12.7.2011

Valtauksella


Erittäin hyvään haltuun otettu maa.

ps. Tatsuna "toimii", lähinnä niiden lähettämienne kauniiden ajatusten, ryypyn ja säännösteltyjen ärräpäiden voimalla. Paraikaa se tosin makaa taas hengetönnä korjaajan kinttaan alla. Ajatella asioiden valoisia puolia: ainakaan ei mene rahaa mihinkään turhaan...

11 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ajelin toissa päivänä ihanan,ruohonvihreän tatsunan perässä ja tulit heti mieleeni,ja tatsunasi myös. Toivottavasti korjaajalla on taitavat kintaat ja auto tulee kuntoon!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin vallattu maa! Paranemisia tatsukalle :)

Mirva kirjoitti...

Oi mikä vallattu maa, ja tyylikäs puutarhuri! Sinulle on kaino ehdotus osallistua elämän tärkeimpien listaamiseen blogissani, olisin kovasti iloinen jos lähtisit mukaan.

maijja kirjoitti...

Niina; auto on nyt kunnossa, huh, toivottavasti toisetkin seuraavat 36 vuotta... Eli kintaat oli kalliit ja taitavat! :-)

Anonyymi; kiitoskia! Auto sanoo prään, präääään.

Mirva; sun nurkilla jo hihkaisinkin, että aion yrittää listausta. Saattaa olla hankalaakin, luulen. En mielelläni unohtaisi asioita, vaan valitsisin niitä oikeasti tärkeitä ~ mutta miten ne sitten siinä muistat..!

melski kirjoitti...

so productive and abundant :)

maijja kirjoitti...

Melski; I hope that it's not only us being productive - garden should also do its part. Thank you for your comment!

Kirjailijatar kirjoitti...

Kuten bensaan, niin...mutta vallattu maa on hieno. Tässähän tuli nyt ihan farmarifiilis, sellainen Tuulen viemää -olo.

Anonyymi kirjoitti...

Teillon siellÄ tomaatit täsmälleen samassa kunnossa kuin meillä nyt.

Hanna kirjoitti...

Oo, metsästäjä-Tavu! Olen palannut blogimaailmaan uusin kujein. :)

maijja kirjoitti...

Kirjailijatar; noooh, rahalla saa ja Datsunilla pääsee ;-). Tuulen viemää - toivottavasti sitä ei ole piskuinen kasvihuoneemme pian! Täällä on aika viuhuva päivä.

piilomaja; voi, ja teillä on siellä huomattavasti pidempi kasvukausi! Ehkä tuo/nuo silti ehtivät kypsyä, viimeistään lämpimässä, pimeässä kaapissa. Monesti oon joutunut poimimaan tomaatit pakkasen edestä raakoina kypsymään. Hyviä ovat niinkin :-)

Hanna; oisitpa nähnyt reaktion! Siitä tuli PETO ihan silmissä. Tervetuloa takaisin ja purnau-kurnau!

Anonyymi kirjoitti...

En ole edelliseen ehtinyt vastata, vaikka luinkin kahteen kertaan. Oli niin ihanasti kirjoitettu, vaikkakin surku juttu! Onneksi tatsun toimii taas :)