28.2.2010

Taas yksi takana

Tällä kertaa Kärsämäellä, veistettiin paikallisten nuorten kanssa heidän ideoimansa näyttävä teoskokonaisuus. Oli antoisa reissu, vaikka tältä tien päällä olon tunteelta ei meinaa saada hetken rauhaa. Tänään onneksi alla jo oma tyyny.

Kärsämäellä söin päärynän, jonka olin ostanut kaupungista A ja kuljettanut sinne  kuntien, kaupunkien ja tuppukylien B, C, D ja E kautta. Mistä lie Espanjasta tuotu alunperinjuurin, oikein hyväksi mehustunut hedelmä. Meheväkään maku ei hälvennä kuskaamisen järjettömyyttä, enkä nyt tarkoita vain omia aakkosiani.
 
Reissuväsymyksestä huolimatta tai siksi ajattelen lomaa. Aurinkoa olkapäille! Haluan Italiaan, Portugaliin, Marokkoon, jonnekin missä en ole vielä ollut, paisteiseen lomakorttiin. Pirskatin päärynätkin reissaavat elämässään enemmän kuin minä. Suhteessa kokoon, juunou.

13 kommenttia:

Micromillimeter kirjoitti...

ää, löysin sun blogin ihan sattumalta ku meillä oli sama musiikkimaku ja harrastusket. sit tulin ja aloin selailee sun blogii ja jäin heti koukkuu!!!!

maijja kirjoitti...

Micromillimeter; Kiva! Tervetuloa remmiin :-), pitää ennättää myös vastavierailulle sun luo.

Kirjailijatar kirjoitti...

Susta on tullut oikein jääkuningatar :) Onhan se surullista, jos päärynäkin reissaa enemmän kuin itse...asialle on siis tehtävä jotain. Kipinkapin lentolippua ostamaan :)

Sanna kirjoitti...

Hyvä tuo päärynäperustelu! Minäkin lasken rahojani, oisko varaa vai eikö.

maijja kirjoitti...

Kirjailijatar; tulisipa. Pidän näistä reissuista kyllä, lumityökalut sopii mun käteeni. Eilisen illan selailin ebookersia ja halpalentoyhtiöitä... ehkä tässä jonnekin pääsee. Valitettavasti niitä kahta tarvittavaa, aikaa ja rahaa, on himppusen liian vähän.

Sanna; minä lasken kolikoita kahteenkin reissuun! Eikä kumpaankaan olis vara. Että semmonen päärynä meinasin olla.

Niina kirjoitti...

Ollapa päärynä. Tai no,ehkä ei,mutta kyllähän ne reissaavat paljon enemmän kuin minä! Enpä ole tullut ennen ajatelleeksi.
Minä näen jo uniakin lämpimistä maista,matkakuume on ihan sellaista sydäntä raastavaa..:)
Mutta. Ei ole rahaa eikä lapselle hoitajaa..olis edes toinen,niin vois haaveilla vähän uskaliaammin. Voi voi. Ehkä sitten joskus..

maijja kirjoitti...

niina; minä en vielä öisin uneksi- päivisin kyllä ja rintaa raastaa. Vaikka on Suomen kevättalvikin ihana, tulee tarpeeseen sekin. (uskottelen siltä varalta, että jää reissut reissaamatta)

Merja kirjoitti...

Hauska vertaus päärynään. Mutta päärynäparka, se tulee syödyksi reissun päälle. Ehkä sulla on kuitenkin parempi.

maijja kirjoitti...

Merja; tulla syödyksi reissullaan! Olisihan se aika kamala kohtalo. Mutta mua syö jo tämä kotimaassa pysyttely ;)

Anonyymi kirjoitti...

Miten kiva! Mä kävinki ohimennen kattelemassa veistoksia Kärsämäellä. Ja tätä sun blogia oon käyny aina sillon tällön lukemassa. Se on hyvä se. Nyökyttelen useissa kohdissa, ollaan samaa mieltä. Jatka sinä samaan malliin! Itselläki blogin pito ajatusten alla, ehkä jonain päivänä. ü

Anonyymi kirjoitti...

Luin lehdestä, että teidän tekemät työt oli rikottu! Törkeää hommaa! Mitähän niidenkin älykääpiöiden päässä on oikein pyörinyt, kun tuollaisen ajatuksen ovat päähänsä saaneet?! HUOH!

Mai kirjoitti...

Oi, ehin pitkästä aikaa tutkaileen sun blogia, ja sää oot käyny meijän pikku Käkiksessä, huippua! Lumiveistoksistakin kuulin vasta tännään, tai lähinnä siitä, että ne oli rikottu. Toivon, että ne on ollu jottain ohikulkijoita, eikä oman kylän tyyppejä, inhottaavvaa ilkivaltaa!

maijja kirjoitti...

Anonyymi; Kerrothan sitten, kun se 'jokin päivä' koittaa? Kiva kuulla että olet linjoilla ja vieläpä samoilla mielin!

Anonyymi; älykääpiöitä tosiaan - oikein moukkia! Valitettevasti ei ole paljoa liikkunut pääkopassa, ei ainakaan aiheuttamansa mielipaha tai taloudelliset, saati sitten pienen kunnan mainetta ajattelevat jutut...

Mai; Tervetuloa takaisin :)
Jospa se selviäisi, kuka/ketkä on noin ajattelemattoman jutun keksaisseet tehdä. Vihulaisten tihutyötm ärrinmurrin!