19.7.2011

Eilisen saalis


lampun sain lahjaksi Tarulta, se löydettiin kirppikseltä hintaan 5.5;-
kuten myös kannu 2 ;-
ja kauha 1.5 ;-
viheriät valtaukselta 0 ;-

Taru on yksi aikaansaava nainen, jonka kanssa olemme kalauttaneet päämme yhteen niin kumeasti, että sointi kuuluunee vielä kauan - ja kauas!


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja löytöjä, ihastuin erityisesti ihastuin lamppuun, ihanuus! :)

Tuittu kirjoitti...

Lamppu on hienoin!

Liivia kirjoitti...

Tarun kanssa kolauttelu kuullostaa-ja näyttää-hedelmälliseltä.

Minäkin tänään kirppiksellä sitten talvikeikan. Löytyi kaks kirjaa ja vanha painava viinilasi, niin ja lapselle tarroja tietysti-meinaspas tärkein unohtua.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Maijja kauniista sanoistasi. Oli ihana käydä luonasi ja kiertää kirpparit töiden lomassa;) Täkki kainalossa kotimatkalla herätti myös hilpeyttä kanssamatkustajissani...

Lamppu näyttää edelleen hienolta. Samoin vihreät.

Kaisa kirjoitti...

Kivaa! Talvella kiersin kaikki Rovaniemen kirpparit, mutta mitään ei tarttunut mukaan - kaikkea mielenkiintoista kyllä oli joka paikka pullollaan. Etenkin se yksi kirppari joka oli muistaakseni jossain teollisuusalueella, jäi mieleen yläkerran romupöytineen :)

Malla kirjoitti...

Hyvä löydöt! Lamppu etenkin, vautsi. Hieno on.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat saaliit kyllä! Kannukin mahtavan värinen.

maijja kirjoitti...

Hoppatossu; samoin! JA, mikä mahtavinta: lamppu on tarkoitettu Datsuniin sisällä käytettäväksi 'taskulampuksi'! Ei tosin sovi mun pirssiini :-(

Tuittu; eikös vain!

Liivia; lasiasioita oon etsinyt, tekisi mieli uutta maljakkoa. Mulla on aina kaikki täynnä kukkia näin kesäaikaan. En kuitenkaan huoli muita, kun sen oikean joka joskus astuu esiin.

Anonyymi ~ Taru; tervetuloa takaisin koska vain, ja kaupunki ottaakin teidät vastaan jo huomenissa. Pidä kartta tallessa, löydät kyllä perille.

Kaisa; juurikin tuolta mainitsemaltasi, nimeltään Varastotien kirppikseltä, löytyi lamppu ja kannu. Kauha sitten keskustasta. Rovaniemihän tunnetaan hyvistä kirppareistaan, eikä tosiaankaan syyttä!

Malla; lamppu pääsee joskus vielä mun hellään ja ymmärtävään sähkökäsittelyyn... oikeasti en ole kovin hyvä sähkötöissä, voisi olla parempi, jos teettäisin ne jollakin muulla.

minja; muhun iskee juuri tuo kannun sävy, mutta lähinnä astioissa. Se on niin syötävän herkullinen!

melski kirjoitti...

gorgeous series, love the details :)

maijja kirjoitti...

Thank you dear Melski!