25.5.2011

Filmiltä

RUUTU 7

 RUUTU 17


Olen ihan lumottu! Teetin tänään elokuusta saakka kamerassa pesineen 36 kuvan värifilmin! Sietämättömän harmillista, että tämä odottamisen magiikka on digiajassa kadonnut. En malta odottaa ostaa lisää filmiä, kuvata ja odottaa ja lumoutua taas!

Rovaniemellä on kaunis, pilvipoutainen ilta. Syön salaattia ja juon valkkaria. Kissa tuossa rottansa kanssa könyää, maljakossa tuomen oksat roikottavat raskaita urpujaan. Ehkä huomenna kukkii. 

RUUTU 33

7 kommenttia:

morso kirjoitti...

Hienoja ruutuja sinulla taas.

Olen itse toisaalta iloinen, kun ei enää tarvitse juoksennella edestakaisin milloin mhinkin valokuvausliikkeeseen kuviaan teettämään ja lunastamaan. Kääntöpuolena tässä digitouhussa on se, että menettää sen uudenuutukaisen kuvapakan pläräämisen autuuden.

maijja kirjoitti...

Kiitos Morso! Ite tykkäsin tuosta viimeisestä, raviradan päällä uhmailevasta taivaasta. Tykkäsin näkymästä livenäkin! En muuten ottanut paperikuvia lainkaan, vain kehityksen ja scannauksen. Parhaimmat käyn kyllä hakemassa paperille asti!

Martta kirjoitti...

Oujee, filmille kuvaamisessa on tunnelmaa :-) Eka kuva on hieno! Mä kaivoin myös oman filkkani naftaliinista tänä vuonna, nyt siihen voisikin heittää värifilmiä kun en pääse enää pimiöön itse vedostamaan. Ymmärsinkö oikein, että scannasivat siis liikkeessä? Pohdin tässä, että paljonkohan sellainen negojenscannausmööpeli maksaisi, osaatko sanoa kannattaisiko sellaista hankkia?

Kirsikka kirjoitti...

Mulla on varastoissa yksi filmirulla, joka on kuvattu kai kymmenen vuotta sitten. Vieläköhän sieltä mahtaisi kuvia löytyä?

Tuo sun alimmainen kuva on aivan mahtava!

maijja kirjoitti...

Martta; Kiitos Martta! Juu, minä myös scannautin kuvat liikkeessä. Laittoivat siis cd:lle. Yleensä olen kuvaamani (mv- tai vanhat) filmit scannannut itse yliopistolla. Nyt on vaan sensorttinen aikapula, että päädyin raha-ratkaisuun. Ilmeisesti aika perusscannerillakin pärjää suht hyvin, jos on negapidikkeet. Hintaa en vehkeelle osaa arvioida.

Kirsikka; koita ihmeessä! Sehän se vasta taianomaista olisikin, nähdä mitä on silloin tallentanut.

Inka kirjoitti...

hieno ansel adams -tyylinen horisontti tuossa alimmassa kuvassa :)
Itse olen miettinyt sellaista kuvapäiväkirjaa, että ottaisi aina yhden kuvan filmille joka päivä. Ja sitten laittaisi albumiin. digikuvia tulee aina otettua niin paljon että ei oikein voi valita vain yhtä kuvaa per päivä.

maijja kirjoitti...

Inkeroinen; tuohan olisi ihana idea! Jos ei vuoden ympäri, niin vaikkapa joulukuussa. Siitä voisi tulla vaikka seuraavan vuoden joulukalenteri :-)