5.3.2011

Varastot täydennetty.

Luopua teestä, varsinkaan mustasta - - - sietämätön ajatus. 

Eikä ole aikeitakaan, sillä minä totisesti tarvitsen ne hetket. 
Täytyyhän se tuulettaa päätä kuppi kädessä, aamun avaukseksi ja tuumaustauoksi. 

Täytyyhän se ottaa toinenkin kuppi.

10 kommenttia:

iituliina kirjoitti...

Minä en kyllä jostain syystä tykkää mustasta ollenkaan.. Kaikki muu kyllä maistuu, mutta erityisen ihastunut olen ollut jo kauan rooibokseen!

Merja kirjoitti...

Olen aivan samaa mieltä mitä teehen tulee!

Marja kirjoitti...

Kyllä, juuri näin.

Nyt on kupissa mustaa mangonmakuista ja -tuoksuista teetä.

morso kirjoitti...

Teessä ja kahvissa on se sama juttu, että pitää ostaa kunnon tavaraa - ja valmistaa se hyvin. Mulla on töissä oma yhden naisen kahviporukka, pressopannulla tummaa paahtoa, ja olen voinut jättää maidot pois. Teehetkistä voisi tehdä nautintohetkiä myös.

Kirjailijatar kirjoitti...

Täytyyhän se :) Arjesta voi tehdä pientä juhlaa niin helposti.

Sofia kirjoitti...

Mansikkamaito vaikuttaa oivalliselta!

Karoliina / Kirjava kammari kirjoitti...

Musta tee on parasta! Olen alkanut juoda yhä enemmän kahvia viime vuosina, mutta olen identiteetiltäni yhä teenjuoja. :)

Tilaan teetä netistä ulkomailta, vaikka pitäisi oikeasti alkaa asioida Helsingin Théhuoneessa. Pariisissa Mariage Frères oli upea paikka.

Anonyymi kirjoitti...

Kippis teekupilla, kolmas vihreää menossa. Kylkeen suklaakeksi.

maijja kirjoitti...

iituliina; rooibos kelpaa mullekin, mutta se on "pääjuomaksi" (:D) vähän liian lällykkää, ei maistu vakavastiotettavalta niinkuin kunnollinen musta tee. Honeybusheissa sama vika. Iltaisin ne menevät kyllä hyvin. Valkoista teetä mun on kans vähän vaikea käsittää... varsinkaan jotain kaupan liptonia, joka maistuu lähinnä aromille.

Merja; tervehdys samanmieliselle!

Ilona; mullakin tuossa täydennysrivistössä mango-kookos-ceylonia, ihan laittoman ihanaa!

morso; olen samaa mieltä, vaikka toisaalta en. En minä ainakaan isoon ääneen parjaa pussiteetäkään, se on vähän kuin eri taiteenlaji. Ehkä esim. pikakahvien joukostakin voi löytää hyvää pikakahvia? Mutta minäkin kyllä pidän siitä että on hyvin valmistettua hyvää teetä, siitä tulee ikään kuin pieni seremonia. Viime kuukausina oon ollut aikamoisen hullaantunut chai latten keittelyyn! Pitäiskin joskus esitellä sitä täällä.

Kirjailijatar; totta joka sana. Teehetki voi olla jaettu hyvä tovi tai sitten yksinäinen, hiljainen riitti. Tärkeitä molemmat.

Sofia; se on hyvää, nams. Tuo paketti lähtee kirjeessä kaverille, luulen.

Karoliina @ Kirjava kammari; minä en oo koskaan syttynyt siihen kahvin juomiseen. Tosi harvakseltaan saatan pikkukupin ottaa silti. Viimeksi ehkä elokuussa :D! Myös tuolla suosimallani Rovaniemen teekaupalla on hyvä ja tosi kattava nettikauppa: http://www.mandragora.fi/

minja; cheers!

annika. kirjoitti...

Ihanasti teekauppaostoksia! Meillä tulee aina vähän innostuttua teekaupassa. Viimeksikin ostettiin kolme erilaista pakettia, vaikka niistä vain yhtä mentiin erityisesti hakemaan. Itse tykkään nykyään vain maustamattomasta teestä, paitsi Earl Grey ja Chai on hyviä. Laadukas maustamaton vihreä tee on nyt kyllä ehdoton suosikki, ja iltaisin rooibos. :-)