18.3.2011

11-2010

Maijjalaakson marraskuu. Päivät rapisivat yhä lyhyemmiksi, ja vain vaivoin tarkenin nahkatakissa. Neuloin hiljalleen. Hiljalleen myös menetin uneni.

24.11, Lempin päivänä, kirjoitin: "Mikä katille nimeksi? Matti, Aimo, Tammi, Tau, ... "

Samana päivänä allekirjoitin paperin otsakkeella Kustannussopimus. Sen jälkeen päähän tuli vain kirosanoja. Höpsöjä, huvittuneita ja ihmetteleviä hittoja, helkkareita ja joku eksynyt perkelekin. Helpoiten: vittu. Teki mieli soittaa jollekin, sanoa "Ei vittu, se on totta nyt!!" mutta ei esimerkiksi isälle ja äidille soiteta sanoakseen niin. Ainakaan pelkästään.

17 kommenttia:

Kesakko kirjoitti...

Hei Maijja. Olet niin ihana! Aina kun luen sun juttuja, saan hymyn huulille.

Tämä alkaa kuulostaa jo ihan ihastuskirjeeltä, mutta kerron vain että ajattelen Maijjaa joka ilta nykyään - näkkärimaidosta tuli mun jokailtainen oma herkku jota ei kukaan muu tässä lähellä ymmärrä. Ilman sinua en olis mitenkään keksinyt sellaista ja ai miten hyvää se voikaan olla!

Kiitos siis. Siitä että oot. (tekis mieli kirjottaa että vittu miten kiva oot mut eihän niin sanota, ei.)

Merja kirjoitti...

Mua nyt kyllä kiinnostaa hirmusti kuulla lisää tuosta kustannussopimuksesta...

Eliisa kirjoitti...

Maijja, Maijja. Mekö päästään lukemaan tarinoitasi ja katselemaan kuviasi? Herkkuahan se olisi vallan!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittujee, nyt kaikki elimet ilosta ilmaan, kun tuommoinen toivesoppari vihdoin ja viimein on sommiteltu! Sillä Maijjalassa kaikki on aina hersyisimmin ja tuikkivimmin päin - koko huvikummusssa ei mittään muuta vikaa kuin se, ettei kommenttiosastoon kehtaa joka kerta kirjoittaa että voi Maijja, sä oot ihmeimmeinen ja kiitos kun saadaan täällä kelliä tajuntasi helmeilyssä. Pajunkissavat onnittelut kirja-aivoitusta ammoin ehdotelleelta Himmiltä (saatoinpa hillua silloin erinimisenä) PS Ilkiääkö udella: mikä kustantamo?

maijja kirjoitti...

Ystävät, hyvät, kiitos! Mieli ihan kiehuu kuumana näin lämpimistä sanoista. Kerron projektista tuonnempana lisää, mutta sanottakoon: kynänjälkeä on luvassa, mutta vähemmän sanana kuin kuvana!

Maija kirjoitti...

Oo, tähän se nexu - oikovedos tai mikä olikaan viittasi! Mahtavaa ja onnittelut! Iloitsen puolestasi kovasti. Oi miten kivaa!

Karoliina / Kirjava kammari kirjoitti...

Vitun lämpimät onnittelut sopimuksesta ja hyvää viikonloppua! *enkelimäinen hymy*

Pellon pientareella kirjoitti...

Oe oe viddu sendään! :) Hienoa. Ihanaa. Mie näin ja koin tuon koko ajan, kustannusta kyllä pitäiskin sulle tarjota, kun oot niin ihana ja taitava, ja silti niin aito ja herkkä. Se on harvinaista se. Että ihan oikeeseen osoitteeseen menee. Onnea!

Malla kirjoitti...

Onpa ihan vitun loistava homma, onnittelut! Määki jään malttamattomana oottamaan lisätietoa tästä jutusta.

tuike kirjoitti...

No helevetti sentään! Oikein palijo onnee sulle! Ny vasta tuommosen uutisen kerrot! Kyllä nyt meni sopimus oikiaan osotteeseen, ny jo ihan täpinöis, että koska ja mitä!?

violet kirjoitti...

Ja nyvvasta sanot!
Onnittelut ja toivon saavani hanskaani sen hommelin heti kun vaan onnistuu.

SARI kirjoitti...

Toivottavasti saan hommelin, vai mikä onkaan kustannettavana, hanskaani myös - jos vaikka lähettäisit yksinoikeudella tänne Paraisille asti ;)

Kirjailijatar kirjoitti...

No mutta voihan nenä! Ihan mahtava juttu tuo kustannussopimus. Olet sen totisesti ansainnut ja palan halusta päästä lukemaan ja katsomaan lisää Maijjan juttuja. Hiphei!

Olina kirjoitti...

Kaikki kirosäkeet peräkkäin tähän ja sitten iso JEE!!:) Onnea!

(Ja noin vain, sivulauseessa muinamaijjoina meille kerrot...;D)

maijja kirjoitti...

Maija; juuri tähän vihjasin nexulla!

Karoliina @ Kirjava kammari; vittu kiitos!!

Pellon pientareella; Kiitos. Ei tämä projekti mitenkään ominta minua ole, ei ole maijjaa kahdella j:llä. Mutta on se hieno mahdollisuus, portti.

Malla; :-) lisätietoa piristän ihan pian! Kunhan olen itsekin viisaampi.

tuike; on siinä ollut pitelemistä! Mutta sen sanon, että kirjan tekeminen on paaaaljon helpommin sanottu kuin tehty. En tiedä luotanko sen julkaisuun ihan vieläkään. Että onko se varmasti totta.

violet; järjestyy.

SARI;järjestyy myös.

Kirjailijatar; hiphei!

Olina; kiitos! Hyvin sanottu tuo muinamaijjoina.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sofia kirjoitti...

Suomen rumimmalla murteella eli turuksi siis: vaiks kuippal onne! Täten liityn letkan peränaiseksi jännittämään lisätietoa kirjasta!