30.11.2010

Leikki leikkinä

Valoa oli tänään 7 minuuttia vähemmän kuin eilen. Ilta silti kaunis ja valoisa. 

Kalikat kolisivat ontosti kun potkiskelin niitä kotimatkalla. Ihan helposti muistan mitä oli olla lapsi - leikkiä milloin mitäkin. Huomenna isoa tyttöä: oon unohtanut hankkia kalenterin.

Sniisks.

5 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä sain eilen ensi vuoden kalenterin. Se on vielä paketissa. Kohta täytän sen kaikilla menoilla ja sitten en enää olekaan ihanan huoleton :) Valo vähenee enää muutaman viikon, se on minusta ihme.

maijja kirjoitti...

Siis joulukalenterin! Ensi vuodelle mulla on jo kalenteri, onneksi sain hankittua sen stressittömästi. Viime vuonna iski kamala ressi kun en meinannut löytää juuri oikeanlaista (mulla on jo kolmatta vuotta samanlainen, en jaksa "opetella" uutta).

Voffeli kirjoitti...

Tuo ylempi kuva on ihan mieletön, nostaa taas matkakuumettani, nappaan nimittäin parin viikon päästä yöjunan Kolariin :)

Tuija kirjoitti...

Sniisk ja punaiset posket myös. Tänään sain kalenterista tiskiharjan, en ilahtunut, toinen sai hyppynarun eilen, mielestäni eivät olleet tasa-arvoiset luukkuyllätykset.

maijja kirjoitti...

Voffeli; oletko joulun pohjoisessa? Kolari on paikka, jossa en ole koskaan käynyt - edes ohittaen. Pitäis!

Tuikkis; mutta käytännöllinenhän on kyllä tiskiharja! Minä - jos mulla kalenteri olisi ja lahjoille vara esittää oikein toiveita - tahtoisin hulahulavanteen.