4.3.2011

Suosittelen

Näkkileipää ja maitoa.

11 kommenttia:

k kirjoitti...

thinking outisde the box! tykkään!

Mirva kirjoitti...

Mää haluan sun pöydän!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Auttaisitko vähän....
Ollaan tulossa sinnepäin hiihtoloman viettoon, ja haluaisin katsastaa rovanniemen kirpparitarjontaa. mitä suosittelisit ehdottomina käyntikohteina?
T: mervi

annika kirjoitti...

Loistavaa! Puolisentoista vuotta sitten tuo oli taloudessamme joka-aamuinen aamupala, marjojen ja hedelmien kera. Parempaa kuin mitkään täysjyvämurot.

maijja kirjoitti...

K; määkin tykkään! Kuin myös kommentistasi.

Mirva; se on arkku, rakastettuni. Löytyi kirppikseltä viime syksynä mitättömällä 43e hinnalla. Vastaavista kyllä kehtaavat jotkut pyytää ihan törkeitä!

Mervi; autan supermielelläni! Ehdottomina kirppiskohteina on keskustassa Tuhat-Tori (pidän siellä muuten ensi viikolla itsekin pöytää :-) ), Harrikatu 2, ihan Kahvila Kauppayhtiön (sinne menette sitten myös!) kupeessa. Näköetäisyydellä on myös Valtakadun kirppis, Kauppayhtiöstä ulos astuttaessa katua oikealle. Kauempana keskustasta, mutta kannattaa käydä, on Varastotien kirppis nimensä mukaisesti Varastotiellä ja viereisellä kadulla, Aittatiellä oleva SPR:n Kontti. Lisäksi suosittelisin käymään ainakin kahvi- ja teekauppa Mandragorassa Rovakadulla. Toivottavasti näillä pääset alkuun :-)

Annika; on heti niin hiton paljon parempaa kuin allbranit, että! Pikkasen ripsautan kuitenkin ruokosokeria päälle ja menoks.

Kirjailijatar kirjoitti...

Mitä ihmettä! Syödäänkö niitä noin?

maijja kirjoitti...

Kirjailijatar; Ruotsalaisittain kyllä! "Aikuismurojen" kuten allbranin ystävät rakastuu, melkein uskallan luvata.

milla kirjoitti...

Meilläpäin syötiin/syödään aina vaan penkkivelliä eli kaurahiutaleita, maitoa ja vähän sokeria. Tää näkkärijuttu on ihan uus! Täytyy joskus testata :)

Pellon pientareella kirjoitti...

Outs... Mieluummin otan 100% ruisnäkkileivän ja luomukirnuvoita paksulti päälle! :)

maijja kirjoitti...

milla; penkkivelli on jotenkin tuttu sana, muistan kuulleeni ennenkin. Mää söin tänään tuorepuuroa aamupalaksi, vähän kuin levännyttä penkkivelliä siis.

Pellon pientareella; ymmärrän tuonkin hyvin! Mutta koita joskus! Mulla on vieläpä punaista maitoa...

Päivi kirjoitti...

Penskana jauhettiin mummulan kahvimyllyllä näkkäriä ja muussattiin mustikoita sekaan - ai että se oliki hyvää!