22.8.2008

Edistystä


Kun lakkaa käymästä töissä, ja alkaa täysipäiväisesti siivoamaan, maalaamaan, ompelemaan, ... niin saattaa saada edistystäkin aikaiseksi. Pöydän kansi on nyt irrotettu, se odottaa tuomiota. T o i v o n , ettei se kipristy eikä käpristy mihinkään suuntaan. Jaloiksi suunnittelen näitä. Tuoleiksi metsästin 'sormipalleja', ja löysinkin lopen. Niitä on neljä (luomistyö kesken), loput vieraat saavat olla aina sylikkäin!PS. Pakko tähdentäää vielä, että se sunnuntainen parveke-jatsi oli L I V E. Sitä soitettiin, ei vain kuunneltu! En tahdo vieläkään käsittää, tässä kaupungissa ja kohti minun parveketta.

9 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Miten söpöt pallit:)

Minäkään en käy nyt töissä, syystä että töitä ei juuri nyt ole, mutta en saa MITÄÄN aikaiseksi. Voivottelen vain työttömyyttä. (olen kyllä varma että hommaa kohta ilmaantuu, ja sitten taas mennään tukka putkella. pitäisi nauttia tästäkin)

maijja kirjoitti...

Entä se pierutyöhaastattelu? Ja sitäpaitsi mitäänaikaansaamattomuus on hyve. (olen yleensä sellainen.)

Liivia kirjoitti...

Taisin todella pieraista täysin väärässä seurassa...

johanna kirjoitti...

Toivotaan, että pöydästä on pöydäksi! Olen itsekin maalannut ja värkännyt vanhojen kirjahyllyn osien kanssa kellarissa. Sai oikein isoa ja näyttävää aikaiseksi kerrankin ;) Miehellä ei ollut uskoa projektiin ja oli hämmästynyt lopputuloksesta. Tulikin hienot.

Kivoja omakuvia aiemmassa postissa!

hannna kirjoitti...

itselläs on syystohinat! ja muuttokin... häkellyttävää, että muutat rovaniemelle, tai siis että et mene taikiin, vaikka pääsit! (luin viestejä taaksepäin jonkin matkaa.) mä olen viettänyt rovaniemellä yli puolet elämästäni. aikuisena sinne muuttaneet näyttää viihtyvän! kaipailen yhtä kaveria sieltä takaisin, kun sen piti mennä vaan pariksi vuodeksi töihin, mutta onko mennyt jo 5 vuotta? parasta on aseman rovaniemi-neon ja kirjasto. ja kauppayhtiö!

maijja kirjoitti...

Liivia; sain hyvät naurut! Huvitti vielä peitoissakin.

Johi; niin ja värkkäily on kaiken hyvän päälle vielä mukavaakin!

Hannna; Onko se häkellyttävää? Kääksis, tuota minäkin olen pohtinut. Mutta olen järkeillyt, ettei se tieto katoa minnekään... Siis se, että olisin päässyt. Rovaniemelle menen käypäläiseksi, en usko jääväni sinne. Ootan kyllä jo paljon muuttoa! Mukava nähdä mihin on ryhtynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Tuoli ja jakkarat näyttää hyviltä.

Minä en käy töissä, mutta en silti saa oikein mitään aikaan... paitsi suunnitelmia. Kai ne lasketaan tekemiseksi? Joo.

violet kirjoitti...

Enhän minäkään ny töissä...mutta kovat on luulot itsestä ja suunnitelmaa pukkaa. Kuka tekis?

Inka kirjoitti...

Hienot on pallit. Mullakin oottelee yksi samanmoinen jonkin näköistä kunnostusta, jahka keritään. Tai sitten ei keritä ja tilaakin on liian vähän että tavaraa pitäisi kuulemma karsia. Pöh.