passin, jossa isoin kirjaimin teksti: EUROOPPALAINEN YLIVESITTÄJÄ.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuon miehen sietäisi saada tavalla tai toisella tietää että hän muutti kaiken erään eurooppalaisen vesittäjän elämässä juuri tuona päivänä!
Mietin millaista teidän matkassa olisi ollut. Uskoakseni suhteellisen viihdyttävää.

Liivia kirjoitti...

Superkuva!!!

maijja kirjoitti...

piilomaja; minä luulen että se arvasi sen hymystäni. Näin nuo värit ja säntäsin ikkunan eteen, naama varmaan sään, kiukun, väsymyksenkin vääristämänä ja nostin kameran kasvoille. Silloin kauppias hymyili ja nosti kala-astiaa ja minä vikkelästi räppäsin kuvan ja ihan ääneen naurahdin. Hiton hyvä hetki, eikä minusta kuvassakaan ole mitään vikaa. Aloin siinä haaveilla projektista, että kuvaisi erilaisia kauppiaita.

Viihdyttävää oli ainakin meillä, eikä vähiten seurueen saksalaisvahvistuksen kanssa. Mies, jolla oli veitsenterävä ja lännennopein huumori. Esimerkki: mies kysyi Jonnalta "montako palloa otit jäätelöösi" -"kaksi" -"jaa, sehän on yksi enemmän kuin minulla." :-D

Liivia; kiitos - niin minustakin! Siinä on niin reipas, silti rauhallinen tunnelma ja kivaa keskustelua värien kesken.

Njalla kirjoitti...

Tää kuva on niin huippu! Uh! :-D