17.12.2009

HavaintojaOlen yllättäen muuttunut yökyöpeliksi, mitä en todellakaan luontojani ole. Hääräilen ongelmitta yli puolen yön, kahteenkin saakka. Kiireet on kadonneet kannoilta ja kuppaan ihan levollisin mielin aamuherätysten ahdistelematta.

Olen antanut itseni olla.

Jouluasiat lutviutuu, hyvä vuoden takaiseen kaoottiseen stressiin verrattuna. Olen siirtynyt ideariihestä paketointipajaan.

On syytä hankkia parempi luonnoskirja, ajatuksia tuntuu nyt viriävän. Muutamia hyviä ideoita.

En pistä pahakseni pakkasta.Tumppaan päälle paljon vaatetta ja tervehdin sitä punaposkin.

On semmoinen hoopo-tyyni olo; lomalentoja laskeutuu harva se ilta ja tulee onnellinen olo siitäkin, että joku britti saa pamahtaa tähän jääkylmään pimeään, kirkkaan tähtitaivaan alle. Onhan se eksoottista, ei pidä väheksyä.

Mielitekona on kuunnella musiikkia isolla.


11 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Ihanan positiivinen manifesti! Otan oppia, eikä kaukana ollakaan. En ole laittanut joulun eteen juuri tikkua ristiin, enkä kauheasti taida laittaakaan. Mitä nyt ihan pakolliset lapsen iloksi, muuten teen mitä huvittaa.

violet kirjoitti...

Joo, vaatteilla siitä kylmästä selviää.

kivasti sanoit noista lomailijoista.

Mari kirjoitti...

Mielestäni on ihanaa, kun on kerrankin kunnolla pakkasta! Sellainen mutavellikeli on ihan hirveää, mutta nyt on niin pirteä olokin kun saa posket punaisina ulkoilla ja aurinkokin paistaa harva se päivä :)

Olina kirjoitti...

Mahtisarjakuva=D Minäkin tahtoisin kuunnella musiikkia ISOLLA.

isoinpapu kirjoitti...

Sarjakuva! Mainio!

Päivi kirjoitti...

Mää just eilen kuuntelin (yksin kotona illalla) musaa aika isolla :)
Ja yleensä inhoan lunta ja pakkasta, mutta nyt se on tuntunu jotenki niin kivalle. Ehkä oon vaan oppinu viimeinki pukeutumaan oikein ;)
Kivasti ajateltu lomailijoista, ja toi sarjis on huippu :D

Pellon pientareella kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta, hääräily ja ideat. Ja ihku sarjis, kiitoS!

Malla kirjoitti...

Minä olen nyt muutamana iltana kuunnellut kovaäänistä musiikkia... naapurin laulamana. Etupäässä hengellisiä joululauluja ja aina välissä kajahtaa pikkuinen pätkä Petteri Punakuonoa. Yhtenä päivänä aloin laulaa mukana, lauloin pitkän pätkän Punakuono-laulua. Tosin aavistuksen verran hiljaisemmalla volyymilla kuin tämä naapuri.

Minä tykkään kans hirmuisesti näistä pakkasista! On suorastaan ihanaa pukea päälle monta kerrosta vaatetta ja sitten kulkea tuolla pakkasen armoilla. Tosin yhtenä päivänä olin liikenteessä vain yksillä lapasilla, silloin vähän meinasi sormet jäätyä.

scaredy-cat kirjoitti...

Aloin juuri selittää, miten kumma on, että 15 astetta täällä Tampereella tuntuu kamalan kylmältä - ja sitten katsoin mittaria; näköjään 21 täälläkin. Mutta siis tarkoitus ei ollut valittaa, vaan selittää, miten ihanaa tämä on! Huurteiset valkoiset puunoksat tummansinistä taivasta vasten, kun ei ole vielä ihan pimeää, ja lumen narsk-narsk kenkien alla... Mahtavaa.

Itse olen myös onnistunut välttämään stressin joulun suhteen (kolme joulua sitten olin niin stressaantunut, että tuskin muistin hengittää - vaikka syy ei pelkkä joulu ollutkaan). Mahtavaa, koska joulu on minulle pelkästään kiva, ja haluan olla seesteinen stressaantuneen sijaan.

Minä olen helposti yökukkuja muutenkin, mutta nyt olen jaksanut myös nousta suht aikaisin, johtuu varmaan auringosta. On ollut ihan mahtavaa tuhrata kortteja aamuyöstä, käyttää aikaa johonkin ihan omaan.

maijja kirjoitti...

Liivia; minä en vielä 'joulumaahan' eli kotopuoleen ole siirtynyt, joten tähän asti joulu on ollut ihan tasan omanlainen ja minunnäköinen. Glögiä marraskuulta asti, mutta ei kortin korttia eikä liikoja ressejä muutenkaan. Hyvä on olo!

violet; välillä ahdistaa paikallinen suhtautuminen turismiin välttämättömänä pahana, itekin sorrun toisinaan hymistelemään matkailijoille kun ne pällistelee "rovaniemen markkinoilla" safarifirman yhteneviin pilkkihaalareihin puettuina. Tuntuu että Lappi huoraa maineellaan, mutta kuten sanottu: eksoottista ja elämyshän tämä turisteille on, vaikka sitten santaparkin muovisine punakuonoineen...

Marika Tee; minustakin tämä pakkanen on ihanaa, en olisi tosin uskonut (vähän pelkäsin niitä lukemia! täällä käynyt -25).

Olina; KUUNTELE ISOLLA! Paitsi ai niin - on se vauva. Miten olisi kuulokkeet, musiikki ISOLLA ja katsekontakti lapseen? :)

isoinpapu; :D vähän höpsö sarjis.. sitä tehdessä ei oikein kellot soineet.

Päivi; vaatetus on A ja O! Minä oon turvautunut kahteen pariin paksuja villasukkahousuja ja hameisiin, toimii.

Pellon pientareella; ole hyvä! lisääkin tulossa..

Malla; oivoi :( Olisit laulanut niin isosti, että olisi kuulunut naapuriin saakka - ehkä viesti olisi mennyt perille?

scaredy-cat; puut on kyllä uskomattoman kauniita kuurassaan! Ja taivas tosiaan niin tumma ja tähtinen, väistämättä tulee kansallisaatteinen olo. Täällä yökukunta jatkuu... voisin ottaa murenen aamuvirkkuuspuuskastasi!

Olina kirjoitti...

Hei hyvä idea!:) Olen nyt hoitanut tätä musiikkitarvetta kuulokkeilla poitsun nukkuessa. Sitten pitää vain yhtenään ravata kurkkaamassa, notta joko ollaan hereillä... Pitäisiköhän hankkia sellainen itkuhälytin, jossa vilkkuu valot... hmm. Anteeksi jaarittelu ja aiheen viereily=D