6.8.2008

Myöhäisherännäinen

Itsesuojeluvaistoni on myöhäisherännäinen. Herään yleensä noin viisi minuuttia ennen määräaikaa, muutama hetki ennen tapaamista, vähän ennen kuin piti olla jo paikalla - siis juuri ennen myöhästymistäni. Niin myös tänään. Röntgen: 8:00, havahduin umpiunesta 7:54. Onneksi ei käynyt kuinkaan, kiittikiitti rönkkenhoitaja-äippä!Nyt illalla mietin; mikä minut on saanut laittamaan noin syksyiset petivaatteet? Kuulehan alitajunta, voisit korjata pari juttua. Nimittäin herätyskellon ja kalenterin!

6 kommenttia:

Lellu kirjoitti...

Hyvä ammatti sun äipällä! Täältä löytyy toinen.. :)

Tanja kirjoitti...

Myöhäisherännäinen täällä myös! Taidan ottaa tuon sanan käyttöön. Muutama vuosi sitten minua alkoi ihan älyttömästi ärsyttämään myöhäisherännäisyyteni (ah, kuinka mukava tuota sanaa onkin käyttää) ja tein uudenvuoden päätöksen (ainoa lajissaan koko elämäni aikana), että alan keskittymään siihen, että olisin ajoissa paikalla. Onhan se aivan ärsyttävää niille odottelijoille, kun aina sama tyyppi on myöhässä. Alkuun homma sujui päätöksen mukaisesti, mutta lipsumista on ollut havaittavissa inhottavasti viime aikoina. Kiitos muistutuksesta!

maijja kirjoitti...

Lellu; ai sinäkin "näet pintaa syvemmälle" =)

Tanja; olin itsekin ylpeä, kun keksin käyttää tuollaista sanaa! Se on todellakin inhottavaa myöhästellä. Yleensä en myöhästy niistä 'oikeasti' tärkeistä jutuista, mutta kaikista muista. Kavereiden synttäreiltä, lounastreffeiltä, sukujuhlista, ... ei se ole mukavaa itseä, eikä muita kohtaan. Ehkä pitäis opiskeluiden vuoksi tehdä sama päätös, jonka sinä teit?

Malla kirjoitti...

Osa-aikainen myöhäisherännäinen täällä myöskin! Nykyään olen yrittänyt parantaa tapojani, mutta silloin tällöin olen vielä kokoaikainen myöhäisherännäinen...

Tänä aamuna tunsin ensimmäisen kerran tänä vuonna syksyisen ilman. Piti laittaa kaulahuivi.

Lisäsin sinut linkkilistalleni, toivottavasti sopii.

Virkattu lintu kirjoitti...

Minä tykkään olla ajoissa joka paikassa :) Lasten kanssa lähteminen kyllä kestää, ja väkisinkin olemme myöhässä tai melkein myöhässä milloin mistäkin...

Sinulla on tyylikäs ja hauska blogi, lueskelin sitä pitkälle taakse päin. Ja että Taikkiin, onnittelut minultakin!

maijja kirjoitti...

Malla; tottakai sopii! Sehän on kunnia.

Paperisydän; onneksi olkoon, arvaas että minäkin pitäisin ajoissa olemisesta - en vain ole siinä hyvä. Kiitos myös kehuista :}!