15.4.2010

Dear Eki

Menin päiväunille kello kuuden jälkeen. Säpsähdin seitsemältä ja ajatus heräämisestä oli lähinnä oksettava. Kömmein yöpukuun ja samantien petiin. Heräsin kello 01:06. Kello on nyt 04:14, sain juuri tiskattua ja laitettua pyykit kaappiin. Nyt juon teetä. Tekisi mieli imuroida, mutta on vissiin joku hiljaisuus. Oonks ookoo?

ps. Oon 25v ja 24/7. Onks seki ookoo?

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska kirjoitus! Sai hymyilemään heti aamusta, vaikka mun oma kysymys Ekille voisi olla jotakin semmoista, että

"Miks aina väsyttää iiihan sikana, kun pitää herätä? Mikä on, kun neljän tunnin päikkäritkään ei riitä? Oon 30 ja vähän jo risa(t)kin, oonko normaali?"

Olina kirjoitti...

On ihan ok. Välillä elämässä tulee näitä vaiheita, kun rytmi hakee paikkaansa. Niin käy suurimmalle osalle ihmisistä tuossa sinun iässäsi, vaikka siitä ei paljoa ääneen puhutakaan. Jos kuitenkin kovasti huolettaa, niin voit laittaa paperille ylös kaikki nukutut päikkärit ja limskat ja karkit, ja käydä sitten juttelemassa kouluterveydenhoitajan kanssa!

Celia kirjoitti...

Voi Ekiä, muistan ihmetelleeni, kun se ei muuttunut ( kuvan mukaan ) yhtään vuosina 89- 95, aina sama turvallinen karvanaama, mulle tuli tuolloin Suosikki, Kiimingin mummo tilas.
Juu terkkaria suosittelen minäkin. Kaikki on ihan normaalia, kun kasvukäyrä pysähtyy siis tasaantuu.

Nimimerkki " Modern Talking fanit älkää vaivautuko"

maijja kirjoitti...

Hanna; tutulta kuulostaa tuokin! Yleensä nimittäin mulla noin päin. Risa - heh!

Olina; Kiitos Eki! Mahtavaa kuulla että oon ookoo. Mutta mitäsmitäs kun mun paperi jää ihan tyhjäks: en (yleensä) nuku päikkäreitä, en juo juurikaan limskaa enkä syö karkkia. Onks se ookoo?

maijja kirjoitti...

Celia; ehkä mää en vielä YHTS:n tätejä tällä vaivaa, kun oli eka kerta. Sitä paitsi ihan hiton hyvä kokemus! Oli mukavaa hiimailla kotosalla. Aurinko alkoi nousta, keitin lisää teetä ja kuuntelin radiota. Ei hassumpaa.

Aamulla onnistuin silti myöhästymään koulusta. Sanoin: minä muuten EN nukkunut pommiin ja hymyilin.

Pellon pientareella kirjoitti...

Jaahas, kuulostaa ihan meikäläisen touhuilta nuo yöpuuhat. Varoitan, se siis pahenee iän myötä! Oi oi oletko sinä noin nuori, ihkua :).

Tiivi kirjoitti...

Minä tein yöllä hipihiljaa pellillisen mustikkapiirakkaa. Jäähdyttelin sitä ikkuna auki. Katsoin 4.18, että josko sitä pitäisi mennä nukkumaan.

Hanna H kirjoitti...

Tästä tuli mieleen eräs nainen kenestä kerran kuulin. Hän ei tarvinut unta kuin pari tuntia yössä. Kupsutteli sitten kaikenlaista, leipoi kuulema eniten aina pimeään aikaan.

Itse ihmettelen sitä, että joskus kun aamulla vahingossa herää vaikka tuntia liian aikaisin ei nukutakaan. Sitten tyhmyyspäissään käy uudestaan nukkumaan ja tunnin päästä on aivan mahdoton herätä.

Myöhäiset onnittelut toiselle oinaalle! :)

maijja kirjoitti...

Pellon pientareella; vasta 25 vuotta nuori olen. Oikeastaan: pahentukoot! Tänään on piisannut energiaa vaikka muille jakaa, ja luulempa ensi yönä nukkuvani makoisasti - ehkä aamuun asti.

Tiivi; ihana yötonttu! Minun yössäni oli parasta juuri se, että olin nukkunut jo. Joskus yökupatessa on niin huono omatunto, että pitäis mennä jo nukkumaan. Nyt ei ollut sitä ahistusta. Sämpyläthän siinä olisi voinut aamuksi leipoa, tai vaikka piirakan. Ensi kerralla leivon!

Hanna; Leipominen on tosiaan hyvä idea. Tuo mainitsemasi herääminen on ihan hiton ärsyttävää! Pahinta on herätä joskus viiden, kuuden aikaan. Väkisin takaisin uneen eikä sitten kellon soidessa ylös niin millään...

Kiitos onnitteluista ja kommentista! Mietin, että onkohan minulla jo monesti mennyt Hannat sekaisin, kun nyt meinasi mennä.

Anonyymi kirjoitti...

Hitto, mun pitää varmaan sittenkin ujuttaa se 14a4 takaisin tuonne nimeen...

Merja kirjoitti...

Mun on ollut pakko ottaa nyt kolmena päivänä peräkkäin päikkärit ja vähän mietityttää että mikä mättää. Tosin olen aina yökuukkeli että ehkä joskus pitää nukkua varastoonkin..

Kaunis kuva!

Voffeli kirjoitti...

Itsestäni tuntuu lähinnä hassulta kun rytmi on aivan sekaisin, yöllä on päivä ja päivällä yö. Itse olen ottanut sellaisen asenteen, että välillä saa valvoa hyvällä omalla tunnolla koko yön ja nukkua koko päivän. Kerran täällä vain eletään eikä tämä maapallo kuitenkaan nuku koskaan!

Riikka kirjoitti...

Vastasko Eki? :D

maijja kirjoitti...

Hanna; ehkä! Minusta se oli hauska nimi, vähän niinkuin "naapurin tyttö" tai "nikkarin esko" -- siis tykkään siitä "jonkun joku". 14a4:n Hanna.

Merja; Se on tämä kevät, kaikkine elämänmuutoksineen ehkä. Kiitos!

Voffeli; minustakin valvominen on ihan ok, varsinkin noin, että olin nukkunut ennen sitä kuukeilua.

Riikka; vain Olina-Eki ja muut Blogi-Ekit! :P

Mari kirjoitti...

Vieläköhän Suosikissa muuten on se Eki-palsta? Muistan kun vuosia sitten luin sitä palstaa niin sain aina monet hyvät naurut :o)

scaredy-cat kirjoitti...

Kaunis vaikka väsynyt silmä.
Ja hei minulta, palasin blogitauolta (tahattomalta sellaiselta, mutta aika on vaan mennyt --- jonnekin).

Liisa kirjoitti...

Piipahdan kertomaan tärkeän asian. Olet kovin kaunis.

Minäkin valvon yöni levottomana.

maijja kirjoitti...

Marika; en tiedä, ei kuulu Suosikki lukemistoon. Onhan se klassikkoainesta, että ansaitsisi kyllä olemassa olonsa :)

scaredy-cat; kiitos! hei vaan ja tervetuloa takaisin!

Liisa; voi kiitos - sanasi ne kauniit ovat. Koitahan saada nukuttua!