21.10.2009

Miksattu


Pirtelössä pari banaania, kesän viimeiset parvekeella kasvaneet persiljat, mustaherukoita ja viinirypäleitä, hiilihapotettua vettä. En voi lakata ihmettelemästä: kuinka voi persilja ja mustaherukat lakata maistumalta persiljan ja mustaherukan sekoitukselta ja alkaakin olla jotain vain, jotain uutta makua?

Suunnitelma etenee, maalaamaan pitäisi päästä.

Mulla on uusi objektiivi, jonka kanssa en kuitenkaan malttais olla harras. Valotusten arviointi tuntuu miltei mahdottomalta ja tarkennuksesta tuli kerta heitolla hepreaa. En suostu katumaan.

Ehkä sen aistii näistä minun oloistani, että jotain sais tapahtua. Seinä sais maalautua ja parit koulujutut valmistua, saisin jo vähän piristyä.

On monenlaisia tuulia.
Nyt puhaltaa yksi iso, tempoo edestakas ja saattaa napata mukanaan koko tytön, tiputtaa takaisin jaloillensa jossain kaaaaaukana. Tai sitten se saattaa laantua. No se siitä, hmm.

Huomenna menen ruohtihin ja ens viikolla norijahan ja nyt mää oon täsä ja annan tuulten puhaltaa.

6 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Millainen uusi objektiivi sillä on? Kyselee tämä nimimerkillä objektiivikuumeinen.

Täälläkin saisi tapahtua jotain. On vähän turhan tasaista. Tutkin jo kansalaisopiston tarjontaa sillä silmällä, että jotain sieltä nappaisin. Kun ei tässä nyt oikein muutakaan tapahdu.

Anonyymi kirjoitti...

Jaksamisia tuon kaiken kanssa!

Uusi objektiivi olisi tännekin tervetullut, mutta taidan ensin opetella käyttämään kameraa kunnolla..

Jutta kirjoitti...

Minuakin kiinnostaa, että millainen objektiivi, kun juuri ostin uuden rungon.

Meillä on paljon suunnitelmia, mutta ei oikein aikaa/energiaa toteuttaa. Ja joitain pitäisi tehdä (remonttia) tämän vuoden puolella, mutta plääh.

Anniina kirjoitti...

Voihan, antaa puhaltaa, ja jos haluaa mukaan niin sitten voi vaikka ottaa sateenvarjon. Ja jos ei niin voi ottaa alasimen painoksi. Tai sitten vaan antaa tuulen pöllyttää tukkaa ja odotella että mihin suuntaan se muuttuu.

Stanna kirjoitti...

Jos tuuli käy kovaksi ja vie mukanaan niin muista että jotkut täällä jossain sitten odottaa ja kaipaa. Tai sitten joku hyppää toisen tuulen mukaan ja tulee perässä katsomaan mihin tuuli pikkusiskon veikään. Ja jos nyt saman suomentaisin niin anna mennä jos siltä tuntuu, muuten jäät(te) katumaan.

maijja kirjoitti...

Malla & Jutta; linssi on Canon EF 28-105mm f4-5.6. Putkessa ei sinänsä mitään vikaa, on näppärän kokoinen ja sopiva peruskäyttöön - siis lähinnä hankaluuksina oma muutosvastarinta.

Mene Malla kursseille! Se olis ihanaa! Menisin itekin jos olis aikaa ja vapaita iltoja.

Marjohei; kiitos, koitetaan jaksella vaikka välillä reppu on raskas...

Jutta; ilmeisesti jotain tällasta väsyä on nyt liikkeellä? Ja muutenkin jotenkin huono vuosi, ainakin mun lähipiirissäni monella on ollut tahkea kesä ja väsyttävä syksy.

Anniina; KIITOS! Ehkä mie vielä koitan ootella ja annan tuulen löyhytellä, ja lähden mukana jos kyllin iso puuska nappaa...

Stanna; Jos tuuli Maijjan vie niin sehän on ehdoton vaatimus tulla kylään! Ei niin kauas maaliman ääriin voi toista päästää, ilman että tulee tarkastuskäynnille :)