9.5.2010

Alert ! ! Ansaittu loma vaarassa.

Muistatteko: "tottapa sitä kolmen viikon päästä voi lentää?" No, tottapa joo. Kepeästi itseäni kiusailin ja nyt tunnen oloni lähinnä vitsikkääksi kun katson puoliksi pakattua rinkkaa. Muka laitoin bikinitkin mukaan.

Jos kaikki puhaltaisivat huomenna taivaisiin oikein kovasti, keuhkojensa pohjasta, niin ehkä evakkosiskot Inkeri Suomalainen ja Viena Karjalainen voisivat lentää maailmalle? Kuinkahan akkojen käy? 

Kirottu Eyjafjöll.
Sitäpaitsi säätietojen mukaan siellä tulee vettä niinkuin E:n p:stä.
Oltiin muka aiottu telttaillakin.

B-|

10 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Voihan pirulainen tuo vimmattu tulivuori! Minä lupaan puhaltaa ja ponnistaa ja pitää peukkujakin, että pääset matkaan. Voin vähän manatakin.

maijja kirjoitti...

Kirjailijatar; jos jokainen puhaltaa ja pui nyrkkiään ja huutaa että perrrkele nyt menet hittohon sieltä taivahalta - - josko se uskoisi ja häkkilinnut voisivat lehahtaa lentoon.

Anonyymi kirjoitti...

Puhkun ja puhallan! Vaikka muuten tykkäänkin kohteesta Eyjafjallajökull niin tottahan ahkera opiskelija on ansainnut paikkansa auringossa!

(Toki salaa toivon pääseväni myös nojatuolimatkailemaan kuviesi myötä...)

scaredy-cat kirjoitti...

No joo - mietin itsekin silloin, kun purkaus alkoi, että "ei se enää kuukauden kuluttua voi vaikuttaa!". Itselläni olisi lento ensi viikon lauantaina, ja vaikka Lontooseen tällä hetkellä voi lentää, seuraan silti jännityksellä...

Teille pidän peukkuja!

Tytti kirjoitti...

Tääkin puhaltaa naama punaisena. Mulla olis lähtö torstaiaamuna...Toivotaan että päästään matkaan.

morso kirjoitti...

Samaa puahlluskastia, torstaina lähdössä Tsekin suuntaan... Toivon ja puhkun, että pääset lomalle ja minä laulamaan. ;)

Marja kirjoitti...

Ai hitto sentään, miten tyhmä juttu. Auttaisko, jos tää yksi vielä puhaltelis ja puis nyrkkiä?

maijja kirjoitti...

Pöhistään kaikki! Jotta minä, Scaredy-cat, Tytti ja Morso päästään reisuun. Vaikka johan tuo näyttää kovasti valoisammalta.

pikkujutut kirjoitti...

Puhkutaan kaikki pois.Toivotaan että pääsette matkalle.

Ja sitten-suurkiitos vinkistä jonka Liivialle annoit. Ratkaisit sivussa minunkin ongelmani. Olet ihan huippu. nimimerkillä sinun kauttasi readerinkin löytänyt...

Anonyymi kirjoitti...

YStävä tuli juuri Espanjasta. Ensinnäkin jännitti että pääseekö takaisin Suomeen, sitten kirosi että eipä niin surkean kelin takia olisi kannattanu persiitään liikauttaa kotoa.
Viikon aikana oli satanut viitenä päivänä ja oli kylmä.