21.7.2008

Viime aikoina


P E R J A N T A I

Mentiin Rovaniemelle katselemaan asuntoja. Tehtiin kaikkemme, että tuo töistä varastettu päivä muuttuisi minilomaksi. Ihmeteltiin tilaratkaisuja, välittäjiä, hintoja. Minä leppäkerttua. Päätin: tämä on hyvä kaupunki minulle, nämä ovat hyviä teitä minulle. Sitten tehtiin vähän ratkaisuja asumisen suhteen ja ajettiin Ouluun.


Oulussa pehmistä ja vähän sadetta. Mentiin jo autoon kotiinpaluu mielessä, mutta - silkkaa hulluttelua - mentiinkin vielä elokuviin. Hancock.
L A U A N T A I :na juhlittiin yksiä kihlajaisia, joissa mölkyttiin niin kovasti että kamera unohtui. Ei kuvia, siis.


S U N N U N T A I

Pakkauduttiin taas autoon, ja ajettiin lauantaisen kihlaparin kanssa Vaasaan asuntomessuille. Ei niistäkään sen kummempia; en minä edes haaveile näkemästäni. Metsästin lähinnä kivoja yksityiskohtia ja oivalluksia, mutta vajaaksi jäi saldo. Ylemmässä kuvassa huikean ihana tapetti, alemmassa aika jees pöytä ja meininki.Asuntomessut ja loppusunnuntain vietin jo v u o s i a vanhassa norsuhameessa. Ennen lähtöä kysyin touhottajalta, että laittaisinko norsuhameen. "Minkä ihmeen norsuhameen?"


Jos on nähnyt norsuhameen, tietää mikä on norsuhame!

18 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kivan tuntuinen viikonvaihde! Ihana norsuhame, pitäis jäädä mieleen;)

Nasti kirjoitti...

Ai Rovaniemeenkö se valintasi sitten kohdistui. Mietinkin tuossa päivänä eräänä että kumman valitset. Ihan hyvä ratkaisu varmasti.

Asuntomessuilla pitäis kyllä käydä kun ne nyt niin lähellä on.

Tytti kirjoitti...

Norsuhame on ihan hillitön. Jäi ainakin minun mieleeni.

Lellu kirjoitti...

Kuulosti ja näytti mukavalta teidän viikonloppu.

Vinkeä hame! :)

Jonna kirjoitti...

Mahtava hame. Norsut on huippuja!

Suvi kirjoitti...

Ihana hame!

Liivia kirjoitti...

Miten mun kommentti ei ole täällä vaikka eilen jätitn!

No uusiksi; halusin vain sanoa, että juuri samasta norsukankaasta tein 13-vuotiaana isälleni joululahjaksi tyynyliinan.

Minäkään en unelmoi mistään mitä asuntomessuilla voi nähdä, mutta on joskus hyvä käydä kaikenlaisissa paikoissa, jotta saa perspektiiviä ja voi olla entistä varmempi omasta lokerostaan.

Niin ja; Rovaniemi voi olla onnellinen, että sai sinut!

Olina kirjoitti...

Norsuhame on norsuhame, selliasena aivan mainio!=) (Minäkään en kyllä sitä unohda.) Asuntomessut ovat jotenkin todella outoja tiloja. Hämeenlinnassa kävin viime kesänä, ja jäin ihmettelemään lattialla matkaavia verhoja, sekä viisiä vessoja yhdessä talossa. Kuten Liivia sanoi: saahan niistä perspektiiviä, ja miksei jotain vinkeää ajatuskin, mutta asua sellaisessa...

a n n e kirjoitti...

Kivalta näyttää asuntokin, sekö se on? Halauksia norsutyttö. Minä muistan.

Anonyymi kirjoitti...

kuule, mieti hiljaa mielessäsi kuka löysi tänään kirppikseltä ihanan 60-luvulta peräisin olevan a-linjahtavan punaoranssin "anorakki-paitasen" Ü
hmm..rovaniemi on varmaankin elämänmakuinen paikka.
iloa!

Stanna kirjoitti...

Katsos, lapsuuden norsuthan ne siinä on Vaasan matkalla. Kyllähän ne norsut mieleen jää. Meillä on hieman erilaista norsukangasta pelastettuna anopin roskiksesta. Olen huomannut että minussa asuu pieni Salli-täti... minä dyykkaan muiden roskia. Ainiin voi olla että saat syyskuussa yövieraan Roihin

maijja kirjoitti...

Jaana; kiitos!

Nasti; jep, sinne. Ei oikeastaan ollut edes hirveän vaikea päätös.

Tytti, lellu, kanerva, villapeikko; kiitoskiitos =)

Liivia; hauska yhteensattuma! Joo tosiaan perspektiiviä. Tuntee olonsa aika pieneksi 250neliöisissä mökeissä.

Olina; minäkin kävin Hämeenlinnassa, ja täytyy sanoa, että ne oli paremmat kuin Vaasan. Ainakin näillä silmillä tihrustettuna!

a n n e; eip ole tuo SE asunto.

Viena K; KUULE! Minä tulin p...lle.

Stanna; ehkä meissä kaikissa asuu pieni Salli-täti 8D! Tervetuloa vssn, kunhan saan katon pään päälle niin aloitan b&b:n pyörittämisen.

aino kirjoitti...

selvä se, susta tulee (ellet ole jo) lapin tyttö :-)
norsuhame päällä asiat ilmeisesti onnistuvat!
hyvältä kuullostaa. kaikki.

violet kirjoitti...

En olekaan koskaan käynyt asuntomessuilla. Mulla on vaan käsitys että siellä kävellään jonossa ja morkataan kaikkea. Ja ihan syystäkin varmaan, useinmiten.

Elina kirjoitti...

Asuntomessut ovat varmasti ihan jännittäviä tarkkailupaikkoja ja ehkä ajankuviakin. Tosin ei sieltä mitään sellaista löydy, mitä itse haluaisi. Itse en ole käynyt aikuisiällä kuin kerran, kun olivat täällä meidän lähellä muutama vuosi sitten. Onnea Rovaniemelle muuttoon!

Anonyymi kirjoitti...

Rovaniemessä on puolensa ;-). Ja puolensa! Pitää löytää ne oikeat paikat, kohdat ja pisteet, niin siellä on viihtyisää ja kutkuttavaakin. Jokiranta on aaah... ja rantaa pitkin matkoja ajellessa löytyy hienoja maisemiakin. Viihdyt varmasti. Ja poiskin pääsee.

-junika-

leena kirjoitti...

Ihana norsuhame ja kiva blogi! Palailen!

Sormustin kirjoitti...

Aivan hillittömän ihana norsuhame!!! Norsut on ihania. Olen keräillyt vauvalle norsutyynyliinoja - aivan uskomattomia löytöjä kirppikseltä.

Käytiin mekin valloittamassa asuntomessutaloja (vauva kantoliinassa keräsi huomiota ja ihailua kaikilta naispuolisilta ikään katsomatta :D ) - saipahan tosiaan perspektiiviä.