12.12.2009

Pakkanen kiristyy / päivä 2h 38min


Viime viikonlopun vieraan myötä tänne hiipi punainen, väriksi näille hetkille. Ei olisi arvannut, mutta ei sitä arvannut sinisenkään kanssa ja se viheliäinen sentään tuli ja täytti jokaisen vapaana olleen väritarpeen. Pirtelössä karpaloa, mansikkaa ja raparperiä tuomassa potkua rutistella itsestään viimeiset mehut ennen joulua. 10-12 sivua jotakin, sarjakuvan verran jotakin toista, muuan valokuva vielä jonnekin ja jos ehdin niin jokainen jonninjoutava jokunen  jotakin jonnekin.

Olisi aika käyttää tonttukenkiä - ja käytinkin, sen mitä ehdin ennen pakkasia.

8 kommenttia:

Kaylovesvintage kirjoitti...

wonderful photo

Pellon pientareella kirjoitti...

Jännä kuva, vahva punainen. Jaksamista jouluun asti. Minä ostin muuten tonttukengät: Feelmax Kuuvat. Tuntuvat ihanilta!

maijja kirjoitti...

Kaylovesvintage; Thank you!

Pellon pientareella; minusta tuo punainen on ihan silmiä särkevä, aivan kuin se resonoisi kaiken ympäröivän kanssa. Minunkin tonttukengät tuntuu ihanilta :) ne on siitä uskomattomat nahkakengät, että käyvät kesäaikaan ilman sukkiakin. Ei tule rakkoja eikä kuuma!

Malla kirjoitti...

Herkullinen kuva, kertakaikkiaan. Vaikka en muuten ole niin suuri punaisen ystävä, on tuo sävy hyvin kaunis.

Jaksamista kiireisiin, kohta on loma (vaikka se itsestä ajatuksena tuntuu vielä niin kaukaiselta, se loma nimittäin...)!

Merja kirjoitti...

Mulle ei kyllä hiivi punainen, ei. Mikä lienee sitten joulun väri, jää nähtäväksi. On vuokrattu mökki, ja sinne otetaan luultavasti mukaan vain muutama hassu koriste.

Mikä on päivän pakkaslukema siellä? Tuliko lunta?

Anniina kirjoitti...

Näinä päivinä kun ikkunat hohkaavat kylmää pitäisi ihmisen saada kääriytyä vilttiin ja keittää glögiä. Koska sitä ei meille touhottajille sallita, niin täytynee keksiä jotain muuta tilalle. Hyvää jouluunlaskeutumisaikaa, Maija!

maijja kirjoitti...

Malla; minullekin tuollainen puolukanpunainen tai syväntomaattinen käy, mutta ei kirkkaat tai vadelmaiset sävyt. Kiitos - kohta tosiaan on loma! Se 10-12 sivua on jo plakkarissa :)

Merja; älähän sano.. minäkään en oisi uskonut, punaista! Pakkaslukemat: aamulla 10, päivällä 14 ja nyt (yöllä) 16. Yhä kiristyy, eikä uudesta lumesta tietoakaan. Onneksi on vähäsen vanhasta takaa, ja se on pakkasen johdosta muuttunut kristalliksi.

Anniina; niin pitäisi! Ja niin muuten teen, viimeistään tiistaina kun olen kohdannut palautuspäivät. Mukavaa joulunaikaa sullekin :)

kukka-maaria kirjoitti...

hienot poposet. melkein harmi, että pakkanen kiristyy.. mutta toisaalta nyt saa pukea päälle paljon villaa ja lapikkaat .. ja luntakin saattaa tulla vielä lisää :)