13.4.2014

SuosituksiaSuosittelen

yksi - nauttimaan yksityiskohdista. En niinkään suosittele "kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin", koska se kuulostaa pakonomaiselta viilaamiselta ja kyttäämiseltä, vaan nautiskelemaan siitä, miltä joku väri yllättäen näyttääkin jonkun toisen värin kohdatessaan, miten suloisista tötteröistä ja supuista versot ponnistavat ja miten kivasti kissan viikset kutittavat, kun se pyykkää itseään sylissäsi. Vaikka vessapaperista, kuten minä: ei siinä ole euron kuvia eikä runoja, ei mitään printtiä, mutta kaunis ja tilan henkeen sopiva vinoruutupainatus.

kaksi - ylipäätään katsomaan tarkemmin. Anna itsellesi mahdollisuus nauttia yksityiskohdista huomaamalla kaikenlaista. Ne versot, vessapaperit, viikset, värit.

kolme - menemään ulos kahville eli teelle aina kun mahdollista. Käyn usein rannassa termarin kanssa, joki on pukannut sopivan ajopuunkin istuimeksi. Mene metsään, talsi takapihalle, painele puistoon, pyrähdä portaalle tai retkeile reitillä. Mene ulos.

neljä - leipomaan vilhelmiina-keksejä. Voit ottaa niitä mukaan pienelle kahviretkellesi!

viisi - tekemään opinnot valmiiksi ennen työelämään siirtymistä. Tämä on ystävänneuvo.
- - - 

Näitä viittä minä suosittelen. Mitä sinä suosittelet? Haluaisin kuulla ainakin Himalaisen, Isoimman Papusen, Niinan, Katin, Tuikkiksen, Anniinan, Ilonan, LeenanTiinan, Tanjan, ja Mallan suosituksia!

12 kommenttia:

Tiina Konttila kirjoitti...

Sun suositukset on aika paljon sellaisia mitä olin itse ajatellut! Katsotaan jos saan omani naputeltua tältä kaikelta sirkkelöinniltä (jota muuten ihan varmasti suosittelen)...

Marja kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Tartuin siihen omalla tavallani, tämä oli mielenkiintoinen juttu!

Niina kirjoitti...

1,2 ja 3 - samoja voisin itsekin suositella! Ja kiitos haasteesta,teen sen pian! :)
Ja kiitos myös kun olit linkannut tuohon mm. Katin ja Anniinan,olin hukannut heidän osoitteet ja löysin nyt uudestaan,ihanaa!

Niin ja vähänkö sulla on paras mummo ikinä! Kommentoit johonkin postaukseeni Elli-mummostasi,oi että oli ihanaa lukea uudesta autosta ja muista..:D Ellit on mahtavia:)

Unknown kirjoitti...

Kivaa kun kirjoitat! Ja joo, otanhaasteen vastaan.

himalainen kirjoitti...

Kiitos ihanasta haasteesta, otan mielelläni vastaan sen ja heti mietin näitä, huomasin, että vähän samoja polkuja aloin ajatella, yritän saada nyt listan valmiiksi.
Kohta viisi virnistyttää, mun listassa se olisi voinut olla äidin neuvo, oli mulla aikomus valmistua heti suoraan, eikä mennä välissä töihin, mutta mitenkäs kävi, kymmenen vuotta ehdin melkein tehdä töitä, ennen kuin sitten äidin painostamana lopulta sain kammotekstini kirjoitettua, toinen ihminen kyllä sanoi asiasta myös toisen puolen, että on hyvää myös opetella elämään keskeneräisyyden kanssa, lempeästi, sekin ehkä totta.
Haluan ehdottomasti mennä tällä viikolla ainakin kerran ulos, termari mukana.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Taaivaantarkkailijan sivuilta tänne löysin...lukijaksesi kirjauduin, kunhan se onnistuu...taas jotekin jumittaa..:)

Tuija kirjoitti...

Viisikkoni on nyt pulautettu ulos.

leena kirjoitti...

Kiitos haasteesta!
Hyviä suosituksia sinulla. Termarikahveja meinasin itsekin suositella :)

maijja kirjoitti...

Ensinnäkin: kiitos jo nyt kaikille suosituksiaan jakaville, joko "haastamilleni" tai muille mukaan innostuville! Niistä saa tosi paljon hyvää oloa.

Tiina; odotan nähdä suosituksesi! Sirkkelöinti on aivan kelpo asia vinkattavaksi :-)

Ilona; aivan ihana oli sinun tapasi!

Niina; eikö vilhelmiinat maistu?
Ellit ON aivan PARHAITA! Ja mulla tosiaan on ihana, huippumahtava mummu. :-)

Kati; olis niin kivaa kirjoittaa enemmänkin. Miten se muka onkin niin hankalaa nykyään. Olen ajautunut liiaksi mukaan kaikkeen semmoiseen, mikä unohduttaa muita asioita alleen. Asia vaatii korjaamista.

himalainen; oli mullakin aikomus. Oli aikomus olla 25-vuotiaana tuplamaisteri, no, en sitten ollut, tuli elämä väliin. Ei se haittaa. En minä mikään valmis olis ollut, jos silloin olisin valmistunut. Nyt vähän valmiimpi jo - mutta en valmis(tunut) vieläkään. Mene ulos kahaville! Jos ei mene kauas, niin mukikin riittää.

Irmastiina Ruusukummusta; tervetuloa mukaan! Kiva kun jätit kommentin!

Tuikkis; ja voi jes mikä viisikko! Oot aivan mainio tapaus!

leena; Sinullakin niin oivalliset ja ajankohtaiset suositukset! Me muutettiin syksyllä taloon, jossa on 50-vuotias puutarha. Ihanat, isot vanhat puut ja perennat, joista en ole vielä montaa tunnistanut. On jännää odottaa, mitä kasvaa mistäkin. Sunnuntaina löysin sipulikukkakulman! Pieniä helmililjoja ainakin. Nyt ulos mars, molemmat!

SARI kirjoitti...

Kiitos mainiosta kirjoituksesta. En ole aikoihin käynyt kylässä, Saapasjalan salongista tulin. Innostuin suosittelemaan minäkin.

Maallinen vaellus kirjoitti...

Ihania suosituksia. Menenkin heti kahville ulos.

Anniina kirjoitti...

Haasteeseen vastattu! Ihanat nämä sinun viisi juttuasi.