7.10.2009

Minä kiroan sinut ! ! !


Tämä on taas niin tätä. Ei taida olla oikein tajuissaan kun klikkailee elämän virtuaaliseen ostoskoriin kiinnostavia opintoja, täyttää kalenteriaan perfektionistin pienin koukeroin. Ei sitä myöskään ole ihan tajuissaan kun 12h päivän jälkeen sotkee samana aikana sataneessa 20cm lumessa/loskassa kotiin, menettää tasapainonsa vesilätäkön kohdalla ja pudottaa kännykkänsä siihen sörsseliin. Sitä saattaa karjua: minä kiroan sinut! tietämättä tarkoittaako itseään vai luvatta maahan ilmaantunutta paskaa. Märkää, kylmää, surkeaa sontaa jonka on ihan valmis toivottamaan takaisin taivaaseen.

Minä rakastan syksyä ja kuuraa, rakastan olla näissä housuissa ja näissä vähän vaikka märjissäkin saappaissa, tässä kaupungissa. Rakastan opiskella.
Oppia. Vielä. Lisää.

Kaikki hyvin, kunhan välillä muistaa kurkata kassan puolelle: mitä tämä lysti maksaa?

7 kommenttia:

himalainen kirjoitti...

Tuli vain mieleen, että "onnella on otsatukka". Luin sen joskus jostain. Se vain tuli mieleen nyt :)

violet kirjoitti...

Hinta on joskus aika kallis eikä osamaksuakaan huolita...

Sanna kirjoitti...

Voi miten surullisen tuttua. Siihen kun vielä lisää sen, että opiskeluaika ei ole "oikeaa työtä" mentaliteetin, tulee vain surulliseksi.

ElsaIlona kirjoitti...

Huoh. Mua kuule väsyttää jo pelkästään tän tekstin lukeminen ja olen valmis heittämään hanskat tiskiin. Tajuan kuitenkin ajoissa, ettei tämä ollutkaan minun elämästäni. Kirjoitat niin hyvin ja sillain jännästi, että teksteihisi eläytyy täysillä.

Kiroa vaikka koko maailmankaikkeus, jos se auttaa. :)

Maija kirjoitti...

Minulla on tässä viime päivinä ollut vähän samanlainen olo. Sitä on tullut suunniteltua tälle syksylle aika paljon opiskelua töitten lisäksi. Tiedän jo nyt, etten ehdi kaikkea, mutta kun mitään ei voisi oikein jättää poiskaan. Ja sitten vaan stressaa ja ahdistaa.

Sanna kirjoitti...

Voi Maijja. Oon niin monta kertaa miettiny tuota sun aiempaa tekstiä, johon nyt taas viittasit. Ja tunnistan itseni tuosta kaikesta.

Minkä takia me aina päästetään tilanne samaan pisteeseen? Vähän aikaa menee hyvin, sitten on taas kalenteri täynnä kaiken maaliman menoja. Huoh. Onhan sulla viikonloppuna aikaa levätä? Halaus sinulle.

maijja kirjoitti...

himalainen; maijjallakin on :), ehkä meillä on onnin kanssa jotain yhteistä.

violet; hitto, sait minut huolestumaan.

Sanna; mulla ei onneksi ole työt painamassa. Sitten en kyllä enää jaksaisi. Älä ota liikaa painoa harteillesi!

ElsaIlona; kyllä se pärskähyttäminen ja ärrän-tärräytys välillä auttaakin...

Maija; Sepä se, ja mulla on kyse nimenomaan siitä etten MALTA jättää mitään pois. Ilman ekstra-intohimoa opiskeluun olisi kalenteri ihan siedettävässä kuosissa. Koitahan sinäkin jaksaa lasteinesi!

Sanna; Viikonloppu - joo - se tulee. Essee, luentopäiväkirja, keramiikkaa, valokuvausta ja artikkeleiden silmäilyä siinä lepäämisen sivussa... Kiitos halauksesta :) niitä tarvitaan.